Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz blattida #42000 üzenetére
Az enyhén az oké, de itt ha mellétettem a kőműves szemmérték tudományosabb verzióját, bizony van abban a tetején már vagy 3-5 cm is. Nyilván nagy magasság miatt lehet ennyi, de még ezt soknak érzem. Jövő héten kipakolunk belőle és úgy könnyebb lesz állítani a csavarjain.
-
törölt tag
válasz blattida #42002 üzenetére
Kb, annyi ahogy mértem én is, ennyivel hozták ki.
De legalább dizájnos az biztos, a tartósság meg ugye tudjuk, majd az évek során derül ki. Praktikus, jól pakolható számunkra, az is tény.
Olvasgattam néhány "komoly" véleményt, hogy ez valami hibás darabok, mert "forró" az oldala, biztos hibás a szigetelés, pedig le is van írva, hogy ennek oldalt van a hőleadója. Amikor hűtötte le a belsőt, tényleg meleg volt, de forrónak semmiképp nem nevezhető. Egyébként meg bőven csak langyoska. -
MurdR
veterán
Sziasztok!
Ajánljatok kérlek egy értelmes porszívót 25-30 ezer ft között, mert asszonyom megeszi az életemet ezekkel a noname 8000Wattos 10ezer forintos egyszerhasználható porszívókkal
Köszi!
/kb 70m2, sok konnektor van, nem baj ha hangos, lehet zsákos is, nincs semmi extra kritérium./
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
polonic
félisten
válasz Csabroncka #41992 üzenetére
Ez alap. Én is így csinálom. Max a hűtőnél egy egy mm-rel feljebb állítom az első lábakat.
-
-
madgie
titán
válasz #32577792 #41915 üzenetére
Na, megjött tegnap, ma kipróbáltuk. Sok újat nem tudok róla mondani, a zajt nem mértem le, de nem hangosabb, mint az ezeréves Zanussi felültöltős mosógépünk. Szépen elzümmög magának, sose volt szárítógépünk, így tényleg jó érzés a puhább törölköző, meg persze nagyokat pislogtunk a szöszgyűjtőben lévő cucc mennyiségén
A vízgyűjtőben lévő víz amúgy ebben az esetben tiszta kondenzvíz? Mehet egy flakonba, hogy a vasalóhoz se kelljen desztillált vizet vennem, vagy hülyeséget beszélek?
-
-
madgie
titán
Oké, szöszös, nem megy bele, értettem, sóher üzemmódot kikapcsoltam
-
ILR
újonc
Sziasztok!
Melyek most az ajánlott mosógép márkák, típusok, funkciók?
LG gőz és turbowash funkciósat nézegetünk, de nem vagyok biztos benne, hogy megéri a magasabb ár.
Samsungot néztünk még az ára és funkciói miatt.
A whirlpoolt elvetettük, aeg, electrolux eddig homályban van.
Nyilván használat közben derül ki, de nem szeretnék késōbb csalódni.
Fontos lenne, hogy teljes töltetet is gyorsan mosson, 40 és 60 fokon is. És persze a megbízhatóság.
Köszönöm
-
ph2012
senior tag
A Sharp mennyire jó márka a mikrohullámú sütők között? Találtam két jó mikrót: Sharp R-642(W)W. Sharp R242WW
Ezek milyen jók?
-
Wajk
addikt
Valaki ismeri/használ, a LIDL-ben csütörtöktől leendő akciós akkumulátor töltőt? 4.999 Ft
Éppen aktuális lenne vennem egyet és jó árnak tűnik... autóhoz kellene. Meg lehet venni?
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
Köszi mindenkinek!
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Rúdporszívót keresek, mindenképpen a az kell. Kérdésem, hogy mit érdemes azoknál nézni, az ár általában mutatja a használhatóságot? Illetve a kábeles mindenképpen jobb?
Let's begin, de gozaimasu!
-
ribarszki
őstag
Rúdból én biztos nem vennék vezetékeset. Tekerni a vezetéket, húzgálni, dugdosni... az egész lényegét és praktikumát veszi el.
Ha van keret, akkor Dysont kell venni V8-as vagy V10-es Absolute gépet.
Ha nincs Dysonra keret, akkor esetleg a Xiaomi Roidmi F8-as gépét lehet megpróbálni.
Ez alatt jó szívvel semmit. Legalábbis akksisból.. -
törölt tag
Gőz: nekünk AEG-ben van, arra amire tervezték jó. Eléggé puha lesz tőle a ruha, viszont mióta van szárítógép, nem annyira hasunáljuk.
Samsung: nekünk volt, 7-8 évig elment zokszó nélkül, kevés vizet használt, ez látszott a mosási eredményén is. Az új betöltő nyílásról sok videó van neten, ahol rossz tömítés miatt, kifolyik a víz.
Elux: most 1+3 év jótállás miatt jó ajánlat
Bosch: 2+3 év jótállás, remek ajánlat
Beko: 5 év gyaári gari jó ajánlat
LG: 2 év, hosszabb távon csapágy problémák lehetnek -
törölt tag
-
_ak_
addikt
válasz ribarszki #42031 üzenetére
Köszi ez már több, mint amire számítottam.
Dyson-t nem akarom, mm tervben van egy Xiaomi Robot is. Hirtelen a Médiában láttam egy Electrolux rúdporszívót, de ahogy nézem az a Xiaomi azért jóval combosabb.Pont ez a bajom, hogy a robot mellé vmi combosabbat akartam, de az asszonykám kikelt magából, hogy neki ilyen rúdporszívó kell. 220V-ban van is a Xiaomi, nem is értem, hogy maradtam le róla.
Btw, tv kábel toldással vajon melyik topik foglalkozik?
Let's begin, de gozaimasu!
-
ribarszki
őstag
Volt Ergorapido gépem. Kemény felületen jó, máshol nem sokat ér. Szőnyegen elvérzik, bútoron nem tudod használni, a kilépő por szűrése meg katasztrófa.
Előtérbe, konyhába, kemény felületre jó, de oda meg ott a robot. Amúgy miért rúdporszívó? Robot mellé elég egy 20k-s Electrolux EasyGo gép. Rúdból nem egyszerű jó gépet készíteni.. Hagyományos kivitelben sokkal jobbakat találsz, sokkal olsóbban.. (Kivéve a Dyson gépeit..) -
Zeki
nagyúr
Van olyan hogy leglaposabb robotporszívó?
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung WF1600WCW EcoBubble mosógép. A mai nap véletlenszerűen leállt mosás közben, és valami E6 hibakódot írt ki. Mi lehet a problémája?
A segítséget előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
peppe79
senior tag
Szaktanácsot, vagy bármilyen termékinformációt ne nagyon várj egy multiban dolgozó eladótól - tisztelet persze a kivételnek. Lehet, hogy az illető tavaly még egy zöldségespultban, vagy a paprikaföldön dolgozott. És ezt nem gúnynak szántam, sajnos ez a valóság.
Electrolux kiterjesztett gari:
https://www.electrolux.hu/lokalis/promociok/electrolux-mosogep-es-szaritogep-akcio/
[ Szerkesztve ]
-
-
Gömbike
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik