- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
inf3rno #65397 üzenetére
Mostanában volt egy felmérés, hogy valamilyen káros anyag képződése magasabb ezekben a sütőben, tehát annyira mégsem egészségesek. Amiből jót ettem, az meg a Tefálnak a lapátos sütője, amibe kell egy kanál olaj, csak nem minden ételt lehet görgetni, de ismerős csinált benne finom hengeres rántott töltötthúst valahogy
Van még a Philipsnek is légfritőze, de az még magasabb árkategória. -
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
Forró levegős fritőzre van olyan, ami bevált nektek vagy esetleg kerülendő? Nem tudom, hogy mit érdemes nézni ezeknél, van egy fogyasztás és egy súly érték, de nem tűnnek annyira relevánsnak. Márkában is olyan egyformán gagyinak tűnnek nekem, legalábbis a Sencor, Gorenje, Klarstein, nem tűnnek valami csúcs kategóriának. -
ribarszki
őstag
válasz
sinick #65394 üzenetére
Szia!
Pont ebben a cipőben járok. Sok-sok olvasgatás, tesztnézegetés után emellett döntöttem. Vagy ez az újabb kiadása. Hamarosan én is megveszem. A másik versenyző egy hasonló árú Aeg/Electrolux volt, de a Bosch-nak jobban voltak az eredményei, s valahogy a márkában is jobban bízom.
De ez csak egy szubjektív vélemény, egy ajánlás a sok közül. Ráadásul még nincs vele tapasztalatom. Szóval kezeld a helyén
-
sinick
senior tag
Sziasztok! Mosogatógépem kezd bekrepálni, adjatok már nekem kb. 3 konkrét típust, hogy milyet vegyek.
Szempontok:
1. 12 terítékes
2. beépíthető helyem van, így magasság max. 82 cm (ha szabadon álló, akkor legyen levehető fedelű)
3. vezérlőpanel ne az ajtó élén legyen, hanem az elején fent
4. hosszanti edényelrendezés, evőeszköz tálca, tálcán támaszok legyenek lehajthatók, tálcák legyenek kivehetőek
5. garancia 3-4-5 év
6. ár 150, max 200Hirtelen ennyi, köszi, sinick
-
benjoe1
aktív tag
válasz
Gömbike #65307 üzenetére
Megjött a mikró.
Beüzemelés után első próba során elég fura hangokat ad ki a mikró, gondolom ez nem természetes. -
dragon1993
őstag
Melyiket lenne érdemesebb választani?
WHIRLPOOL ART 65011 => 108k
Whirlpool ART 66102 => 140k
A drágább megéri a felárat? (Kicsit kevesebbet fogyaszt, LED megvilágítás, de nem látom miért érné meg a drágább.) -
BB9000
senior tag
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
ezeket az új típusú hűtőket mennyire szabad radiátor közelébe tolni? Egy kis radiátor van az ablak alatt, eltolnám majdnem az ablakkeretig, 30 cm távolságra kb: [kép] -
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok jó mikrót ajánlani nagyjából 50k környékén? Két fontos szempont van. Az egyik hogy ne csipogjon ha lejár vagy max nagyon halkan, és a másik a digitális kijelző. Az már csak extra lenne ha egy melegszendvicset is meg tudna esetleg sütni....
-
BB9000
senior tag
válasz
Safranek #65383 üzenetére
Megbízhatóság és tartósság szempontból magasan a Bosch a legjobb a három közül. Én azt venném. Nekem most LG van, a legolcsóbb árkategóriás. Még csak 3-4 éves. Jól működik, nekem megfelel, de nem számítok 6-7 évnél hosszabb hibamentes üzemre. A Samuknál a vezérlés szokott "tervezetten" 5 éves korában elfáradni. Annak cseréje elég húzós összeg. A javítása 10-20 ezer ft körül megoldható, de a javított vezérlőpanel szerintem egy lutri. A Bosch-okkal nem szokott probléma lenni.
-
Safranek
aktív tag
válasz
OPiiPO #65382 üzenetére
Sziasztok!
3 versenyző maradt a kritériumok alapján:
Samu RB34T675DWW
LG GBB61SWHMN
R.Bosch KGN367WEQJöhetnek vélemények pro/kontra, esetleg tapasztalatok . Melyiket választanátok?
-
lory01sec
csendes tag
Itt kapsz hozzá porzsákot [Electrolux porzsák]
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Régóta nézegetek már akkumulátoros porszívókat, a Dyson V11 sajnos igen drága és nem nagyon akar csökkeni az ára. Viszont felfedeztem a Xiaomi Dreame V11-et ami igen szimpatikusnak tűnik, visszaolvasva párszor ajánlottátok is. Van valakinek azóta tapasztalata vele? -
Gömbike
senior tag
Szerintem félrement az értelmezés. Mindössze annyi, hogy hallomásból, hogy a szomszéd unokájának a nagybácsija stb.
Érdemes lenne konkrét tényekkel alátámasztani a mondókát.
Igen, pl én gyalázom a wh mosógépeit, mert kettő példányuk is sz@r volt, amit vettem. De ezt korábban már többször leírtam. Nem hallomásra mondom.
-
Gömbike
senior tag
válasz
z123456z #65369 üzenetére
Ezt mivel tudod alátámasztani, mielőtt rossz hírnév miatt felnyomnak a bolttól?
A húgom és a munkatársam is tőlük vásárolt. Ha igényled, a pontos típus számait is megadom a mikróknak.
Teljesen újak voltak és hibátlanul dolgoznak a mai napig.
Ha annyira fos lenne a készletük, mentek volna már a levesbe.
-
-
Gömbike
senior tag
Ennek a kategóriás mikrónak a pizza az alap dolgok egyike.
Tényleg, fizikailag is el tudsz benne készíteni grill csirkét, szárnyat, sült kolbászt, rántottát, sült krumplit, naturszeletet, stb.
Ehhez meg tud készíteni rizst, zöldségköretet, tésztát főzni, ilyesmit.
Akkora a tudásbeli különbség, mit az analóg telefon és az iphone között.
szerk: Nem mellesleg kivált pluszban még egy forró levegős fritőzt is, mivel zsiradék nélkül tud normálisan sütni.
-
törölt tag
-
katsi
tag
Sziasztok!
Írták itt a topicban többen is a Bauknecht MW 49 SL mikrosütőt.
Jó ajánlatnak tűnik 35-ért.Tőlük szeretném megkérdezni, hogy ennek magyar vagy legalább angol nyelvű menüje van, igaz? Sajnos nem tudok annyira németül.
Másik kérdésem pedig a pizzasütéshez kapcsolódik: meg tudom-e benne ugyanolyan ropogósra, aranybarnára sütni a házi pizzatésztámat - beleértve a szélét is - mint egy villanysütőben max hőfokon (kb 200 fok)?
Tudom, a kemence lenne az igazi ehhez, de sajnos nincs se kert, se hely neki a lakásban.
Ha pizzára ez a mikrosütő esetleg nem is lenne ideális, tudtok ajánlani olyan
lakosságipizzasütőt, ami ki tudná váltani a villanysütőt, tehát tudnék benne lasagnet és más egyebet is sütni, esetleg el tudnánk érni vele a 400 fokot is?
A keret erre kb 60-100k lenne. -
Galahed
senior tag
válasz
ribarszki #65351 üzenetére
Nálunk sincs gond, se a gyerekruhákkal se mással.
Ez egy kondenzációs Electrolux száritógép, (még csak nem is hőszipkás.)
Egy dolgot tartunk be, kivétel nélkül mindent kímélő fokozaton szárítunk. Ez elvileg 1 órával megtoldja a szárítás idejét, de mivel van benne nedvesség érzékelő így sokkal rövidebb idő alatt végez. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
Csabroncka #65357 üzenetére
Melyik ezt? A NEI-t?
-
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz
E.Kaufmann #65355 üzenetére
Ezen a szinten tök mindegy, mert ezt meg a CANDY HOOVER GROUP S.R.L. csoport gyártja liszenszeli. Meg kell nézni milyen minőségű a belseje, az alapján el lehet dönteni...
-
válasz
E.Kaufmann #65355 üzenetére
Katalógus adatokat, különösen a hűtők zajszintje tekintetében csak félmillió Ft feletti hűtők esetében szabad elhinni.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Donki Hóte #65353 üzenetére
Hááááááááááááááááááát. Az a 40dB nem valami jó érték, pláne, hogy az Electrolucx-nak és a Beko-nak is vannak halkabb kb 140 cm magas hűtői, és a NEI mint név nekem annyira ismeretlen, hogy inkább ezerszer a Beko, de még egy Amica vagy Medion is inkább.
-
Gömbike
senior tag
válasz
st6969 #65349 üzenetére
Ebben a wh mikróban ez csak egy lehetőség.
Mivel ezen kategóriában a wh kettő darab magnetront tesz a gépeibe.
Dual crisp technology a neve. Süthetném úgy is, hogy beleteszem ebbe a tálba és a dual crisp-en elindítom. Egyébként jóformán ezt használom legtöbbet, mert bármilyen kaját megsüt olaj és zsír nélkül.
-
válasz
E.Kaufmann #65347 üzenetére
Az internet szerint ez a legalacsonyabb itthon is kapható kombi hűtő.
Tapasztalatom vele semmi, ajánlani ennek megfelelően én nem merem, de hátha látott már ilyet közelről valaki.
-
ribarszki
őstag
-
canniball
nagyúr
válasz
ribarszki #65341 üzenetére
Beko hőszipkás gép. A jobb minőségű/vastagabb pólókkal semmi probléma, a vékonyabbak egy számot összementek (mind pamut, csak az anyag vastagsága eltérő). A törölközők szintén összeugrottak a dísz-csíknál (nem tudom mi a becsületes neve). Mást nem nagyon rakok a gépbe.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann #65337 üzenetére
Hűtő szakik sehol?
-
Gömbike
senior tag
A fagyasztott péksütiket a wh mikróm úgy süti meg szép barna színűre és ropogósra, hogy a crisp tálba (azt az alacsony rácsra teszem) rakom egyből a fagyóból, majd adok neki 195 Celsust.
Bár ez a mikró csak akkor enged sütési időt állítani, ha az előmelegítés megtörtént, ezzel nem foglalkozom. Betszem a cuccot, elindítom az előmelegítést és pár perc múlva sípol, hogy adjam meg az időt. 25 percet szoktam beállítani.
A samu nem így működött, ott nem kellett előmelegítésre várni. Ott az alacsony rácsra tettem sütőpapírt és arra mehetett a süti. 25 perc elég volt neki ott is. A samunál csak 10 fokonként engedte az állítást, ott 200 Celsiuson dolgozott.
-
ribarszki
őstag
-
st6969
őstag
válasz
ribarszki #65341 üzenetére
Én is sokszor olvastam már ezt a problémát (talán hozzá is szóltam). Abszolút igaz nálunk is. Több ruha megy össze benne, mint ami nem. Nem a legszárazabbra van állítva, hanem eggyel visszább (szekrény száraz), de bekapcsolt kímélő funkcióval (gentle dry). Siemens gép (~5 éves).
Szerintem elég sok mindentől függ ez. Én pl. passzentos ruhákat hordok (sőt, konkrétan szűk ruhákat), ezeken rögtön szembe tűnik, ha összemegy. Jellemzően C&A, H&M, Springfield, Aldi, Lidl-ből van a ruhák nagy része. Nyilván nem egy top minőség, de nekem megfelel (még így is).
Pár gyerek ruha van Pepco-ból is, na ott a legrosszabb a helyzet, gyakorlatilag garantálható, hogy össze fog menni. Van egy Aldis pizsama (valami prémium pamutból), na az vagy 2 méretet ment össze. Arra viszont nem mernék mérget venni, hogy csak és kizárólag a szárítás a hibás. Lehet a mosás is, kérdés melyik milyen mértékben járul hozzá ehhez. Ezért mondom, hogy sok összetevős ez szerintem.
Egy idő után megáll a dolog, és nem megy tovább össze. De mivel előre nem lehet tudni, hogy melyik megy össze, és mennyire, azzal nem tudok kalkulálni, hogy pl. 1 mérettel nagyobbat kell venni...Lutri. De hogy valamennyire összemegy, az szinte biztos.
Nem tudom, sima kondenzációs géppel ez hogyan változna... -
ribarszki
őstag
válasz
BB9000 #65340 üzenetére
Nem tudom... én mindig csodálkozva olvasom ezt a "Bosch gépben összement a ruha" problémát. Nekünk 5 éve van egy hőszipkás Gorenje. Mint gépet meglehetősen utálom. Igénytelen összeszerelés, tervezési hiba, szériahiba, stb...
DE 5év alatt 1 kinyúlt kötött pulóver ment össze az eredeti méretre. Ezen kívül soha, egyetlen ruha sem az 5 év alatt. 5 tagú a család, hetente kb 10-12 alkalommal van indítva, a legszárazabb opción.
Nem tudom, hogy a többi gép milyen, de nekem ez inkább Bosch specifikus problémának tűnik. Persze jó lenne ha más márka tulajdonosai is hozzászólnának. -
Thoty
senior tag
Sziasztok,
Mosó-szárítógép (2in1) témában van most valamilyen ajánlott készülék?
Minél nagyobb mosási és szárítási kapacitással. Lehetőleg normálisan szárítson is.Köszi
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok,
erről mi a véelmény? Szártógép témában..
Bosch WTH85203BY
[link] -
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann #65317 üzenetére
Az enyémre valaki? Csendes kombi hűtő, 120-140cm, szobakonyhába?
-
mzso
veterán
Helló!
Szerintetek a Lidl-ben kapható Silvercrest vákumcsomagoló jó lehet? Úgy láttam most 10 ezer alatt volt.
Youtube alapján hangra (már ha ugyanaz) legalább dugattyús, és nem olyan mint a szerencsétlen Eta ami leginkább csak zajt csinál a turbinájával...
-
Nagya21
addikt
válasz
st6969 #65326 üzenetére
Hali!
[Mikro forrolevegős]
Üdv Nagya -
Gömbike
senior tag
????
Hőléges mikrólól beszélünk.
Nem mindegy egyáltalán, hogy 25-30 literes űrtamtamot fűtűnk fel, vagy 70 literest.
Halad a kor és a világ.
Én közel 60 éves koromra képes voltam elfogadni, hogy igenis, egy NORMÁLIS mikró képes kiváltani egy sütő munkáját reggelihez,
vacsorához.Bocsi, arról nem is beszélve, hogy a dual crisp munkáját nem is ismered.
Ehhez tényleg nem kell semmi, csak beleb@sz@d az ételt és megsüti.
Kettő magnetron dolgozik párhuzamosan.
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Megjött az Lg hűtőm, 1/4 fej volt a vízcsőhöz, természetesen túl nagy a fali csaphoz. Valaki kép alapján meg tudja mondani, hogy mekkora ez a Mofém csap, milyen szűkítőt kéne vegyek? Sajna nincs ráírva, ezt a mérést meg őszintén nem értem[kép]
-
BBéci
legenda
válasz
st6969 #65326 üzenetére
Sok (12-15) éve fagyasztjuk a pékárut (szinte minden nap eszem egy magos császárzsömlét) és kenyérpirítóban olvasztjuk, melegítjük fel. Viszont croissanthoz be kell melegíteni a sütőt, ami valóban nem gazdaságos, de az grilles mikróban sem lenne jó, mert kell az alsó/felső fűtőszál.
-
st6969
őstag
Mi is nagyjából ugyanígy, vagy talán még nagyobb százalékban szinte kizárólag melegítünk...ugyanakkor én elgondolkodtam ezen a Bauneckt mikrón. Szeretjük a friss pékárut, de főleg a pandémia kezdete óta nem szívesen járok gyakran boltba. Kb. ezzel egy időben megjelentek a fagyasztott pékáruk, így azokból vettem több csomaggal, és "bármikor" van friss, meleg, ropogós pl. császárzsemle. Az viszont zavar, hogy a ~70l-es sütőt fel kell melegítenek 180°C-ra, hogy megsüssek 2db zsemlét (van olyan pékáru is, amit ~30 percig sütni kell ezen a hőfokon).
Ha ez a mikró ezt ki tudná váltani és beférne a jelenlegi mikró helyére, akkor lehet, hogy emiatt én lecserélném. -
BB9000
senior tag
válasz
dragon1993 #65323 üzenetére
A három közül az AEG-t venném, mert a +3 év exra garancia az AEG felé billenti a mérleget.
Ha a felsoroltakon kívül más típus is szóba jöhet, akkor meg ezt : AEG LTX8C373E Ez ugyan egy kicsit drágább, de annyival jobb is. -
dragon1993
őstag
Sziasztok!
Az alábbi típusok közül melyiket ajánljátok?WHIRLPOOL TDLRB 7222BS EU/N
AEG LTX6G261E
Electrolux EW6T4062H -
d@minator
addikt
válasz
ScomComputer #65318 üzenetére
Amit megbontás nélkül meg lehetett csinálni megtetted [link] .
-
ScomComputer
veterán
Hali...mosógép tanácsot kérnék,ilyen gorenje digitális meg minden is...aszongya a ma E03...oké,mondom akkor vízhiány szűrők tisztítása,oké megvan piszkos volt,de nem nagyon....megy...na most első víz betöltés mosás,jó...második vízbetöltés öblítéshez,megint E03...többször több programmal is próbálva ezt dobja....akkor szerviz ?
Köszi... -
E.Kaufmann
veterán
Kombi hűtő-fagyasztó, ami 120 cm-nél nem sokkal magasabb, a tetején egy kisebb mikró elfér és nagggyon csendes, mi lelhető most a magyar piacon?
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz
makoss #65310 üzenetére
Van egy karbantartási cikk oldalt (erre is).
1. Adagolót kiveszed a gépből
2. Leveszed az adagoló tetejét, így a felső rész belső oldalán látod a vízjáratokat és a folyékony valamint öblítő szifon pipát. Alaposan átsikálod trisóba mártott fogkefével, főleg az öblítős pipa belsejét.
3. csavarozd le az öblítőtartály alját (2 csavar), így a reteszeket és a tartályt is el tudod sikálni szépen.
4 Miután hagytad állni rajta a trisós szert, forró vízzel öblítsed le
-
Dorian
félisten
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltunk egy Medion MD 37157es fagyasztót.
Amikor levettem a fedlapot, hogy az ajtót a másik oldra tegyem ez fogadott:
[kép]
Gondolom a szigetelést lehet látni, ami még le is van fóliázva.De az normális hogy a szigetelés vagy mi a peremen is rajt van, a fólia pedig lezáratlanul lebeg ott hátul? (Megfordult a fejemben hogy a fedlap levételével húztam le, de nem tudom)
De elég bizarr látvány.
Előre is köszi!
-
Gömbike
senior tag
válasz
Donki Hóte #65305 üzenetére
Akkor én csodabogár vagyok, mert pl. a telefont sem csak telefonálásra használom.
Komolyra fordítva, csak ketten vagyunk a Zasszonnyal, nem szoktuk a tűzhelyet bekapcsolni ha sült kolbászt, csirkemellet, szárnyat, melegszendvicset, sültkrumplit, steak krumplit, főtt kukoricát stb, kell sütni.
Beleteszem a crips tálba oszt jó napot. Megsül.olaj, vagy zsír nèlkül!!!
Reggelire a fagyasztott péksütit elkészíti, mire a fürdőben végzek , vagy elkészül a szendvics, stb.
Kinek a pap, kinek a paplan.
-
Gömbike
senior tag
válasz
benjoe1 #65304 üzenetére
Ha a keret megengedi, akkor inkább ezt venném: [link]
Ez minden igényedet kielégíti, s egyben egy komplett sütőt is kapsz.
Bónuszként olcsóbb, mint amit kinéztél.
Ez egy wh mikró, csak más néven.
Korábban írtam, hogy nálam a mikróknál a sorrend 30 év mikró használat után:
1./ wh.
2./ lg.
3./ samu -
-
Gömbike
senior tag
válasz
benjoe1 #65302 üzenetére
Ez így nem sok.
Legalább azt írd le, mit szeretnél, mire használnád, mennyi a keret rá.
A gyermek érkezése nem függ össze a mikróval. Mindegyik mikró tud fertőtleníteni, olvass utána.
Funkciók tekintetében:
- van alap, ami csak és kizárólag ételt tud melegíteni.
- van kombinàlt, grilles, amiben tudsz sütni melegszendvicset, virslit, stb.
- van az igazi mikrohullámú sütő, amiben a hőlegkeverés mellett a gríllt is tudod használni. Ezek alkalmasak az étel elkészítésére, akár olaj és zsír nèlkül is. Ezekhez képest a többi mikró nem nevezhető ételkészítéshez alkalmas masinának.
Tudod: pénz, paripa, fegyver.
Mire van igényetek és mennyi a keret. Akkor tudunk segíteni. -
benjoe1
aktív tag
Ajánljatok kérlek megbízható szabadon álló mikrót. Funkciók tekintetében fogalmam sincs.
Nemsokára érkezik a gyerkőc a családba. -
Toncos
tag
válasz
Toncos #65284 üzenetére
Két kérdésben még kérném segítségeteket a vásárlás előtt:
1. Lehet valahol elfogadható áron tartozékokat (fejet) venni a Xiaomi álló porszívókhoz?
Ali-n kevés forrást találtam, és ott is aranyáron (telejs gép árának min. fele).
2. A Xiaomi G10 tartozékok tekintetében kompatibilis valamivel?
A G9 meg a C1 csereszabatosak, ahogy látom, G10-ről nem találtam (még) ilyen infót.Hajlok rá, hogy a G10-et válasszam (ami kefés) a C1 helyett (ami fluffy), mert időtállóbbnak tűnik (akku, teljesítmény, stb.). Látom, hogy a plüss fej jobb kemény padlóra, de inkább akkor van különbség, ha nagy darabos cuccot kell felszedni, mert azt tényleg ellöki a kefés. Azért annyiszor ez nem fordul elő, hogy azt ne lehessen fej nélkül összeszedni, majd a fejjel letisztázni. De ha mégsem válik be, akkor jó lenne tudni, hogy rá tudok akasztani egy plüss fejet. Erre vonatkoznak kérdéseim.
Hálás köszönet az eddigi segítségért (is)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- BOSCH Tronic Heat 3500 ERP elektromos kazán 230V, 6 kW
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest