Új hozzászólás Aktív témák
-
urdongo
tag
Na gyerekek... miután szanaszét szúrkáltam gémkapoccsal meg tűkkel az összes ujjam... nagy nehezen elkészült az ATX.
Egy gyors kérdés: Aki nem csak a hosszabbítókat harisnyázta hanem a tápot is. Az hogyan oldotta meg, hogy a harisnya a zsugorcső és a kábel is beférjen a táp házába? Már azon gondolkodom, hogy tápház moddot hajtok végre.
néhány rossz minőségű kép:
Ráadásul a legnagyobb szívás az egészben, hogy a fekete harisnyám már majdnem elfogyott...pedig elvileg csak 12 szálat húztam be vele.
. A PCI-ra valamint az alaplap 4 tápcsatijára így már nem is jut szinte.
Cthulhu Dawn : Én úgy veszem észre, hogy az az 1,5 cm amit én használok pont vízválasztó. Se nem csúszik szét, se nem túl nagy. Ha ennél kisebb lenne lehet már szétcsúszna nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Cooler Master H500P Mesh Fekete eladó
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged