- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
N.Ferry #47699 üzenetére
Ó ez nagyon kis pofás
Engem a fények zavarni szoktak a sötét barlangomban, de amúgy másnál nagyon tetszenek (Mint a jó tetoválások. Tetszenek de másokon nézegetem)A teszt egész meggyőző, a CPU-nál meg a VRM nél.
A VGA-val csodákat nehéz művelni ezek szerint, ha már eleve elég jól szellőzött a ház.
Azok 8 cm-es ventik, ahol kivágtad a hátsó falat?Én tegnap este kezdtem el átszerelni a kócerájt a két hete kapható Silencio 652S házba, jelenleg itt tartok. Ugye VGA-m nincs most, mert sikerült eladnom (még 4 nap visszavásárlási garancia van rá, de elégedett a vevő eddig) de amíg nem telik le a 7 nap személyes gari nem merem a várva várt lightingot berendelni.
Én itt tartok most az átszerelésnél, szeretnék felülre két ventit és mindenhová ahol van neki hely. Legalulra sajnos a tápnak a kábele miatt még sem fér el az aljzaton a 12 centis venti (Neked ott 8 cm-es van vagy 12-es elfér neked?) de a tartalék 8 cm es noctua hűtőm örülni fog.
Ami fura nekem ebben házban, hogy 11 DB-es el halk ventiket adnak hozzá, én ugye noctua hűtőt használok ami szintén nem hangos az U.L.N adapterre. De ennek ellenére a sielncio ház oldalában van egy 18/20 cm es ventis hely és köztudott hogy az ekkora ventik leghalkabbika is 17 db.. Miért nem 12 két darab 12 centis helyet hagytak ki hogy oda is tehessek halk ventit.. fura mind1.Gyári link. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Jövedelem
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- Bestbuy játékok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged