- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
B-L-A-C-K #66596 üzenetére
A Xiaomi gépek nem rosszak, de valójában közelébe sincsenek a Dysonnak. Ezzel nem azt mondom, hogy nem használhatóak, szüleimnek is Xiaomi Handheld 1C-t vettünk. Kemény padlón elboldogul, de fényév távolságra van egy Dysontól. Mondjuk nekem már az sokat elárul, hogy kézzel meg tudom fogni a forgókefét és megáll. A Dysonnál majdnem eltöri az ujjam.
Szóval más, nyilván mert sokkal olcsóbb. Nincs ezzel semmi baj, ha a keretem ennyit engedne, én is Xiaomit vennék. -
Csabroncka
Topikgazda
Jók is nagyon, a Leifheit-nek is van, gondom a wiledás is mikroszálas, én bevásároltam belőle anyámnak, anyósomnak miután bevált nálunk.
-
Nagya21
addikt
válasz
B-L-A-C-K #66596 üzenetére
HAli!
Na megnéztem a xiamiau t20pró-t youtubon.
Első nézetre jónak tünik, egy keménypadlós lakásba simán bevállalnám.
De! Saját tapasztalás, az a cég, amelyik a hepa szürőt a motor elé rakja, az nem bízik meg a multiciklonok teljesen jó porleválasztásában.
Ugyanis ahhoz, hogy a ciklonok valóban jól működjenek, ahhoz nagyon nagysebességü légáramlatnak kell lennie.
Lehet itt ez nincs meg, és ezért nem merik az előszürő által kevésbé szürt levegőt ráengedni a motorra.
Ez az én meglátásom.
Üdv Nagya
UI : ciklonos porszívokból a V11 a 6. amit használok, saját tapasztalatból mondtam a hepa szürőt, ugyanis az első 2 porszívóm ilyen tartályos hepás volt, azok után multiciklon Samsung(vezetékes) majd dyson v6-v7-v11. a lányomnak V8 van a parkettás lakásra. -
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok,
Beépíthető mikrot tudtok ajánlani?
Már néztem néhányat:
Samsung MG23A7013CT
Beko MGB 25332 BG
Cecotec GrandHeat 2500
Ezek közül a cecotec márka teljesen ismeretlen számomra? Jó márka az? -
m3k
csendes tag
válasz
cadgers #66582 üzenetére
Visszaolvasva azt írták hogy 200 alatt kb. mindegy melyiket választod, ami szimpatikus. Van bolt ahol kb. 10e ért tudsz még venni 5 év garit a biztonság kedvéért. (lesz összesen 7év)
Az ajtónyitósra esküszik egy barátom aki több éve használja, mert az nagyon jó.Ez és a többi opció az egyéni preferenciádon múlik.
-
cadgers
aktív tag
Sziasztok!
Mosogatógép vadászaton vagyok még mindig, az alábbi kérdések foglalkoztatnak:
- Mennyire fontos, hogy a program végén kinyissa az ajtót?
- Jó dolog az öntisztító szűrő, vagy ez csak marketing fogás?
- Bosch gép mellett éremes számításba venni LG, illetve AEG márkákat? (>200.000 HUF)
- Van valami egyéb dolog, amire érdemes odafigyelni vásárláskor? (Mindenképpen szabadonálló, és 60 cm széles lenne, és csendes legyen) -
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Vezeték nélküli porszívót akarok, már elolvastam millió cikket. Szerintetek Xiaomi Dreame V11 ~80 ezerért vagy Dyson V8 100-ért a jobb választás? Igazából Dyson V10, V11 lenne a legjobb de sajnálok 200 ezreket kiadni érte. Amúgy semmi extrára nem kell egy 50nm lakásba lesz.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
AEG F55500M0 mosogatógépünk van aminek működésekor néha periódikusan kattogó hang hallható.
Mi okozhatja?
Egy másik kérdés a Reálban akciósan kapható Tefal edények és a Pennyben akcióban vásárolható BerlingerHaus késkészlet mosható mosogatógépben, mert az utóbbinak használati útmutatója szerint csak semleges vagy enyhén lúgos mosogatószer használata javasolt?
-
m3k
csendes tag
Még mindig keresem az igazit mosogatógép terén és találtam egy netes boltot ahol lehet venni plusz garit, összesen 7 évet. Van tapasztalat az ilyen "vett" garikkal valakinek? Nem csak marketing, hanem tényleg javítanak és / vagy cserélnek ha elromlik a készülék?
-
axlfsi
veterán
Mar annyira regi modell, hogy alapvetoen nem is hasonlitgatjak a V15-hoz (V11, esetleg 10-tol latok osszehasonlito videokat), de persze, attol meg jo lehet - sot! Valamivel gyengebb szivoero, akkuido, es talan a fejek is masok (nem ez az anti hair es a "konuszos" henger van hozza...).
Nezz bele par videoba, ahol a V8-at latod, illetve itt van egy olyan, ahol a V8-cal egyetemben, egeszen a V15-ig hasonlitja oket ossze a manus
-
katsi
tag
válasz
axlfsi #66575 üzenetére
Uhh ez jó ár! Elgondolkodtató!
Azt tudja valaki, hogy technikailag mi a különbség a V8 és a V15 között?
Azt tudom, hogy nincs lézer és porszámláló a V8-ban, "csak" 40 percig bírja egy feltöltéssel, meg hogy nem cserélhető az akku, no de takarítás szempontjából hatékonyságban megegyeznek?
A V8 is képes arra, hogy két hosszú hajú ember után is felszedje a hajszálakat, ne tolja maga előtt? -
Bence01
tag
Sziasztok,
Két dologban kérnék segítsége egyik az konyhai robotgép másik vezeték nélküli állóporszívó.
Robotgép:
ELECTROLUX EKM 4200 Assistent [link]
Bosch MUM5 [link]
Elég hasonló tudásúak, inkább az érdekelne melyik a stabilabb strapabíróbb, hogy hosszútávú társ legyen a konyhában.Porszívó:
Elég vakon vagyok még a témában, de megtetszett a Dyson V8 mivel elég kedvező áron van és régi bevált márkanév, de jó akciók vannak most a Roidimi shopban is és youtube videók alapján nehéz dönteni (nem szoktam műzlit porszívózni). 90%-ban csak parkettán lenne használva, de ha már kézire is átalakítható akkor az ágymatracot meg a kanapét is néha portalanítanám vele. 70-100eFt-t szánnék rá maximum. Ahogy most látom az akciókat nem biztos hogy érdemes várnom 1-1 fekete péntekes utolsó darabra.
Melyik vagy milyen lenne jó választás?Köszi a segítséget!
-
axlfsi
veterán
-
Vasy09
őstag
válasz
axlfsi #66572 üzenetére
Persze, nekem is számítana ez a pénz, nem ezt mondom, csak én meg úgy voltam, hogy a 3 év mégis csak jobb!
Mondjuk ha azt veszem, akkor 26ezerért vettem +1 évet!
Ja, és gratula neked is hozzá és persze sok szép problémamentes használatot vele!És igen, V15-ről beszélgettünk!
-
axlfsi
veterán
válasz
Vasy09 #66568 üzenetére
Ez így van (már amennyiben a V15-re gondolsz). Nézd, egy hétig legalább vacilláltam, hogy miként döntsek és úgy gondoltam, ha esetleg előtte egy nappal rátolnak egy 5%-os alap kedvezményt, hogy kiessen az akciós feltételekből, nem vettem volna meg (-13ezerrel), de a 10% már 26 ezret jelent és ezek a gépek, ha ne adj isten bajuk van (mert bármivel előfordulhat), akkor az gyári hibás és kvázi azonnal tapasztalod (DOA), egyébiránt pedig nem 2, se nem 3 évig mennek el, hanem jóval tovább (ez a tendencia legalábbis, ugyebár a V15 még nem jelent meg olyan régen, de a márka megbízhatósága számomra eleve garancia).
A fantáziát a 3 évvel kapcsolatban egyedül annak lejártta előtti esetleges akkucserében láttam, garancia időn belül, de az, mint gyakorlatilag bármilyen terméknél a mai VIlágban, nem tart annyi ideig. Azok jellemzőan legfeljebb 6-12 hónapig gariztathatók (értelemszerűen).
Így hát, végülis a -26ezer mellett döntöttem...
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Felmosóban mi az ajánlott?
Javarészt laminált padló és járólap. Nemrég költöztem és régi lakásba jó őreg parketta bírta a vizet. Ettől a laminálttól félek kicsit, persze nem mindennap akarom felmosni.
Minden hasznos infót és ajánlást szívesen fogadnék.
Hirtelen rendeltem egyet mert elfelejtettem az emagos visa-s kupont. [Vileda Ultramax ] mennyire ajánlott? Sokkal jobb/ajánlottabb lehet a [Vileda Ultramat Turbo]
Remélem elfér itt.
-
axlfsi
veterán
Na srácok!
Mától él a -10% a Dyson oldalán (aki nem találja a kupont, írjon rám bátran)... én idénre azt hiszem kiköltekeztem most ezzel
-
attiati
veterán
Elektromos kandallóval van valakinek tapasztalata és hogy mire érdemes figyelni a választásnál?
A külcsínen kívül
-
goku888
tag
Sziasztok
A Sharp QW-D41F452B mosogatógép az F3 hibakód mit jelent ? -
Vasy09
őstag
válasz
cadgers #66554 üzenetére
Én mondjuk csak ajánlani tudom neked ezt a típust, mivel mi nagyon elégedettek vagyunk vele. Viszont sajnos nekünk nem volt választásunk, mivel ahová került, csak ekkora hely volt!
Nálunk a felállás amikor használjuk 4 felnőtt és két gyerek. A tányérokkal nincs gond meg az evőeszközökkel, viszont az edényeket azért már logisztikázni kell mellette!
Ezért mondtam, hogyha nektek belefér, akkor inkább a 60 centis! -
polonic
félisten
válasz
arny14 #66551 üzenetére
Szia!
Igen.
Egyéként vissza lehet keresni a topikban.Jól hűt, jól fagyaszt. Bár nyáron csinált hülyeségeket. Írtam is róla itt a topikban. Szervíz végül nem lett, mert nyilván a garancia lejárt már. Egyébként azóta meg nem csinálja. Lehet csak a meleggel van összefüggésben.
-
arny14
tag
Sziasztok!
Ilyet használ valaki? Vélemények?
LG GBB72PZEFN:[link]
Nekem eddig ez jön be a legjobban mindent összevetve. -
Vasy09
őstag
válasz
cadgers #66497 üzenetére
Szia! Mi nem rég vettünk Bosch-t! Sajnos nekünk csak 45-ös fért el!
[Ez] lett végül a befutó! Teljesen meg vagyunk vele elégedve. Nálunk ugyan sokat nem megy, mivel csak hétvégéken használjuk, így bőven elég egy 4 tagú családnak. Nagyon halk, először mikor elindítottam, azt hittem, hogy be sem kapcsoltam!
Viszont ha van lehetőséged, akkor én mindenképp a szélesebbet venném, mivel azért abba szerintem könnyebb belepakolni. Itt azért kell játszani az edényekkel, hogy szépen bele lehessen pakolni mindent! -
huan
őstag
Az összes pirolitikus elektromos sütő direkt bekötésű és nem dugvillás?
-
válasz
cadgers #66534 üzenetére
Nálam pont egy Whirpool-t váltott le (amivel egyébként semmi bajom nem volt, 14 év után lehelte ki a lelkét). Az LG halkabb, részemről a programjai tizedét sem használom ki, csak a gyors és a fél töltet közt mozgok. Részemről teljesen meg vagyok elégedve vele, naponta használom eddig nem tapasztaltam gyenge pontját.
-
mexel
veterán
Változás: Talán megoldható hogy különálló legyen, ideiglesen a szobában is elhelyezhető egy ilyen szárítógép? ( nem használt szoba) Lehet hogy később radiátor áthelyezéssel elférne a mosógép mellé.
Azokból mit érdemes, milyen funkció fontos? Nyilván hőszivattyús kellene, azon kívül nem tudom milyen funkció a fontos. -
mexel
veterán
Sziasztok! Sajnos ebben a témában teljesen laikus vagyok. Édesanyám szeretne venni egy mosó-szárítógépet, de ő se, ért hozzá, idős már. Szeretnék segíteni a választásban de teljesen idegen ez számomra ( még)
Eleve tudom hogy nem a legjobb az egybemasina, jobb lenne külön, főleg hogy nemrégen vett egy új mosógépet. Sajnos nem nagyon tudnánk elhelyezni mellé és máshová a szárítót. Így venni kell egy egyben lévőt.
Ha jól olvastam ( kb fél órája álltam neki) akkor a hőszivattyús most a legjobb szárító.
Ilyen van egyben gépben? Feljebb azt olvastam csak az aeg-nak.
A kérdés az lenne, milyen márkát érdemes nézni: LG, Samsung, Panasonic, AEG, Electrolux stb, esetleg Candy? Az ár azért eléggé behatárolt, sajnos az alsóbb kategóriákból kellene keresgélni. -
g4b3n
tag
válasz
Csabroncka #66542 üzenetére
Milyen porszívó van, ami vizes és lehet bele tenni magas hatásfokú szűrőt, pl. H14-t?
Az olcsóság szempont.Biztos hogy az.
Ez kiderül az ingatlan korából. -
g4b3n
tag
válasz
Csabroncka #66537 üzenetére
Amennyire utána tudtam járni, a hivatalos cégek is így csinálják. Vizes HEPA szűrős porszívóval takarítják. Fullos védőöltözetben.
-
válasz
Digitalpimp #66539 üzenetére
Ja oké, sry
-
katsi
tag
válasz
Csabroncka #66537 üzenetére
Megerősítem, az azbeszt nem játék.
Ne nyúljatok hozzá, sehogy, se kesztyűben, se orvosi maszkban, mert nincs garancia rá, hogy nem szívja be az ember a rostot. Úgy betokosodik a tüdőbe, hogy 15-20 év múlva rák lesz a vége.
Ezt sajnos annakidején, amikor ezerszámra gyártották a szürke hullámpalát és használták ezt az anyagot panellakások alagsorának, tetőinek szigetelésére még nem tudták. Amikor megvettem a lakásom, direkt olyat kerestem, ahol az azbeszt soha nem volt jelen. Ez az anyag bár kiváló hőszigetelő, egy igazi csendes gyilkos.. -
z123456z
őstag
válasz
axlfsi #66535 üzenetére
Nekem Viomi A9 van, 42000 HUF volt, geekbuyingról, lengyel raktárból, kb 4-5 nap alatt itt volt. De, amit tudni kell: nem értek hozzá, nem tudom máshoz hasonlítani és miután sosem hittem volna, hogy egy akkus porszívó ennyire jó, szarrágó is voltam, olcsóra törekedtem. Viszont ennyire kellemesen ritkán csalódtam, tökéletesen elégedett vagyok vele.
Ha az ilyen videókra buksz ( én is ezeket nézegettem, fenntartásokkal ), itt van kettő is.
1. 2.44-től érdekes
2. -
axlfsi
veterán
válasz
Doki16 #66533 üzenetére
Mivel en is egy ilyen kontrukcio vasarlasa elott allok eppen, csupan kivancsisagbol, beletekeresztem egy YT videoba, ahol tesztelik... Hat, eddig neztem. Borzalmas. Kb. ingyen sem kene kategoria; mi az, hogy tolom elore es pattog szana szet a szutyok, mert ahelyett, hogy a szivoereje berantana, a henger szetcsapkodja a lakasban...
Egy (tudom, tudom, kozhelyes, de) Dyson el sem eri a padlon a babszemeket(!), aminek azert van sulya, es beszippantja azokat, mint egy "brutalis allat a palyan!"
-
cadgers
aktív tag
válasz
OPiiPO #66532 üzenetére
Idáig Bosch gépeket nézegettem, de megláttam egy DF425HSS LG-t, és elgondolkodtam rajta. Mindenképpen csendes gépet keresek, 60 centi széles, program végén ajtónyitással. A jól szerelhető LG mosógépünk, és a hibátlan LG tv-nk után nagyobb bizalmam van egy LG, mint egy Whirlpool mosogatógép iránt. Leginkább persze arra lennék kíváncsi, hogy mennyire jól használható, elégedett vagy-e vele, illetve mennyire hangos, és milyen esetleges hátrányokat véltél felfedezni rajta.
-
Doki16
addikt
Banggoodon most akciós a Dreame V9. Megér 43000 Ft-ot?
Vagy van ilyen 50 környékén jobb vezetéknélküli porszívó?
-
válasz
Digitalpimp #66513 üzenetére
Hat ez ugy hulyeseg ahogy van. Nem divat kerdese, gyerek mellett megorulnek ha allandoan mosogatnom kene.
-
cadgers
aktív tag
LG mosogatógéppel van valakinek tapasztalata?
-
z123456z
őstag
-
z123456z
őstag
válasz
Digitalpimp #66513 üzenetére
Ne viccelj már. A legjobb és leghasznosabb gép az alapgépek után/kívül/mellett. Én például sokkal hasznosabbnak tartom, mint egy mosogatógépet.
g4b3n
Azbeszt az nem túl egészséges.
http://www.hyla.hu/ -
A saját ruhatáramat 100%-ban, a páromnak van néhány extra érzékeny anyagból való ruhája amit nem.
#66519: sajnos az igaz hogy nem annyira jó mintha külön gép lenne, ráadásul a munkafolyamat is 4+ órás lesz, de azt explicite nem jelenteném ki hogy nem jó. Van pár ismerősöm akik megelégedéssel használnak egybe szárító+mosógépet, szintén helyszűkében lévő panel ahol az egymás fölé építés sem megoldás.
-
-
m3k
csendes tag
Sziasztok!
Mosogatógép vásárlás előtt vagyok és sok jó infót gyűjtöttem össze erről a fórumról, bár dönteni még mindig nem tudok
.
Viszont volt itt szó szárítógépekről is, és régóta szemezek velük, DE! Azt hallottam hogy nem lehet benne mindent szárítani. Mikor éri meg ilyen szárítógépbe beruházni? Kevésbé kényes dolgokat lehet benne csak szárítani ha jól tudom, mondjuk alsónemű, ágyneműhuzat, törölközők és kb. ennyi? Ha egyedül max 2-en él együtt az ember fia akkor fölösleges?
Köszi a válaszokat előre is. -
pjen
félisten
válasz
#48613632 #66507 üzenetére
Van Neked olyanod? Mi lenne ha mielőtt hozzászolsz valamihez átgondolnád, hogy tartalmaz e érdemi információt. Én rendszeresen használom mindkettőt, hidd el tudom miről beszélek. Például a forgó kefét is egyszerűbb kivenni belőle+ki lehet kapcsolni.A futó szőnyegeink hálásak érte.
-
törölt tag
1. Nem túlzás.
2. Kit érdekel a Philips? Sapka sz*rt nem ér az a vacak.
+1 Mi lenne, ha mielőtt hozzászólsz valamihez átgondolnád, hogy tartalmaz e érdemi információt. Nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg.axlfsi
Arra az egy fejre írtam korábban, hogy kipróbálnám. A Dyson korábbi megoldásai sajnos nem működtek. (Hosszú haj vs feltekeredés témában) -
arcsin
senior tag
Sziasztok! Vettünk egy összeépítőkeretet, viszont egy kis problémába ütköztünk, miszerint a gép lábai közel vannak egymáshoz. Opcionális a dobozon alábak eltávolítása, nem vagyunk biztosak benne hogy eltávolítható a láb. B. megoldásként hogyha valami lécet teszünk a 2 széle közé kis szivaccsal akkor stabil lesz? Illetve más hogy oldotta meg a hasonló problémáját?
-
axlfsi
veterán
válasz
#48613632 #66495 üzenetére
"Amelyik forgófej képes felszedni a hajszálakat, az egyben fel is tekeri magára."
Ez legfeljebb reszben igaz csak! Legalabbis a Dyson V15 Hair screw (Anti-tangle Screw) fej, ami konuszos, ugyan feltekeri a hajszalat, mert ugy szedi fel, de kb. azzal a lendulettel le is tekeredik rola, pont ennek a konuszos kialakitasu technologiai megoldasnak koszonhetoen. Az Anti-Tangle comb fej pedig egyszeruen azonnal vagja le magarol a feltekeredett akarmiket (hajszal, cerna, stb). Nincs sajat tapasztalat, videokon latni, de azok alapjan jol mukodik (hamarosan szemelyesen is beszamolhatok rola
)
Itt egy hosszu szalagot sziv fel a porszivoval es gyonyoruen letekeredik egy ido utan es megy a tartalyba.
Vilagbajnok, mar alig varom!
-
BB9000
senior tag
válasz
cadgers #66497 üzenetére
Mosogatógép vásárlási tanácsok:
60 centi széles sokkal jobb, mint a 45 centis. Jobban pakolható, magasabb a használati értéke.
- A terítékszám marketing fogás, ne legyen szempont. 12, 15, 17 teríték mókusvakítás.
- Víz és energiafogyasztás ne legyen fő szempont, mert minimális a különbség az üzemeltetés során az egyes modellek között. Akár 9 litert ír az adatlap, akár 11 litert, az csak az eco programra vonatkozik. A mosogatáshoz víz kell és energia. Kamu az, hogy spórolsz a kézzel mosogatáshoz képest. A kényelmet fizeted meg a gép megvásárlásakor és használatakor.
Ha azért vennél 260 ezer forintos mosogatógépet, mert abban bízol, hogy olcsóbb az üzemeltetése vagy hogy tovább bírja, az is egy nagy tévedés. Pont ugyanolyan arányban romlanak el a drágább gépek is mint az olcsóbbak. Az a különbség, hogy a drága gépek javítása is sokkal drágább. Tartósság és javíthatóság szempontból van egy kivétel: a Miele. Az kicsit tartósabb, mint a többi, a javítása is normálisan megoldott, de annak az induló ára elég magas. Csak akkor ajánlom, ha a pénz nem számít.
Nekem volt már többféle gépem. A legtovább egy használtan vásárolt Elekrta Bregenz márkájú húzta. 13 évig! Egy használt Whirlpool volt a legrosszabb vételem, azt fél év után dobtam ki. Most a legolcsóbb beépíthető Gorenje márkájút használom. A MM outletben vettem 75 ezer forintért. Pont ugyanúgy elmosogat, mint bármelyik drágább gép tenné.
A Bosch és Siemens vonalon néhány a csendesebb működésre van kihegyezve, de a zajkibocsájtás nálam nem a fő szempont. Akinek ez fontos, annak az jó választás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged