Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gilthanas

aktív tag

válasz N.Ferry #47699 üzenetére

Ó ez nagyon kis pofás :))
    Engem a fények zavarni szoktak a sötét barlangomban, de amúgy másnál nagyon tetszenek (Mint a jó tetoválások. Tetszenek de másokon nézegetem) :)

A teszt egész meggyőző, a CPU-nál meg a VRM nél.
    A VGA-val csodákat nehéz művelni ezek szerint, ha már eleve elég jól szellőzött a ház.
    Azok 8 cm-es ventik, ahol kivágtad a hátsó falat?:)

Én tegnap este kezdtem el átszerelni a kócerájt a két hete kapható Silencio 652S házba, jelenleg itt tartok. Ugye VGA-m nincs most, mert sikerült eladnom (még 4 nap visszavásárlási garancia van rá, de elégedett a vevő eddig) de amíg nem telik le a 7 nap személyes gari nem merem a várva várt lightingot berendelni. :)

Én itt tartok most az átszerelésnél, szeretnék felülre két ventit és mindenhová ahol van neki hely. Legalulra sajnos a tápnak a kábele miatt még sem fér el az aljzaton a 12 centis venti (Neked ott 8 cm-es van vagy 12-es elfér neked?) de a tartalék 8 cm es noctua hűtőm örülni fog.
    Ami fura nekem ebben házban, hogy 11 DB-es el halk ventiket adnak hozzá, én ugye noctua hűtőt használok ami szintén nem hangos az U.L.N adapterre. De ennek ellenére a sielncio ház oldalában van egy 18/20 cm es ventis hely és köztudott hogy az ekkora ventik leghalkabbika is 17 db.. Miért nem 12 két darab 12 centis helyet hagytak ki hogy oda is tehessek halk ventit.. fura mind1. :)

Gyári link. [link]

[ Szerkesztve ]

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

Új hozzászólás Aktív témák