Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teaway
veterán
válasz
donmackó
üzenetére
Ha megtennéd, hogy rálesel a típusára, mert ha D5210-es, akkor azon a Remington mintabolt szerint se AC motor, se ionizáló technológia nincs, csak a levegő kimeneti rácson található egy kerámia-ionos gyűrű, melynek feladata lenne csökkenteni a haj statikus feltöltöttségét.
-
-
stellaz
veterán
válasz
donmackó
üzenetére
Szétszedtem a gépet. A szíjvezető görgője nincs megszorulva. A szíj a helyén van, de laza, mint a rigalánc és szét is foszlott több helyen. Jól gondolom, hogy ez lehet a hiba forrása és nem a tünete?
A dob alatti görgő (a sárga baloldalt) is forog, nem érzem, hogy megszorult volna, bár forgatáskor a szíj még azért megfeszül valamennyire és csúszik, így azért a dobnak van valamennyi ellenállása, nem pörög, mint a motolla.
A vezetőgörgő alatti tengelyen, ami kijön a motoroból ilyen szálas cucc van, mint a kenderkóc, csak fekete. Ez vajon valami ott lévő dolognak a maradványa lehet, vagy az ékszíj leváló darabjai tekeredtek fel rá?

-
wolfman
veterán
válasz
donmackó
üzenetére
Helyzet hogy random jó vagy nem. Mondtam faternak, hogy kapjuk szét, rontani nem ronthatunk a helyzeten, aztán kipucoljuk. Én sztem meg valami elektronika zárlat. Ma bedugtam a konnektorba ~5 nap után (ki volt húzva, mert folyamatosan ment a szivattyú, hiába volt kikapcsolva), és most jónak tűnik. Mondtam muternak, hogy próbálja ki. Sztem ez valami meleg víz okozta párásodás és zárlat.
-
Beni2360
félisten
válasz
donmackó
üzenetére
Az a szítu,hogy két műtét vár a bal kézfejemre.
Egy alagút szindrómás kb 6 hét és egy hüvelyk uj nyereg műtét, két éve fáj és privát vizsgálatnál találták meg, hogy törött a csont vége és plasztikázni kell új izület félét a saját izületemből. Na ezt 3 hónap gipsz rögzítés követi. Vagyis kenyérsütő gépre kell át állnom. Ma volt az első próba sütésem. -
nyunyu
félisten
válasz
donmackó
üzenetére
Beszerelés után először mosás előtt is szerencsétlenkedett egy kört, mint a régi szeleppel, de aztán egyszer csak kinyitott, és simán végigment a program az öblítésig.
Második teszt mosásnál nem volt gond a mosás előtti vízvétellel, csak az öblítés előttivel.
Öblítés előtt 3x10 perc (+kétszer E10 leokézása) alatt sikerül annyi vizet beengednie, hogy továbbmenjen a program.Amikor átnéztem a panelt+szelepekhez vezető kábeleket, nem láttam sehol égésnyomot/elfüstölt alkatrészt.
Bár ahogy tegnap észrevettem, a mosószer tartó fiókba menő egyik cső mintha el lenne dugulva.
Szeleptől odáig menő gumicsöveket, fiókot anno vízkőtlenítettem, de a kettő közötti fix részt elfelejtettem. -
nyunyu
félisten
válasz
donmackó
üzenetére
Pont ma néztem, anyámnak valami régebbi Momert főzője van, teli kosárból főtt le egy teli bögrényi (~2.5 deci) barna lötty.
Szemre annyi víz volt az input, mint ezen a 4 csészés rovátka.Krups EA819 automatámon a default espresso beállítás 50ml kávét eredményez, de az jóval töményebb.
Nálam a reggeli rutin úgy néz ki, hogy a gép eltakarított tejtartójába öntök át ~2 deci tejet, kiválasztom a kicsi cappucino módot (60ml KV+ ~1 deci "habos" * tej), aztán az elkészült műre ráöntöm a tejtartóban maradt tejet, így áll össze ~2.5 deci tejeskávé.
*: Mikor hogy sikerül: habzás mértéke erősen sokismeretlenes egyenlet, arra már rájöttem, hogy szobahőmérsékletű tej nem habzik, pár napja felbontott UHT tej szintén nem habzik, ha nincs elmosva minden használat után a tejtartó, ne adj isten a maradékot visszatettem a hűtőbe, akkor nem habzik, ha nem szedtem szét a fűvókáját, akkor nem habzik.
Tejpótlók jellemzően nem habzanak vagy nem ízlenek... -
Bib
őstag
válasz
donmackó
üzenetére
Be lett állítva, újkorában, 5 évig nem volt semmi gond. Csak tegnap tiszta fehér lett benne minden, feltöltve a sótartályt (kb 1-1,5kg) elindítottam egy tisztítást üres géppel és utána már újra üres volt a tartály. Valamiért kiszoppantja az egészet. Gondolom valami szelep nem zár vagy szűrő átszakadt, de semmi ilyen hasonló esetet nem találtam a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- 9000 mAh-s Redmi készül
- További aktív témák...
- Új Several Dupla Air Fryer 2x3,8L XXL összesen 7.6L
- IMilab EC4 Spotlight Battery Camera Set (CMSXJ31A)
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Himiway Zebra (Step Thru) elektromos fatbike
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő