- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Nikon DSLR topik
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk1979
őstag
Durva
-
Hawk1979
őstag
válasz Engineer086 #40935 üzenetére
Imádom...
-
Hawk1979
őstag
válasz westcoastog #40559 üzenetére
Dunaharasztin egy kb 50méterre bent a mellékúttól lévő családi házban, sokszor szellőztetve 2 év alatt sem lett poros a gép belseje,de még a teteje sem igazán...
Sopronban a 3. emeleten szellőztetve, minden nap beporosodik a gép teteje, a belsejét meg negyed évente ki kell pucolni. -
Hawk1979
őstag
Takarítás közben a gépet is molesztáltuk, mert útban volt, gondoltam leveszem az oldallapot, és elétek tárom az igazságot.
Érdemes megfigyelni a magas fokú kábelrendezést, a már már high end profin összeválogatott alkatrészeket, és persze a szelíd porcicákat se felejtsük el megemlíteni.
Amd-s gépecském. -
Hawk1979
őstag
Ezzel vitába szállnék.
Mindegy milyen szögben állnak a winyók,csak stabil helyük legyen.
A fej annyira kicsi és könnyű,hogy mindegy milyen szögben kalimpál,de ha nem így lenne,akkor meg a függőleges helyzet se lenne gyere be neki,amit írtál...
(Nem találtam élettartam tesztet megdöntött helyzetű winyókról,így ez csak elmélet) -
Hawk1979
őstag
-
Hawk1979
őstag
válasz blazsey2 #12420 üzenetére
Jó meg minden,de minek két venti az oldallapra? Bőven elég a hátsó is.
Ha a két venti lassan pörög,akkor felesleges,ha meg gyorsan,hogy haszna is legyen akkor meg hangos,de szerintem a gépednek nincs szüksége rájuk,az az 1-2fok nem hiszem hogy megérné....Mód: Ha meg jól látom akkor meg az egyik szív a másik meg fúj,egymás ellen dolgoznak,nesze neked áramlástan.
[ Szerkesztve ]
-
Hawk1979
őstag
Színfalak mögött...
-
Hawk1979
őstag
Messze van ez a giccses és gagyitól.
Pár embernek itt a fórumon olyan karácsonyfa jellegű műanyaggal teledobált,kínai piacos hangulatú gépe van,hogy amit linkeltél házat az szerintem egy korrekt cucc.
És még fekete is.....Azért a ventiknek milyen durva hangja van már (4:33)
[ Szerkesztve ]
-
Hawk1979
őstag
válasz gamekiller01 #8968 üzenetére
Én úgy tudom,hogy vízkeresztkor,már le kell bontani a karácsonyfákat....
-
Hawk1979
őstag
válasz birozoli7800 #8487 üzenetére
Itt mindenképp [link]
-
Hawk1979
őstag
válasz Tomi 16 #7906 üzenetére
Azt megkérdezhetem,hogy miért nem méretezed át kisebb méretűre a képet amit felteszel?
Vagy van valaki aki szeretne plakátot nyomtatni belőle szerinted? (3072*2304)
Belenagyítani meg nem igazán lehet,mert rém homályos a kép,így meg pláne felesleges eredeti méretben sokkolni a lassabb nettel rendelkezőket......Amúgy ha 1000rpm-el pörög,akkor mi az 1000-1300 ? Ez a fordulatszám tartománya ? Vagy kisnyúl? Bocs ha kekeckedem...
[ Szerkesztve ]
-
Hawk1979
őstag
válasz Laraxior #7537 üzenetére
"Gondolom a Tiédről is készültek képek..."
Találtam pár képet Tomi 16 gépéről/gépeiről,úgy hogy ja,lehet össze hasonlítgatni a masináitokat.
Let's ready to rumble[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
[ Szerkesztve ]
-
Hawk1979
őstag
A nagyvilágban még vannak új ötletek.Volkswagen Bus PC
[ Szerkesztve ]
-
Hawk1979
őstag
Hangoskodott kicsit már a Freezer 7 ventije,így rácuppantottam egy intel gyárit...
[link] -
Hawk1979
őstag
válasz MR. Anderson #6353 üzenetére
Bele akarunk nézni....
A belbecs is fontos. -
-
Hawk1979
őstag
És még csodálkoznak miért ellenzik annyira a torrentes letöltéseket....[link]
Nem saját
-
Hawk1979
őstag
válasz yakuza.tora #5476 üzenetére
Már miért lenne kemény?
Vagy szerinted a winyógyártók arra számítanak hogy úgyis csak egyet raksz a gépbe,így nem is foglalkoznak a melegedéssel?
Ha egymáson van akár 4winyó is,akkor sincs semmi,csak mostanában lett divat ez a nagy "hűtsünk le mindent" elv.
Volt egy google statisztika,hogy az ő belső szerver gépeiken több hűtött winyó krepált be,mint hűtés nélküli.... -
Hawk1979
őstag
válasz SzutyokMatyi #4331 üzenetére
Nekem is tetszik a házikód,bár engem zavarna a fény,de mivel csak képen látom király,egyébként nem porosodik gyorsan a sok befújó venti miatt?
-
Hawk1979
őstag
válasz juliabrilke #3707 üzenetére
Sebaj,akkor is állat géped van,ha másért nem akkor a kuriózum mivolta miatt.Az irigykedőkkel meg ne foglalkozz.
-
Hawk1979
őstag
válasz juliabrilke #3704 üzenetére
Kár hogy nem lehet sli-be kötni benne két karit,mert akkor lenne igazi dual,quad,sli szörnyszülött...
-
Hawk1979
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- PlayStation 5
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest