- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz emperorka #80582 üzenetére
Sokadikra, írtam hogy 21, nem tudom az a bossok vagy a runok mert sokszor 2. vert el...
Közben meglett warriorral.
-discolock, de mákolni kell. Upgrade a 2 körös éledés.
-dragonwarri, itt a 8 dropot MUSZÁJ kiszedni a győzelemhez ami minden ellent leszed. 2 volt nekem. totembuffnak a full kéz húzást válaszottam így mindig bejött.A többit egyyzerűen hulladéknak éreztem bár nem jött fel minden. A Kragwa totem a legszarabb szerintem, 2 élet és elég gyenge a hatása.
-
saen
veterán
válasz emperorka #73898 üzenetére
Kezdő játékosnak továbbra is a játéktudás hiánya a legnagyobb baja. Most is jól lehet haladni olyan midrange hunterrel amiben epic sincs, nemhogy legend. Ezeket a paklikat viszont meg kell találni, meg legalább a tempo fogalmát ismerni kell + azt amivel az ellenfél játszik.
Az viszont tény, hogy egy-két életképes kezdő paklit megunva, már iszonyat költsége van a játéknak ha most kezdte az illető. -
törölt tag
válasz emperorka #73895 üzenetére
Kezdő nincs r10 környékén. R20 környékén full paklival farmolgató suttyók pedig egy mindig is létező probléma volt.
Az viszont vicces, hogy régen a “p2w” warrior megvolt 11k dustból (kaland lapokat beleszámolva), most meg...
Talán tgt idején volt valami dragon ctrl warrior 17k körül. Az se élt sokáig annyira rossz deck volt.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz emperorka #51737 üzenetére
Ha félsz a deck minőségétől, akkor menj Rogue-gal. Közepesen szar deckkel is simán el lehet érni 10 wint. Most tényleg nehezebb mint eddig, de annyival jobb a helyzet, hogy már kell lategame-et draftolni, mert nem annyira tempoközpontú a meta, mint a wotg előtt.
Ez előtt nekem sem ment annyira, paladinnal mentem sokat és nagyrészt 4-5-6 winek lettek, de akkor is ha 10+-ra számítottam.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz emperorka #51732 üzenetére
Nekem ma a világ luckját adta be a végén. 10-2-ig semmi extra nem volt, utána topdeck flamestrike üres kézben (akármi mást húzok halott vagyok, így meg tuti win, mert már nem voltak lapjai a pakliban).
De ami utána jött... Kint van egy 2/1-em. Ellenfélnek egy huge toadja. Lerakja az ellenfél a flamejuggler-t, aminek a battlecry-a az arcomra megy. Aztán kirakja mad bombert, ami megöli a saját huge toad-ját és a 2/1-emet életben hagyja. A huge toad dr-je meg az arcomra megy.
-
KaraDani
addikt
válasz emperorka #43275 üzenetére
Gratula és boldog szülinapot!
(#43278) whitezo88: Én nagyon szeretném nem cancerrel megcsinálni egyszer, de a CW most szerintem elég rossz lett, így hogy hirtelen a semmiből még a pap is megrépázza, papot annyira nem kedvelem, mint a warit, cancerrel nincs kedvem menni, úgyhogy 5-nél leálltam inkább Olaj rugót gyakorlom egy ideje, de az elég nehéz, plusz nagyon inkonzisztensnek érzem, de cserébe marhára tetszik. Majd egyszer összejön
-
JNashville
senior tag
válasz emperorka #43197 üzenetére
Régen tényleg ez volt a baj vele, de a két új lap pont ezekben segít. Shredder, Gorillabot, Boom csinál elég lapelőnyt, ha a boardot meg tudod őrizni az első 4-5 körig, onnan már elég az is, ha simán face-re mész és t7-t8-t9-ben elsütöd a bent maradt Fireball-Frostboltokat. Nekem legalábbis ez általában bejön.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
-
addikt
válasz emperorka #42953 üzenetére
Első kb egy nyers rng fight, amiatt anyáztak is a fórumokon páran. Ott az elején nagy lényt kap, már tolhatja is az ember a concede-t.
Más: Ami nekem nagyon tetszett az viszont az artifact-es cucc, heropower helyett, remek 5let volt. Összességében szerintem a kieg is teljesen rendben volt + úgy néz ki rendesen megkavarja a metát és jópofa változatos dekkekkel lehet játszani. Nemtudom ki, hogy van vele, de nekem most több kedvem van ladderhez is így, hogy nem ugyanaz a 2-3 sablon dekk jön szemben.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
saen
veterán
válasz emperorka #41537 üzenetére
Igen, de mikor láttad Lifecoachot freeze mage-et játszani? Erre értem, hogy pl Thijsnak a kedvenc deckje a freeze mage, ahová tuti lap, meg még control mage-be is van esély, de pl tempo/aggro mage-be nem jó. Olyan játékos nem igazán van aki mindenféle paklival teljesen képben van. Szerintem ilyen szemmel is kell hallgatni a reviewkat, hogy ki mivel játszik. Meg persze simán tévedhetnek is, volt már rá példa.
-
DaveNo1
veterán
válasz emperorka #41532 üzenetére
Druid raptor, Paladin új 4 drop, Hunter teve, Priest új 2 drop minion, Warrior 3 drop, a két új epic lapot.
Rogue lapoktól mondjuk nem volt elájulva, Kolento viszont a 4 dropot és a raptort is nagyon jónak találja a roguenál + ő az új lock 2 dropot és a priest entombot is kiemelte.
You are not prepared.
-
fogtunder
nagyúr
válasz emperorka #40957 üzenetére
csak az a baj, hogy nem látom, hogy fogja egy adventure (mert kb. tuti az lesz) felkavarni annyira a játékot, hogy megint érdekes legyen. vagy nagyon OP lapok lesznek benne, mint anno a naxxban és akkor majd talán ér valamit, csak pay2win lesz, vagy marad a posvány.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz emperorka #39842 üzenetére
Boomot már nerfelték volna, de szerintem mostanra mindenki megszokta és meglepő módon vannak olyan paklik, ahova nem is fér be, bár ritka. mikor kijött a maxx, a belcher is hasonló volt, csak azért kevésbé erős, de nem volt hozzászokva a nép, hogy egy shieldmasta után még egy 1/2-t is meg kell oldani. akkoriban az 5-ös slot csak belcherből és loathebből állt, mégsem jött a nerf, nem is kellett. erős lap, de nem teszi tönkre a játékot és legalább könnyű megválaszolni a "melyik legendet craftoljam először?" kérdést.
a shreddert meg nem is értem, miért kellene nerfelni. az RNG miatt néha idegesítő, de kb. ennyi.
-
-
csoki
senior tag
válasz emperorka #39610 üzenetére
tegnapi shaman aréna: ellenem is mage jön... 2 frostbolt, 3 fireballal, (és ez még csak a fele deck volt ami láttam) mind arcba persze 0:1-nél, úgy h board kontrollom volt szinte végig, végén már nem tudtam mit kijátszani mert full boardom volt és még egy antik healbotot is kijátszottam... gg
itt ment is el a kedvem, pedig nem rossz deck, tele 2-3 dropokkal,spellekkel, 5-6 value nagy lénnyel, még ragnaros-om is van...de eddig kijátszani se tudtam
[ Szerkesztve ]
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz emperorka #38881 üzenetére
az jó, nálam is, meg hogy 17 lapból 3 db secret, és 0 dr6 jött fel nekem druid ellen. simán vezettem aztán elkezdtem topdeckelni comp spiritet meg redemptiont üres boardra... aztán pedig golden hunter (komolyan miért golden minden 2 ember itt?) ver szét, mert ellene persze minden secret és megy arcra. esélyem se volt. 3. meccsen első körben 2 dr6 és sorra húzom a secreteket, mill druid ellen 6 kör alatt 10 életen vagyok. ha ez se működik, mi? 2 loss és rank10. ami 1 nap alatt -2 szint.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz emperorka #38649 üzenetére
Ez az enyém:
Kis magyarázat:
Azért 1 secretkeeper, mert late gameben ez a lap már nem jó, early gameben meg nem a secretekre fogod a mulligant tolni, viszont jó leszedés csali lap: tegnap is lazán tolták el rá a frostboltot, stb-t úgy, hogy csak 1/2 volt.
1 coghammer, 1 truesilver: coghammer jobb mirror és agro meccsekbe mint a truesilver, márpedig ebből van több.
1 conc: Mivel ez egy tempó deck, nem igazán kell bele 1-nél több aoe, mivel az elejétől kezdve már az a cél, hogy tiéd legyen a board.
1 divine favor: azért nem kettőt raktam bele, mert ez nem az agresszívabb változata a secret palának, inkább a tempó/midrange jelleg, 1 laphúzás viszont jól jöhet ha elején kiürül a kezed, amikor az olcsó lapok jönnek fel.
Loatheb és a Piloted Shredder nagyon jó tempó lapok, Dr 7 és Tirion pedig alternatív befejezések ha Dr 6-ot megoldja az ellenfél. Általánban Dr. 6-ra sok erőforrást tolnak el, hogy megoldják, így már nem marad semmi Dr 7-re és Tirionra.
2 Blessing of kings lehetővé teszi a jó tradelést tauntos lapok ellen, főleg ha minibot vagy a haunted creeper kapja.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Gyuri27
félisten
válasz emperorka #38649 üzenetére
Kb mindegy. Az eye kivételével az összes secret. A 2 lovas, 2 silver, meg a 2 secret keeper 2 divine. A többi 1-2 drop. Van amelyik játszik pakollyal van amelyik kingsel, van amelyik tyrionnal. De ezek már csak izlés beli dolgok. Az alapja az amit fent írtam.
Amd - Radeon - Ryzen
-
addikt
válasz emperorka #38618 üzenetére
Egy hete rank 5-7 között lebegek. Egyszerûen nem tudom az 5-t átlépni. Kombó druid, secret pala, dragon priest, mid hunger, handlock. Ezekkel próbáltam, legjobban a secret pala ill dragon priest mûködött, palával, mondjuk a mirrorokat folyamatosan buktam a trágya kezek miatt. Mai best:
T1 minibot koinnal
T2 juggler
T3 mustár
T4 shredder
T5 tc és meghaltam"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Gyuri27
félisten
válasz emperorka #38623 üzenetére
A meta mozog, változik, él. Egyik nap a dragon priest win streakel, másnap lose. De van, hogy 4-5 win után szopat. Válts decket. Néha elég egyet mással menni.
Most amiket használok: handy, demonzoo, dragon priest, fagyi mage, ritkán cw és face hunter.
Ma 3 fagyi meccs 3 bukó. Az egyik cw volt esélyem nem volt. A másik mirror. Az ellen tökéletes kézzel. A harmadik druid akit simán ütnöm kéne. Ott se jött semmi.
Aztán handyval vissza másztam.
Nincs tuti deck ami mindent visz.Amd - Radeon - Ryzen
-
addikt
válasz emperorka #38141 üzenetére
Én dragon priestelek, jelenleg rank 13on vagyok vele. Facehunter, ahogy már más is írta előnyös matchupnak számít, hacsak nem húzol priesttel nagyon rosszul, akkor nem sok esélye van. Ahogy nézem amúgy így a 4 nap alatt amik tobzódnak: secret pala, facehunter, totemshammy, dragon priest. Legalábbis én ezekből kapom a legtöbbet, néha persze jön 1-1 tempo mage, dragon warrior, viszont patronnal még nem találkoztam..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
SLYM
veterán
válasz emperorka #37877 üzenetére
az biztos, hogy díjazásban rank 5-ig érdemes eljutni. nem értem, hogy sikerült ezt így megoldaniuk, de ez a helyzet, ha megnézed. így meg azért nehéz motiváltnak maradni, mert azért a sok koncentrálás és gondolkodás nem éppen az a dolog, amit az ember egy PC-s játéktól vár, ha szórakozni akar. ráadásul egyszer ki is fagytam, ami normál esetben nyilván nem idesegítene, de azért legend előtt kicsivel bosszantott azért
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz emperorka #37866 üzenetére
Ugye ahogy korábban írták általában félút. De meglepően gyorsan is lehet mászni, ha megtalálod a megfelelő decket és jól jön ki a lépés.
Én a mostani szezonban akartam rámenni, de feladtam mert bénáztam rank 5 és 4 között. Minden counterel, csak képtelen vagyok váltani."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
SLYM
veterán
nem volt célom a legend most, csak a golden herokat farmoltam, mindenféle deckkel, aztán közben összejött. rank 1-nél kezdtem komolyan venni. de ismertem a metát, megépítettem a decket, onnan sima volt. én úgy saccolom 100-300 ranked meccs kell hozzá, attól függően, hogy mennyire vagy jó játékos. rank 5-től nagyon messze még a legend, sokkal tovább tart a rank 5-legend út, mint feljutni rank 5-re
többieknek: dehogy félút a rank 5. én úgy a negyede, harmada közé lövöm kb, onnan már nem elég farmolni, gondolkozni kell, meg koncentrálni. az összes ismerősöm mindig rank 5 a hónap végén, nem véletlen, hogy nem rank 2 pl, óriási a különbség. csak egy kis érdekesség, még valamikor pár hónapja be is írtam ide, hogy asszem 1 vagy 2 nap alatt lementem rank 16-17 magasságából rank 5-re, aztán most nem tudom, hogy abban a hónapban egyáltalán meglett-e a legend. de eddig ez mindig csak hónap végén jött össze, mikor már jóval gyengébb a mezőny a jó rangokon is
[ Szerkesztve ]
-
-
gbela
senior tag
Rank5 nagyjából félút, talán kicsit kevesebb, attól függ mennyire streakkel jött össze.
Tehát onnan még legalább annyi van +-1-2 nap (feltételezve h a játékmennyiség kb konstans).
Persze ez csak egy átlag (pl nekem kb tényleg így volt), aztán ha kijön a lépés vagy vmi szuper antimeta deck épp adja akkor simán meglehet pár nap alatt is rank5-ről. -
Gyuri27
félisten
válasz emperorka #36365 üzenetére
Jones 5, recomb 3, bite 4 az 12. 18-ba volt sjow. Jaja elszámoltam.
zws: érdemes lenne utána számolni. Mert 4 minion sebződik 2x ha a ww-t eltolja at a 2 berzeknél +16 dmg.
De nyilván másként alakult volna a dolog.
Mindenesetre a csoda rugó ezért lett szarrá nerfelve. A patron megy 60-70 dmg-t simán arcba tol.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz emperorka #36351 üzenetére
Emperor-t szinte csak statba lehet normálisan nerfelni. Ha kör elejére teszed az effektet akkor nem játszaná senki, ha battlecry akkor meg nem egyértelmű a nerf. Ha meg 4/4-gyé teszed az szinte semmit nem változtat a helyzeten. Ezt a lapot csak tönkre tenni lehet, vagy meghagyni op-nak combodeckekben.
-
h3lios
addikt
válasz emperorka #35618 üzenetére
Ez egy nagyra nőtt battle cry-on növekvő undertaker. És szerintem pont ezért nem lesz életképes, mert 5-6 körben egy aggro deck már kifosta a kezét. Egy Control pakliban pedig max hízik 1-2-t. A 3. pedig már BGH target, és nem tudod megoldani, hogy teszem azt egy ellenfél miniont leszedj a saját BGH-ddal, mert ezzel már buffolod a saját minionod. Ez így számomra lassú és túlságosan kiszolgáltatott. Akkor viszont tetszene (legendként). Ha +0/1 lenne Divine Shielddel.
B-tag: H3lios#2825
-
fogtunder
nagyúr
válasz emperorka #35478 üzenetére
a rugónak kell is aréna lap, amivel tempót tud szerezni. egyébként kíváncsi leszek, milyen lesz az aréna balance, így a rengeteg új lappal, miközben ugyanúgy 3-at fog felajánlani, már most is túl sok az olyan pick, amikor 3 hulladékból kell választani. van egy olyan félelmem, hogy ez lesz az a pont, amin a következő kiegig sírni fogunk az aréna kapcsán.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz emperorka #29309 üzenetére
Hát ez rajtad áll, hogy mennyire érdekel arany-e a lap. Engem nem túlságosan, maximum egy arany cabal-t tartanék meg, vagy olyan lapokat, amikhez kötődök ~érzelmileg. A másik meg, hogy Blingtron alapból arany fegyvert ad, szóval betörném a francba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home