- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Állvány topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- [Re:] Bemutatkozott az ASRock Radeon RX 5500 XT Phantom Gaming
- Milyen asztali gépet vegyek?
Hozzászólok Aktív témák
-
Zso83
tag
Szia!
Igen, érdemes! Vannak a gépház alatt is fejlesztések és persze a biztonsági frissítésről sem szabad megfeletkezni. Érdemes egy factory resetet nyomni, ha főverzió frissítés van."Egész életedben egy dolog lesz, ami mindig kitart melletted: az árnyékod..."
-
Jubka
kezdő
Csak annyi hogy mikor kapcsoljon ki és be időpont alapján.
-
artid
aktív tag
Halló,
alapból igen. Ha Smart tokod van és be van csukva a tok, akkor felvillan az AOD, de nincs rajta a levél ikon, mint alapból, amikor csak hátlapi tok van rajta (Pl. .Pompi #2700 képe).
Ha kinyitod, akkor bekapcsol a kijelző és akkor látod az értesítést.Üdv.
-
artid
aktív tag
A háttérben van, mivel az alkalmazás (Play szerint) magyarországon nem támogatott.
Frissíteni sem tudod Playből, ha magyarországra beállított fiókkal lépsz be...(de pl. ausztriába beállított fiókkal már igen
)
Tökéletesen működik, 2017-es VW Golf 7-en teszteltem, Waze-val (kb 2 órát navigáltam vele).
-
Jubka
kezdő
Egyenlőre ez csak a kirin 990-es telefonok kiváltsága. Reméljük tényleg csak egyenlőre...
-
Iller
csendes tag
Play áruházban van rá megoldás
-
Iller
csendes tag
AOD írd be a keresőbe ( play áruház) , és láss csodát.
-
AsakuraDave
tag
Az lehetséges hogy defektes a kamera a készülékben? Barátnőm Honor 8-asa belső terekbe jobb képeket lő, külső terek változó
Ezt egy huawei pontnál meg tudják szerintetek mondani? Vagy van esetleg 4.keres itt aki feláldozna egy kis időt rám hogy összemérjük
őket? (P30asomat az ő P30asával)
-
Zso83
tag
Várható volt, hogy előbb-utóbb testreszabhatóbbá válik az AOD.
"Egész életedben egy dolog lesz, ami mindig kitart melletted: az árnyékod..."
-
hotkar
tag
Nem tudom eladni, mert céges. Pénteken kaptam, én választottam
HiSuite segítségével visszaállítottam 9.2-re, de sajnos Factory Reset-et csinált.Mivel azonban óvatos duhaj vagyok, készítettem mentést, amit most pakol vissza.
sfdrakex:
Csak a kinézete nem tetszik, de az nagyon nem. Kb. mint egy 30e ft-os Android One cucc.
A 9-esben szép ikonok voltak az értesítő sávban, a névjegyzéknél - ahol nem volt kép - szép tájképek jelentek meg, stb.
Működni meg működött ott is minden. -
Quqesz
nagyúr
Nem telefonhoz, hanem a regisztrációhoz kötött. Fr után belépsz és ott van minden.
Szok kici occó.....többet veszel mégoccóbbb...helo koci
-
Zso83
tag
Szia!
Beállítások/Rendszer és frissítések/Visszaállítás. Ott kiválasztod, hogy pontosan mit is szeretnél tenni a telóval. Szerintem a sim-et felesleges kivenni.[ Szerkesztve ]
"Egész életedben egy dolog lesz, ami mindig kitart melletted: az árnyékod..."
-
Quqesz
nagyúr
Ahogy felettem írták és nem kell kivenni a simet. Az nem törlöd.
[ Szerkesztve ]
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Gondolkozom, hogy kipróbálom a digi mobil hálózatát és veszek egy digis sim kártyát. Persze csak másodlagos simnek. Soha nem használtam még 2 simet 1 telefonban. A kérdésem az lenne, hogy tudom egyszerre használni a 2 simet? Pl egyikről megy az internet, de a másikról tudok telefonálni? Vagy manuálisan váltogatni kell a hálózatok között?
Előre is köszönöm az infókat. -
hotkar
tag
Igen, visszatettem, a HiSuite alkalmazással. Ha érdekel, később leírom. De Factory reset lesz belőle kérdezés nélkül.
-
L4mie
veterán
párhuzamosan megy a kettő, szóval ha netezel még tudsz hívást fogadni, de ha egyiken éppen telefonálsz akkor addig lekapcsolja a másikat.
Ez nekem akkor szokott gond lenni, ha a net nélküli SIM-en telefonálok és közben gyorsan meg akarok valamit nézni a neten....na olyankor nincs net mert a nettel rendelkező SIM éppen offline.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Pompi
MODERÁTOR
Akkor is ez a helyzet. Nálam úgy néz ki, hogy SIM1-ben a privát számom, nincs rajta adatcsomag egyáltalán (amíg volt rajta adat, addig VoLTE-n volt, amióta kikapcsoltattam, azóta a VoLTE is elment, szerintem nem kellene, de nem hívtam emiatt az ügyfélszolgálatot), a SIM2-ben céges kártya, adatcsomaggal, VoLTE-n. Ha az 1-es kártyán beszélek, akkor nincs net egyáltalán. Akkor tud szívás lenni, hogy ha közben Waze-val navigálok, mert amíg beszélek nincs újratervezés meg semmi.
...
-
juuzer
őstag
Sziasztok!
Van itt esetleg olyan, aki pl Samsung Note 9-ről váltott P30-ra? Milyen az üzemidő? Tudom, hogy -200 mAh, de elvileg takarékosabban bánik az erőforrásokkal az EMUI, ha jól tudom.
Másik kérdésem, hogy a P30 Pro-féle supercharge-ot ugye nem tudja a telefon ha jól emlékszem?Előre is köszi a helpet!
Vamos a la playa.
-
dave0825
őstag
A sima P30 tud Szuper töltést (supercharge), és Gyorstöltést is (fastcharge)!
A Honor 8 gyári töltőjével Gyorstöltést ír, nem simat Töltést, és nem is Szuper töltést. Vezeték nélkülit egyáltalán nem tud (bár ezt nem próbáltam, nincs mivel).[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
hotkar
tag
Érdekes dolog ez a vezeték nélküli töltés. Eddig két telefonban cseréltem akkumulátort, egy Honor 7-ben és egy P8 Lite-ban. Mindkettő gyári akkumulátorán ott volt az induktív hurok, és be is volt kötve az alaplapra menő csatlakozóba.
Nem tartom kizártnak, hogy egy kis mókolással fel lehetett volna okosítani a telefonokat, hogy működjön a vezeték nélküli töltés.
-
Quqesz
nagyúr
Ha nem nagyon nyomkodod sztem igen...
-
Black_Raven
addikt
Nekem az Opera, a Huawei Home a 15. Jelenleg 19óra készenlét, 4.5óra SOT=51% az akksiban.
........Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Barátnőm megvette a P30-at, eddig tetszik neki nagyon.
Gyári fólia van rajta, az ujjlenyomat olvasó azonban egyelőre úgy néz ki, hogy kevésbé pontos, mint a Honor 8-on.
A fényképezésnél, ha beltérben a nappaliban csinál fotót, elég "sárgás" a kép, ha 1x, 3x, 5x zoomon van. Ha a wide-ot választja, szép tiszta, színhű a kép.
Ez mitől lehet? A wide a széles-látószögű üzemmód? Lehet valahogy állítani, hogy a 1x zoomnál, illetve a rázoomolt kép is színhű legyen?
Köszönöm a segítséget. -
Quqesz
nagyúr
Igen, van egy sárgás árnyalata a képeknek, ezt úgy tudod megoldani
1.a helységben mozgatod a kamerát és amikor látod, hogy hidegebb képet jelenít meg fotózól
2.pro módban manuálisan belövöd a wb-tA wide a széles látőszög.
Hozzászólok Aktív témák
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar
- Filmvilág
- [Re:] Nokia 2720 Flip - méltatlan
- HDD probléma (nem adatmentés)
- FIFA 20 OFFICIAL
- Állvány topic
- [Re:] Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- További aktív témák...
- Asrock G41M-VS3 LGA 775 alaplap, DDR3 RAM, valamint Xeon procik támogatása
- Asrock Z87 Extreme4 Alaplap ELADÓ • Z87 • 1150 • Intel 4.gen • 4x DDR3 • 3PCIe x16 • prémium kondik
- Samsung NX300 18-55 + 30mm prime
- Corsair CS550m 80+ Gold tápegység (550W, Fél-moduláris, 1 év garancia)
- Majdnem Féláron! Steelseries Siberia 650 gamer fejhallgató