Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
arra gondolok,hogy a win7 hasznalna olyan funkciokat is a monitoron amit jelenleg nem tud,mert csak a szugseges minimum van bekotve.ezert szeretnem ha valaki leirna pontosan,hogy mit hova kossek.szerintem egy probat meg er(legalabb is nekem.ha ti ebben nem szeretnetek segiteni,meg ertem,nem leszek felhaborodva,csak akkor szoljatok,mert feleslegesen nem gyujtom a hszt).delutan fel dobok egy xp-t megint,ha ugy nem lesz baj,akkor tenyleg nem tudok masra gondolni,csak bekotes hibara.driver hibat szerintem kizartam azzal,hogy kiprobaltam tobb felet is.a winnel sem lehet baja az alaplapnak,mert kutakodtam a forumba es csak egyedul nalam van ilyen hiba.ha a hiba hardveres lenne,akkor szerintem jelentkezne xp alatt is.
persze,ha van egyeb mas konkret otletetek,szivesen meg hallgatom!koszonom az eddigi figyelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest