- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
válasz N.Ferry #47699 üzenetére
Ó ez nagyon kis pofás
Engem a fények zavarni szoktak a sötét barlangomban, de amúgy másnál nagyon tetszenek (Mint a jó tetoválások. Tetszenek de másokon nézegetem)A teszt egész meggyőző, a CPU-nál meg a VRM nél.
A VGA-val csodákat nehéz művelni ezek szerint, ha már eleve elég jól szellőzött a ház.
Azok 8 cm-es ventik, ahol kivágtad a hátsó falat?Én tegnap este kezdtem el átszerelni a kócerájt a két hete kapható Silencio 652S házba, jelenleg itt tartok. Ugye VGA-m nincs most, mert sikerült eladnom (még 4 nap visszavásárlási garancia van rá, de elégedett a vevő eddig) de amíg nem telik le a 7 nap személyes gari nem merem a várva várt lightingot berendelni.
Én itt tartok most az átszerelésnél, szeretnék felülre két ventit és mindenhová ahol van neki hely. Legalulra sajnos a tápnak a kábele miatt még sem fér el az aljzaton a 12 centis venti (Neked ott 8 cm-es van vagy 12-es elfér neked?) de a tartalék 8 cm es noctua hűtőm örülni fog.
Ami fura nekem ebben házban, hogy 11 DB-es el halk ventiket adnak hozzá, én ugye noctua hűtőt használok ami szintén nem hangos az U.L.N adapterre. De ennek ellenére a sielncio ház oldalában van egy 18/20 cm es ventis hely és köztudott hogy az ekkora ventik leghalkabbika is 17 db.. Miért nem 12 két darab 12 centis helyet hagytak ki hogy oda is tehessek halk ventit.. fura mind1.Gyári link. [link]
[ Szerkesztve ]
Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest