- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyqq
csendes tag
Nos, írok már én is ebbe a topicba miután ma sikerült befejeznem a házam átalakítását.
Egy alap, pár forintos, kivül-belül szürke házzal kezdődött, ez lett belőle :Ilyenre sikeredett, véleményt kérnék
-
vtomi2
őstag
válasz PandaMonium #42286 üzenetére
AHA, és hátra is befér egy normál HDD? Amúgy mikorra várható a megjelenés?
-
vtomi2
őstag
válasz Rypejakten #42283 üzenetére
Azt tudom, de a mATX-es verziónál? Ott csak a táp meg az alaplap fér el.
-
ggg666
őstag
Ez megy non- stopba, így elég kicsi a fogyasztása:
-
Rypejakten
addikt
-
mrbig25
őstag
-
vtomi2
őstag
válasz PandaMonium #42279 üzenetére
Nekem nagyon megtetszett, talán megtaláltam a következő házam. Csak ebbe hova fér el 3 HDD?
-
KAMELOT
titán
-
PandaMonium
őstag
válasz Grave_444 #42275 üzenetére
Jaja, konkrétan akkora a ház mint ha mATX -es lenne. Meg is lehet modolni, hogy mATX -es lapok beleférjenek, elég tuti látványt tud nyújtani. Ugyan ebből a házból jön ugyan ekkora méretben egyébként egy hivatalos mATX -es verzió is, állított tápegységgel, fordított alaplappal.
What I cannot create, I do not understand
-
-
>Deego..
senior tag
válasz lukaszokni #42273 üzenetére
Bizony. Ára is van a kis csöppségnek.
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz headshot17 #42266 üzenetére
Akkor leesett, ami leeset.
Bitang vas amúgy tényleg, bár az én szám ízének kicsit lájtos.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
jones965
Modder
Most még hagyom a poénkodó megjegyzéseket, de legközelebb radír + pallos.
-
headshot17
csendes tag
válasz PandaMonium #42265 üzenetére
jó a profil képed
tudom
Látta de nem ír vissza PH-edition fent van de vissza nem ír. "Üzletben nincs barátság"...
-
PandaMonium
őstag
válasz headshot17 #42264 üzenetére
Tudja ő, csak kötözködik.
[ Szerkesztve ]
What I cannot create, I do not understand
-
headshot17
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #42259 üzenetére
próbáltam kulturált lenni és direkt ki csillagoztam.És A helyet O-ra gondoltam nem kakas hanem kan*s
Látta de nem ír vissza PH-edition fent van de vissza nem ír. "Üzletben nincs barátság"...
-
ZetorGumi
addikt
Még mindig jobb, mintha kakás lenne.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
törölt tag
Tudod jól hogy értette
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz headshot17 #42257 üzenetére
Mitől lettél kakas? Nem fárasztó folyton a szemétdombon kapirgálni?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
törölt tag
válasz headshot17 #42257 üzenetére
Hoppá, de sajnos a kicsike velem van
-
törölt tag
válasz Gerisz #42245 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem szabad használni, hanem azt hogy nem mernék nagy nyomású levegőt használni! Levegő sprayt nem használtam soha,csak ajánlották már nekem is sokan hogy jó! Nekem megvan a jól bevált módszerem,igaz kicsit hosszadalmas, de szeretek vele foglalkozni .
-
törölt tag
Köszönöm Csak az a baj hogy ezeknek a Noctua ventiknek nagyon jó a légszállítása, emellett teljesen zajtalan, elég 8-900Rpm-nél járatni őket. Ami hátul van T.B Apollish, nem rendelkezik olyan jó paraméterekkel, mint a Noctua sőt ott még egy 14Cm-es is van, aminek szintén jó a légszállítása. De szerintem így is jó az összkép, ez a barna-krém szín még bőven elfér benne (én szerintem)
-
törölt tag
Jelenlegi gépem, kis módosítással, még pár kábel hátra van a harisnyázáshoz
-
RMZ250
senior tag
válasz KAMELOT #42246 üzenetére
Köszi.
Én is évek óta kompresszorozok. Semmi baj nincs vele. Illetve egyszer sikerült letörni egy Gainward venti lapátot de az az én faszságom volt mert belenyúltam mikor felpörgött
Mondjuk más is járt így olyan karival úgyhogy ott az anyagválasztás is biztos szar volt[ Szerkesztve ]
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
kungzi
veterán
Nálam eddig ez a mod visz mindent Egyszerűen űber király, nekem legalább is nagyon bejön
-
törölt tag
válasz #97716736 #42239 üzenetére
Én nem merném ráengedni a nagy nyomású levegőt! Meg csak és kizárólag olyannal fújatnám amin van szárító rendszer! Nagy nyomással kárt tehet az ember. Kompresszor és levegő spray híján nagyon puha finom sörtéjű ecsetet és porszívót használok! Nekem bevált,tökéletesen el lehet vele távolítani a port! Ha nem szeretnéd állandóan szétszerelni a gépet akkor a sprayt ajánlom! Abban annyi nyomás van ami bőven biztonságos!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #97716736 #42237 üzenetére
Akkor Te is hasonlóan vagy a porral mint én! Allergiás vagyok rá! De mivel nem tudom azt megtenni hogy csak kis takarítást csináljak,így kompromisszumot kötöttem magammal! Nem 2-3 hetente takarítom a gépem,hanem 3-4 havonta,de akkor teljes alkatrészekre szétszerelve! Porszűrőket egy könnyed mozdulattal ki lehet szerelni a tempestből, így azokat hetente leporszívózom!
Off vége![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #77081088 #42236 üzenetére
Igen, de mivel nyitott jobban beszívja a port a ventilátor. Ha az embernek fekete háza van mint pl nekem, jobban meglátszik rajta az apró porszem. Én 1-2 hetente csinálok egy kis takarítást belül, 5 perc az egész, csak át törölgetem a kis porszemeket, és kész. A ventiket meg 3-4 havonta szoktam én is letisztítani. Hiába van elől 2x-es porszűrő a 20Cm-es venti be tudja szívni így is azért.
-
törölt tag
válasz #97716736 #42235 üzenetére
Még csak véletlenül sem akartam vitázni! Elnézést ha félreérthető voltam!
Zárt jól szellőztetett Tempest kuckót max fél évente (átlag 3-4 havonta) Rendszeresen takarítom! A ventiken látszik meg a legjobban a por,Neki ebből a szempontból könnyebb dolga van, nincs szerelés,csak lefújja és kész! -
Bopez
tag
Nos mivel sajnos helyszűke miatt a harisnyázás szinte lehetetlen volt a Fortress Miniben, így maradt a sima kábelezés.
Tiszta szerencse, hogy volt még egy adag fekete vezetékem
Egyenlőre ennyit sikerült kihozni belőle, de szerintem így is marad.
Többi képet is felrakom hamarosan.Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
-
RMZ250
senior tag
Köszi mindenkinek, szóval sorjában:
- az adapter fedél az alaplap kúrvasok lábú csatiját és kábeleit rejti el
- az alu csík valóban a VGA kábeleit hivatott eltakarni, a ram süni meg a bekepcsoló gomb
Szerintem nem vészes a porosodás, mivel nincs ideje rá. Havonta járok LAN Partira és olyankor kompresszorral lefújom mindig.[ Szerkesztve ]
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- DIGI internet
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Képregény topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok