Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
jó estét uraim! ma reggel szabotázs akciót követett el a 8-10éve szolgáló ignis itl 5100 mosógép. az indító gomb megnyomására nem adott életjelet párszor nyomkodtam a gombokat, időnként felvillant a lámpa, majd már azt se csinálta. mintha kontakt hiba lenne. levettem a vezérlő panelt, megmozgattam a sarukat, vezetékeket, de semmi. gondolom kár vele foglalkozni. átolvastam a topik legutóbbi mosógépes hozzászólásait. #84033 #84158 alapján kinéztem ezt, ha jól látom 121ezerért el tudom hozni. nem kell semmi extra van estleg más alternatíva? köszi! electrolux.hu/laundry/laundry/washing-machines/top-loader-washing-machine/ew6tn5061fh/
-
iatti
aktív tag
válasz Gömbike #85169 üzenetére
látom egy korosztály vagyunk. én élelmiszer eladó-hentes szakon végeztem. azért régen nem volt így teleb.szva semmi tartósító szerrel mint a mai világban, és életben maradtunk pár napja ettem 2-3 hete lejárt túrórudit, tejfölt, semmi baja nem volt. ha felbontok egy erőspityut, elvan egy évig is a hűtőben. a nátriumbenzoát csodákra képes
-
iatti
aktív tag
válasz totron #85170 üzenetére
én is körülnézek picit ha veszek valamit, de most is hamar döntöttem az elektrolux alap mosógépe mellett. ha nagyon belemennék, napokig lehetne fürészelni a témát. pont haver mondja, most cserélt csapágyat a 4 éves aeg gépén. nekem meg az ignis alap fostalicska még mindig ment, 8-10 éves volt. azt hittem elromlott, levágtam a tápkábelt róla, volt még egy régi wirpool, azt is feldobtam a furgonra, hogy leviszem a méhtelepre. mikor megjött az elektrolux bedugom a hosszabbítóba, se kép-se hang. végül kiderült hogy a hosszabbító kábel volt a rossz. igazából kidobtam a működő ignist
-
iatti
aktív tag
nézzetek utána a hyla-nak. ebbe 20éve csak a vizet kell cserélni. valami szabadalmaztatott teknyika a beszívott levegő egyből a vízbe csapódik. most is van oldala, persze mlm biznisz. árról semmi infó, majd a bemutatón elárulják. én kb 350k-ért vettem, most lehet 6-7-8 kiló az új modell? valamit azért tudhat a masina, hogy nem adnak ki minden évben valami újabbat. túl reklámozva sincs, én még nem találkoztam reklámjával sehol.
-
iatti
aktív tag
az e bolt-ot ismeritek? kinéztem egy liebherr hűtőt, átvételi pontnak egy földszinti lakás van megadva. 1115 bartók béla 134.
-
iatti
aktív tag
ezzel egyet értek. a víz nélküli mosást még nem találták fel. na meg az órákon át tartó programok a lötybölésben mennek szét a ruhák. ezen az eluxon is sok parasztvakító program van. sport, outdoor, farmer, baba a 15perces, amit esetleg lehetne egy gyors póló-ing mosásra használni, ott meg nincs öblítés . a kímélő ami aránylag jó. kb fél órát samponoz, 3-szor öblít, de én hozzáadom a plusz öblítést is, így 1ó10p alatt lefut a program.
-
iatti
aktív tag
válasz makoss #85936 üzenetére
én két hónapja vettem 121k-ért felültöltős alap eluxot. jó hogy belebotlottam a topikba, így találtam rá. az ez előtti ignis-em kb70k volt, úgyhogy még ezért is szívtam a fogam. persze elszaladtak az évek, a gombóc fagyi se két forint, a doboz malboró se 300ft. én se adnák ki 2-3kilókat mosógépre, hűtőre. nekem kettővel ezelőtt volt wirpól, az kb.18-20éve volt. az elzörgött kb10évig. az elektronikája hülyült meg. de igazából orosz rulett az összes, és nem biztos hogy egy nagyobb márka megér 2-3-szor többet.
-
iatti
aktív tag
ne legyetek már ennyire negatívak idő mint a tenger, se grillfüst, se madárszar. lassan már madarat se lehet látni ebben a dög melegben most megyek, kezdődik a kézimeccs
[ Szerkesztve ]
-
iatti
aktív tag
válasz OPiiPO #86089 üzenetére
evvel is az a baj, ahány "bótost" meg szerelőt kérdezel, mind mást mond különben nem is értem, ennyire gagyik lettek a hűtők/is/, hogy már örülni kell ha elmegy tíz évet. nekem egy sima zanussi van, nem is tudom hány éves,10-15?. faszán állítható a polcok magassága, amit most variospace-nek mond a liebher, mintha evvel feltalálták volna a spanyolviaszt, na meg extrának számít. masszív kialakítású az ajtóban lévő rekeszek, stb. mostanában nézegetek másikat, de csak azért, hogy legyen egy kis fagyasztó is.
-
iatti
aktív tag
válasz ferzoli #86110 üzenetére
ezt már nem tudod ennyiért megvenni. ez felültöltős, meg ahogy nézem kifogyott, meg a 3 kuponból már csak kettő működik ha jól tudom. EW6TN5061FHSensiCare 600
-
iatti
aktív tag
végül is ez is háztartási gép. vettem ma egy 4 rugós szendvicssütőt. nem kellett volna egyszer volt használva, meg másik városban vettem. a helyben lévő boltjukba vissza tudom vinni?
-
iatti
aktív tag
én meg feldobom a kolbászt kis lábosba a karancsra, hipp-hopp azt meg is van. olyan jók ezek a vellany cuccok. kávétopikban is elszórakoznak a hőátadással.
-
-
iatti
aktív tag
kolozsvárit főzöd? jó az? én inkább sütni szoktam. igaz az se olyan már mint amikor tanultam meg dolgoztam pár évet a szakmában. minden gyorspácolt. múltkor is vettem a piacon "kisüzemi" kolozsvárit. megsütöttem túrós csuszához. közben le kell róla önteni a vizet. ha én nekiállok sózni télen, arra törekszem hogy kihajtsam a vizet a húsból. itt meg arra megy a játék, hogyan tartsák benn. nagy átbaszás ez a húsipar is. na de mi nem.
-
iatti
aktív tag
-
iatti
aktív tag
a nyáron párszor belendültem, veszek valami felülfagyasztós hűtőt. kisméretű liebherrt néztem ki. igazából egy fagyasztó rész hiányzik a sima öreg zanussiból. nem is tudom hány éves. csendes, jól lehet benne variálni a polcokat, az ajtóban is jól vannak kialakítva a tartók. a polcok is még a régi rácsos megoldás, könnyű döntve berakni a sörösüvegeket. ezekben az új hűtőkben ahogy látom, mindben üvegpolcok vannak /b.sszák meg/. a végén még marad az öreg zanussi, amíg elzörög akkor lehet még tíz évig nem kell lecserélni
-
iatti
aktív tag
nálam a karancsban két hagyományos cserép van benne. szépen teríti a hőt. igaz jön valahol a gázszag, utána kell néznem. pár éve adta el a szomszéd a házat, visszamentek németországba. rám hagyott egy pár éves bosht, nem tetszett, eladtam a cigánynak ócsóért. most meg lehet vehetek valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik