Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
zoltan6
őstag
válasz tibbike01 #27594 üzenetére
Lányomék vettek 2 hete Németországban az ottani lidl-be 20 euróért,1 hétig bírta,aztán vissza sem akarják nekik cserélni,pedig még videót is csinált róla,hogy nem működik,mert ott nem úgy van mint nálunk,nem szeretik visszavenni a dolgokat,mindent alaposan meg kell indokolni,azt mondták kizárt dolog hogy rossz,mert ez megbízható német minőségi termék.
Attól még persze lehet jó,hogy ők kifogtak egy selejtet. -
st6969
őstag
Nálunk a cégnél (klíma hiányában ) van oszlop és a hagyományos propelleres ventilátor is. Nekem ez utóbbi sokkal jobban bejön, szélesebb területen fúj (anélkül, hogy oszcillálásra lenne állítva). Én visszacseréltettem az oszlopventilátoromat, bár kétségtelen, hogy designban jobb, de kb. ezzel az összes jó tulajdonságát fel is soroltam.
-
KilgoreTrout
senior tag
Én vettem egyet most. Működik, eleinte kicsit rezonált a legkisebb fokozaton, ami pár nap alatt megszűnt.
A talpa alig van rögzítve, emelésre néha lejön. A design elég furcsa, a rácsos rész nem teljes egészében van átlyukasztva, hanem asszimetrikusan, inkább tűnik gyártási hibának, mint tudatos tervezői döntésnek. A feketénél kevésbé feltűnő.
Elég erősen fúj, 5-6 méterről is lehet érezni és időzíthető a kikapcsolás, ami szintén hasznos.
Szóval szar, de működik és olcsó.
Amúgy a Praktiker is tele van ventilátorokkal, drágább mindegyik, de van választék bőven.
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz tibbike01 #28275 üzenetére
A+, 2 év garancia - ennél sokkal jobb ajánlatot kapsz, minőségibb darabokból, de az nem NO FROST. Nézd ettől még lehet valakinek jó vétel, itt nem arról van szó, hogy fél percen belül el fog romlani!
De a 39 dB-es zajszínt is hazugság, mert a Liebherr leghalkabb gépei nem mennek 35 alá, a NO FROST pedig a technológiából adódóan lényegesen hangosabb üzem közben.
"in medias res"
-
BB9000
senior tag
válasz tibbike01 #28251 üzenetére
Jó ruhaszárító: LEIFHEIT Pegasus 200 .
-
BB9000
senior tag
válasz tibbike01 #34054 üzenetére
A vasalónál a talp a lényeg.
Tapasztalat: A reptéren történt sok éve. Mindig frissen vasalt cuccban kellett lenni. Több száz ember vasalta ott naponta a ruháit. (nem egyszerre ) A vasalók cserélődtek, mert a strapát nem sokáig bírták. Mindig egy olcsó, épp kapható típus került beszerzésre egyegy elromlott helyett. Ott ki lehetett tapasztalni, hogy melyik vasaló hogy vasal. A többi közül magasan kitűnt a Tefal-nak a kerámiatalpas vasalója. Itthonra is ilyet vettem. Szerintem ez a jó: Tefal Supergliss. -
BB9360
aktív tag
válasz tibbike01 #38538 üzenetére
Mi ilyet használunk. Soha többet drága, minőséginek gondolt tucatterméket!
https://www.arukereso.hu/hajszarito-c4207/chrom-well/fk-9900-p42873291/#Most nézem, a képen ionos van, az vmivel drágább, de ez alapján már keresgélhetsz. Mi a nem ionosat használjuk, a huszonezres Philips ment a kukába, olyan rossz ezután!
[ Szerkesztve ]
-
olta
aktív tag
válasz tibbike01 #39047 üzenetére
Szia,
Röviden, igen, én is most kaptam rá választ
-
KTU
addikt
Papíron egyezzen minden adat, erre figyelj!
Dokumentumokat e-mailben kapod.
Postán nem jön semmi a címedre.Aztán hogy a boltból hova hozatod házhoz, az más kérdés.
2017-ben online próbáltam intézni hűtőgépet, MM és extrém, azt mondták csak személyesen lehet a kereskedőknél intézni.
Persze az online (webáruházas) ár drágább volt.(#39050) Teaway: Köszi
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
andrasferenc
tag
A PÁLYÁZATI KIÍRÁS ÉS ÚTMUTATÓ
Otthon Melege Program
Háztartási nagygépek (hűtő vagy fagyasztó készülékek,
mosógépek illetve mosó-szárítógépek) energia megtakarítást
eredményező cseréje alprogramlehetőséget ad a fenntartási kötelezettség felmentésére. Szerintem a készülék áthelyezésére is lehetne érdeklődni.
Idézem az ide vonatkozó szakaszt:6. Fenntartási időszak
támogatás felhasználásával megvásárolt háztartási gép jogtalan eltulajdonítása (lopás, rablás)
esetén, vagy vis maior esemény (tűzkár, vízkár) folytán megsemmisült készülék fenntartásától
Támogató eltekinthet. A fenntartási kötelezettség alól történő felmentést a hgcs2018@nfsi.hu emailcímen
keresztül kell kezdeményezni, amelyhez csatolni szükséges a hatósági, kárszakértői
jegyzőkönyv, vagy a hivatalos igazolás másolatát is.[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz tibbike01 #39658 üzenetére
Közbe találtam egy Beko porszívót, ami minden tulajdonságában jobb vagy azonos a már említett Philips-szel.
Pl. a visszajutó por mennyiségben "A" osztályos.
Árba ugyanaz a kategória.Egyébként ezt a visszajutó port nem érzem olyan egetverő problémának, mert jelenleg is porzsák nélküli gépet használok, de én nem látom, hogy bármi vissza áramlana a levegőbe. Meg ami vissza is jut, az annyira jelentéktelen mennyiség amivel felesleges foglalkozni.
-
-
törölt tag
válasz tibbike01 #40903 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de itt nem rúg labdába a sencor. Kiváló gép,. nekem se mostani már, de mégis csak egy sencor, lehet akármilyen jó is. Ezért is ha valaki véletlen rákérdez, leírom a véleményem aztán úgyis rábeszélik a miele gépre
Használjuk megelégedésre, olcsón, a többiek meg majd eldöntik -
Reaper
őstag
válasz tibbike01 #41293 üzenetére
9k volt. Minden cuccra, amit veszek hosszabb távra, szoktam venni kiterjesztést ha van rá lehetőség. A feleségem LG telójára is kötöttünk annó es jól is jártunk vele, mert a gyári gari után 1 hónappal lett alaplap hibás. Nekem megéri, van értelme, mert bármilyen is egy márka hírneve, lehet pont egy szérián belüli pénteken összerakott hibás széria.
-
ribarszki
őstag
válasz tibbike01 #41382 üzenetére
- Oral B gagyi
- Philips elektromos forgófejes
- Oral B drága
- Philips Sonicare drága
- Philips Sonicare olcsó (2x)
- Xiaomi szóikus
- Xiaomi Oclean szónikusFogalmam sincs már a pontos modellekről. Az elmúlt 15év fogkeféi sorrendben amiket használtam. A szónikus számomra nagyságrendekkel alaposabb mint a forgókefés. Mióta szónikusat használok (8éve) nem volt lyukas fogam és fogkövem, és a tisztaságérzet is sokkal jobb. Próbáld ki, egy olcsó Sonicare is kiváló. Vagy Kínából olcsóbb szónikus. A jobban tisztítot úgy érti, hogy jobban és alaposabban tisztít. Pláne a fogközöket. De keress vissza a fórumon, sokat beszéltünk róla anno.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tibbike01 #42438 üzenetére
6. Fenntartási időszak
Kedvezményezettnek az új háztartási nagygép fenntartását 3 éven keresztül kell biztosítani a
pályázati adatlapon, illetve a Támogatói Okiratban rögzített magyarországi állandó
lakcímen/vagy tartózkodási helyen.
A fenntartási időszak kezdete: az új gép átvételének napja.
A támogatás felhasználásával beszerzett eszközök a fenntartási időszak végéig csak a Támogató
előzetes jóváhagyásával idegeníthetők el vagy helyezhetőek másik címre. -
BB9000
senior tag
válasz tibbike01 #42438 üzenetére
HGCS Pályázati útmutató:
"16. A Támogatás felhasználásával beszerzett eszköz a beszerzést követő 3. év végéig csak a Támogató előzetes jóváhagyásával idegeníthető el, vagy helyezhető át a pályázatban, és a Támogatói Okiratban megjelölt lakcímről másik lakcímre. . ."Tehát a 3 év akkor lenne pontosan három év, ha december utolsó napján vennénk meg a gépet. Legtöbben az év elején vesszük majd meg azt. Mindenkinek, aki 2019-ben vesz/vett gépet a HGCS programban, annak pontosan 2023 dec. 31.-ig tart a fenntartási időszak.
[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
válasz tibbike01 #42637 üzenetére
Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor ezzel is lehetne intézni a topikot. Ár/értékben nem rossz a Sencor, de aki hajlandó többet szánni rá, vehet Mielet. A két porszívó pedig nagyon más ligában játszik.
Ha nem enegedhetnék meg többet 30-nál porszívóra, elgondolkodnék a Sencoron. (Bár akkor is akcióban egy 33k körüli Eluxot néznék)
De ha van keret Mielere, akkor nem is kérdés.. -
flegga92
senior tag
válasz tibbike01 #42637 üzenetére
Hozzá adott turbó kefe ér valamit szőnyegen? Tudom, hogy nem egészen erre való, de néha jó lenne átszaladni vele.
Olvastam több véleménynél is, hogy lejár a szívófej. Nem nagy kaland orvosolni, de azért bosszantó tud lenni.
A korábban említett Miele gép volt kiszemelve nálam is, de annyit van ajánlva, hogy elgondolkoztam rajta.
A mostani Samsung porzsák nélkülitől már a sírás kerülget, szabadulni akarok tőle.
Pár hete vettünk a Lidl-ben egy 2 az 1 ben morzsa/rúd porszívót a napi gyors takarításra, mostanában az megy, így elég 2 hetente a Samsungot elővenni.
Meglepően erős, kemény padlón hibátlan, sarkokhoz ki kell venni és morzsa porszívóként felszívni. Szőnyegen elmegy kategória, az elektromos kefe sokat segít rengeteg hajszálat összeszedett. Max fokozaton kb 20 percet bír, LED világítás, állvány. 20k-t megért számomra. -
LámaZ
addikt
válasz tibbike01 #43086 üzenetére
Most beleütötted a szöget a fejembe.
De (mindig van egy „de”):
Mivel házhoz szállítást kérnék (mert léptem Budapest.-ről), megnéztem az áruház értékelését az Árukeresőn. Eléggé elriasztó. :-)[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
buci30
addikt
válasz tibbike01 #43139 üzenetére
Az akció tudom hogy reklám csak kb mint a black friday 😁💪🏻
Azt hogy minek nem ajánlod nem tudom mert írtam az egyik itt van nálam és tényleg csendesnek mondom ami a kislányom most volt érdekes mert a régitől félt. A hangjatol...
A szívó ereje meg lehet sok mindent írni de én minimum használtam proba most és a kutya szőrt is simán felszedte a konyhába bent a szobában egy kisebb szonyeg van amit még így is emelt kicsit. Pedig tényleg minimum használtam.A rowenta meg szüleim nézték ki és azért jött fel mint kérdés.
Szóval engem nem kell meggyőzni nekem teljesen jó vétel volt ez:
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik