- OLED TV topic
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
#97716736 #44682 üzenetére
Tény, hogy színben nagyon vegyes (nekem is) és sokkal mutatósabb lenne egy azonos színvilágú, de ez a konfig van több mint 3 éve. Eladni fillérekért lehetne és én már kinőttem abból, hogy százezreket költsek egy lap, proci, ram kombóra a színvilág miatt.
Nálam az egyik legfontosabb szempont a halk működés. Rengeteg ventit kipróbáltam anno és ezek tetsztettek a legjobban és ezt nem is áldozom be csak azért, hogy jobban passzoljon mondjuk a laphoz. Ledes venti meg teljesen kizárt, egyáltalán nem tetszenek. Mondjuk a háznál a fekete belső nekem is jobban tetszene, de sajnos ez már biztos nem fért bele ebbe az árba Li-éknél.xtevo: köszönöm ez volt a cél.
Rypejakten: a ventik már adottak voltak és ahhoz lett rendelve a harisnya mert akkor még itthon szinte csak pár egyszerű szín volt elérhető. Így is ez volt az ami még színben legközelebb ált hozzá, de van benne pár árnyalat eltérés az fix.
Itt egy kép kívülről így nem annyira csicsás.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest