- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
BlackSoft
addikt
-
-
jones965
Modder
válasz #15779328 #43485 üzenetére
A szilikon és pvc alapú csövekre a gyártás technológiából adódóan a mikro porózusos csőfalra rakodott fel a mayhems pastel adalék anyaga, mint utólag kiderült.
Viszont ez plexi esetén nem áll fenn, úgy hogy ha valaki ilyen csővel akarja a rendszerét megépíteni, nyugodtan tervezze, nem fogja a mayhems pastel egyik változata sem beszínezni. -
BlackSoft
addikt
válasz #15779328 #43488 üzenetére
Hát nem tudom, erre a Mayhems-re senkisem panaszkodik, ellenben mondjuk az EK folyadékokra.
Egyébként nagyban függ a csövek anyagától és azok minőségétől is, tehát nehéz általánosítani...(#43489) blasko92: Az Aurora egy külön téma. Direkt fel van tüntetve, hogy csak bemutatókra, mert 1-2hét alatt tönkretesz mindent, arról nem is beszélve, hogy eldugítja a blokkokat.
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
blasko92
őstag
válasz BlackSoft #43486 üzenetére
Lehet elsőosztályú, de én nem használnám a mindennapokban. Jones használta belőle a zöld Aurorat (nem csak ezt), de nem találom már a képet, ahol megmutatta használat után a csövet. Sőt, valahol láttam, hogy a pastel fehér is szürkére színezte a csövet.
Cshavez a videó alatti zernéről van valami infó?
[ Szerkesztve ]
-
-
BlackSoft
addikt
válasz #15779328 #43481 üzenetére
A cső nincs lefújva...Mayhems Pastel
-
BlackSoft
addikt
válasz #15779328 #43475 üzenetére
Nagyon minimálisan hajlítható csövek. Tehát törni nem törnek, viszont merev műanyagból vannak. Jól néz ki, meg minden, de nagyon ki kell számolni előre, hogy lesznek a dolgok a gépben
Csak azokat a Corsair fanokat nem tudom hogy csinálták ződre Vajon simán át lett festve, vagy készítve lett külön?
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok , lehet volt már . Nekem ez viszi a pálmát .
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
válasz tDr1v3r #43470 üzenetére
Köszönöm kérdésed, nem tapasztaltam, hogy melege lenne.
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
tDr1v3r
veterán
válasz MaxxDamage #43463 üzenetére
Annak az erősítőnek nincs melege ott?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
kristof123
őstag
válasz MaxxDamage #43468 üzenetére
A sima fele pont megegyezik magasságban a picike egérpadommal és a fél klaviatúrát tökéletesen tartja. A másik fele (zselés) meg a csuklóm. Sajnos kellett a hely, mert beleütközött az egér a billentyűzetbe játék közben. Így nyertem vele +10 cm mozgást az egérnek.^^
[ Szerkesztve ]
-
válasz kristof123 #43467 üzenetére
Alján volt egy fólia ami leszedtem és szépen letapadt a felületre amin van használva (kitünő) am. a linkelt példánnyal 100% megegyező példány, mivel az Aqua -ba vettem !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kristof123
őstag
válasz MaxxDamage #43466 üzenetére
Ha a zselés résznél van bemélyedés, amivel le lehet fixálni, hogy ne mozduljon el, akkor nekem is ilyen van. Csak már két darabban. ^^
-
Már megszoktam, mert a TV-t 2010 dec. óta így használom.
Lábamnál van kábel bőven igen... (2db 12-es elosztó fullon)
Am. van még alul kis "polcon" Külső HDD-k , DvD olvasó , meg az ADSL Modem / Router (WiFi) + IPTV -hez vez. nélküli jel. továbbító is (főcsatlakozóba bedúgva) stb...+ lábam mellett egy PIII-as Dual Server-Broadband gép is
(összfogyasztás szép lehet, csoda, hogy a bizti bírja ezt a terhelést amit 1 fő konnektorba lead...)kristof123 : , Remek egérpadot használsz (nagy batár !)
Am. én pontosan EZT használom.L
-
kristof123
őstag
Ugyan azt az egérpadot használom mint te, csak én egy másikat toldok meg a felével. A másik fele (zselés rész) az alkarom alatt van. egérpad
Jó kis masina, használd egészséggel!^^[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
Nem lenne jobb ha az erősítőt elraknád valahova meg a monitor alól a plusz magasítót? Elégé felfele kel nézni.
Huu most látom mi van a lábadnál egyszer belegabalyodsz úgy hogy nem élsz fel többet gép mellöl.[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Pár kép a kollekció / gépezetről amit napjainkban használok !
(08.23.-án lett vételezve / összerakva) a Konfig.
Csak egy +cooler hiányzik a Mugen 4 -re és komplett a PC ...
Van benne minden ami csak kellhet a mai világba !L
-
jim bcs
nagyúr
válasz FrozenThrone #43448 üzenetére
csinos kompresszor
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
tatabánya
senior tag
ekkor még nem olvastam a PH-t és tökéletesen működött a kis socket A-s sempron codegen házban annak tápjával
-
kristof123
őstag
Gép mellett enni? Ejnye! : DDD
Ahhoz képest ami nekem volt, ez csillagos ötös!^^ -
bombibmw
veterán
Szép,letisztult.
A kábelekkel kicsit foglalkozhattál volna többet,de egyébként szép.
A legjobb a vargabéles a klaviatúra előtt,imádom.BlackSoft: Látod,hogy egy zöld Nanoxia venti mennyit dob az összképen?
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
KAMELOT
titán
Elég kényelmes lehetett ilyen ferdén ülni! 2007-ben én még egy PIII 550MHz gépen toltam + szintén 15" flat CRT amitől 1-2 óra után már fájt a szemem, mert annyira gagyi volt.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
aktív tag
-
BlackSoft
addikt
-
BlackSoft
addikt
válasz bombibmw #43440 üzenetére
900D is egy nagyon jó ház
Nekem az tetszik a TJ11-ben, (bármennyi is az ára, attól még tetszik) hogy baloldalas, és és felfelé áll benne az alaplap. Nagyon jól el lehet benne rendezni mindent
-
bombibmw
veterán
válasz L1ZRRR #43442 üzenetére
Csak példának írtam.
Ezek szerint nem volt jó példa.
Csak valami felső kategóriásra gondoltam.
Talán akkor a minőség az,ami miatt ilyen drága a Silverstone?
Nem tudom,én nagyon elvagyok a kis 500R-rel is.Volt már benne minden és a legkevesebb gondom a konfigom ezen részegységével volt.
De egy 900D-t is elfogadnék az illesztési hibáival egyetemben.Egyébként én is szeretem a hölgyet,vagyis csak szeretném.
[ Szerkesztve ]
-
L1ZRRR
senior tag
válasz bombibmw #43440 üzenetére
Barátom
A 900D teli van illesztési hibákkal, 5.25-helyre cinkes berakni tartályt vagy optikai meghajtót mert közvetlen az alatta lévő bugos.
Itt a hölgy el is mondja mindet nézzétek végig part 1 ,2 ,3
[ Szerkesztve ]
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
BlackSoft
addikt
válasz #97716736 #43438 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, de akármilyen jó is az anyaghasználat, lazán túl van árazva, egy 100-as sokkal közelebb állna az értékéhez, de 180-as legolcsóbb áron ha megveszem 10 évig nem váltok házat
-
törölt tag
-
BlackSoft
addikt
válasz #97716736 #43428 üzenetére
Nem csak az nVidia színei a zöldek Főleg ha teszel egy vízblokkot a kártyára, akkor tök mindegy kinek a terméke, nem lesz színes Én majd ha csinálok vizet, akkor zöld folyadékkal akarom feltölteni a rendszert, az összes blokk átlátszó EK lesz. Az alaplapom pirosságát majd elnyomja a sok zöld, viszont elég minőséges és ledes fanokat csak ezeket a CM-eket találtam, de majd le kell őket szabályoznom valamivel, vagy ellenállásokat építeni bele, mert 2000rpm kicsit hangos lesz egy vízhez
(#43429) Rypejakten: Erről még nem is hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz imibogyo #43426 üzenetére
Nekem ez kicsi...
Ha egy 5-10 cm-el magasabb lenne és lenne alul 2 hely ventilátoroknak, akkor nekem találták volna ki, de így...Nekem az Arc Minit ajánlották és hajlandó vagyok annyit kiadni érte, amennyi.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
zolee5016
őstag
Jók ezek a ventik...nekem is cserélnem kellene....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
imibogyo
veterán
válasz emiki6 #43424 üzenetére
Pont ugyanilyen alaplapom van. Nagyon elégedett vagyok vele. Amikor olvastam, hogy le akarod váltani azt hittem a lapot, de remélem csak a házat. Core 1000 olcsó és jó. Főleg ha megtömöd akkor túl sok felesleges hely sincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
Angelo69
senior tag
Nem tudom, hogy volt e már, de nekem újdonság ezért megosztom veletek is.
Lehet másnak is az lesz...[ Szerkesztve ]
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
zolee5016
őstag
válasz emiki6 #43419 üzenetére
Jó lesz biza!!! Kábelharisnya azt tuti....Tápot feketére matricázod,vagy fújod, esetleg egy takaróelem,és kész....
Nekem még az a fura egy ekkora házba egy Matx lap valahogy elveszik....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
-
KAMELOT
titán
válasz bombibmw #43415 üzenetére
Okosabb döntés lett volna venni 2x8GB-t.
(#43418) VeMaR™: Sajnos ez így is van. Mivel egy árban van az A4 az A8 használt piacon! Vagy akkor már miért nem rendelt 4x4GB Corsair vengeance simákat feketét. Legalább jobban mutatna a 4 ram mint a kettő.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
jim bcs
nagyúr
válasz Rypejakten #43398 üzenetére
Corsair AF
AF SP
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
bombibmw
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest