- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
aujjobba #84726 üzenetére
Igen, azt néztem, hogy ez még talán használható, és olcsó: [link]
23eFt (nem látom az oldalon hogy ez netto vagy brutto ár)Hőfokkijelző nélküli pákát manapság nem szabad megvenni, mert sok olyan van (Fahrenheit is) amelyikben csak egy triakos fázishasítós szabályozó van, és igazából nem figyeli a hőfokot, csak saccolva van a forgatógomb körüli skála. Amit belinkeltél azt is csak akkor merném ajánlani, ha látnám mi van belül, és hogyha tudnám hogy van hőérzékelő is a pákában ami alapján szabályoz.
További lehetőség a kínai beszezés, pl. Hakko klónok.
Mivel elektronikai fórumtémában vagyunk, akár az építés is szóba jöhetne: [link]
Vettem használt JBC páká(ka)t + pákahegy(ek)et, és építettem hozzá forrasztóállomást. Egész más kategória mint egy Fahrenheit vagy Solomon (vagy éppen egy Weller)....
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Playstation 5 Disc Edition 825GB dobozában, kitisztítva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest