Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Szabo.Peter
csendes tag
válasz
Vikthor #24176 üzenetére
Asus eax1950pro, nem mai darab, de anno jónak számított. Szeretem mert halk, és nem vagyok nagy gamer, úgyhogy nem veszek 1-2 évente VGA-t..
A hangfalak jártak a HT-S3305-höz . Nem bontják le a falat az tény, de egyelőre albérletbe elég ez, aztán majd lecserélem őket valami normális 5.0 szettre (sub marad, mert sajnos passzív).
Egyébként jelenleg a következőképpen nézek filmeket:
-WD passport 320GB külső vinyó --> samsung LE40C530 --> SPDIF kábel --> Onkyo
Így simán tudok nézni 1080p filmeket DTS/DD hanggal (mkv) -
cekkk
veterán
Vegyük példának amit linkeltem, igaz drága
Na most ebbe beleraksz 4 3.5"ös vinyót és utp kábellel össze kötöt a routerel. Lesz a nasnak valami neve amivel a hálózaton elérheted, vagy a TCben látod is. A vinyókra felmásolod a filmeket és a Dune hálózati böngészőjéből meg eléred a nast és lejátszot, vagy van katalogizáló progi, és ott látod a barítókat és akkor onnan indítod el a filmeket. Ha jó a procija akkor lehet vele rendesen torrentezni, a Dunéről bármennyire is ezt állítják nem jó arra. Meg még sok mindent lehet velük csinálni, attól függ milyen a szoftverük.
-
KisApám
addikt
válasz
Vikthor #24195 üzenetére
ojróparkban egy balra fésült hajú (jobbról már kicsit hajtalan e miatt) 170 cm-es 50 kg-os gyerek (35 év körüli).
Ez alapján megtaláljátok, és megbeszélhetitek vele
HOL VAN olyan jó hely, ahol bele is tudok hallgatni pár hangfal muzsikájában pl. az ONKYO TX-SR608 "löketével"?
-
válasz
KisApám #24188 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy menj el és hallgasd meg egy helyen az IQ90-et vagy 70-et, mind zenével és DVD/Bluray-el. Mondjuk egy Onkyo608-Denon1911-NAD T747-el pl. És ha nem fog tetszeni az amire képesek a KEFek ezekkel az erősítőkkel, akkor még mindig ott vannak a konkurens cégek hangfalai, amivel ismételten végig tudod hallgatni ezekkel az erősítőkkel, természetesen Direct mode-ban. Így kialakul egy képed a hangberendezésekről, sőt saját tapasztaladot és élményed is lesz, ami alapján dönthetsz a saját füled/pénztárcád szerint. És ne hagyd magad, hogy az eladó a hülyeségét rádtukmálja. Nem jó a KEF... pfff..... ez egy kicsit durva kijelentés azért...
Üdv,
Vik -
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #24173 üzenetére
Szerinted ha ki van kapcsolva hogy?
SehogyVegyél nast hozzá. De meg lepődtem rajta, mert nagyon jól lejátssza hálón a Full BD lemezt is, míg a WD-nek az .mkv-val is gondjai voltak hálón.
-
KisApám
addikt
válasz
Vikthor #24186 üzenetére
Csak úgy magáról a KEF-ről... mint egészről lebeszélt, hogy rákapcsoljam az ONKYO TX-SR608-ra a túl sok magas miatt.
No meg nekem, mint ahogy írtam, most inkább hátsó sugárzókban és centerben kell gondolkodom. A frontra most még nincs szükségem (még marad a régi egy kicsit).
Ezek talán még jók lennének pénzügyileg:
-
bittehilfmir
tag
Van nekem 2 sorroundom:[Mission MX-1]
Illetve egy centerem:[Mission MX-C2]
És egy erősítőm:[Onkyo TX-SR307]Szerintetek [MX-3] (13centis), vagy [MX-4] (16centis) hangfalat vegyem frontnak?
Illetve megérné egy jobb erősítőt venni alájuk? Köszi -
KisApám
addikt
válasz
Gál István #24180 üzenetére
Ahogy mondtam, nekem csak 2 hátsó és 1 center hangfal kell.
(MISSION, POLKAUDIO vagy esetleg TANNOY)
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #24174 üzenetére
Nem arra vártam magyarázatot, azt értettem, hanem a DTS előállítására. Fogalmam sincs, mire gondoltál.
(#24172) KisApám
Empéháromhoz egy párezer forintos füles is bőven megfelel, a Denonod legfeljebb arra jó, hogy villogj, dicsekedj vele.
Azt sem értem, az a nagytudású eladó miért beszélt le a 920-asról. Szerintem semmivel nem rosszabb a 608-asnál, de én nem értek hozzá annyira, mint egy MM eladó. -
jericho69
tag
Hello!
Nemrégiben megváltam a régi házimozi rendszeremtől és helyette most egy új, nagyobb teljesítményűt szeretnék vásárolni. Sajnos nem értek ehhez a témához, ezért kérem a ti segítségeteket. Nincs annyi pénzem, hogy egyszerre vegyem meg az 5.1-et erősítővel, ezért most csak erősítőt és 2 front hangfalat vennék. Erre 200.000ft-om van. Leginkább filmnézésre (főleg akció) és olykor zenehallgatásra (dnb, dubstep, hasonlók) használnám. Szeretem a tiszta magas hangokat és az erőteljes mélyeket. Tudnátok nekem összeállítani egy jó párost, ami megfelelne az igényeimnek? Amúgy ezekről mi a véleményetek?
Pioneer VSX-820
Harman-Kardon AVR-155Megérik az árukat?
-
-
KisApám
addikt
válasz
fatallerror #24173 üzenetére
Én pénzügyileg max.
hátsóknak a Polkaudio TSi 200-ra
centerként pedig a Polkaudio CS 20-ra gondoltam.Milyen hangfalmárka jöhet még szóba a POLKAUDIO-n és a MISSIONon kívül?
-
válasz
Szabo.Peter #24175 üzenetére
Milyen VGA-d van?
Nálam a köv a helyzet:
4850 HD -> HDMI -> Denon 1910 -> Samsung TV (ide csak a kép megy, mert az AVR leveszi a hangot a kábelről és kiküldi a hangfalaknak...)
Kell ide egy DVI/HDMI átalakító, nekem mellékelve volt, 2x HDMI kábel, HDMI kompatibilis erősítő és vmilyen megjelenítő LCD vagy plazma TV... Ja, és hangfalak...
-
Szabo.Peter
csendes tag
válasz
Vikthor #24167 üzenetére
Egy Onkyo HT-R380-am van (jobban mondva onkyo HT-S3305), ami eléggé up-to-date minden HD szabványban. Jelenleg (hang tekintetében) egy sokméteres sztereo RCA->Jack kábellel van összekötve egy SB Audigy-vel. Szeretném a képet is átvinni, de csak DVI kimenetem van. Tudom át lehet alakítani HDMI-re, de arra jutottam, ha veszek egy új VGA-t, akkor megoldódik minden problémám (csak egy HDMI kábel kell), és cserébe megkapom a lehető legjobb hangminőséget drága hangkártya és kábelek nélkül.
-
bajnokpityu
félisten
kinai néni szleng akart lenni.
tudod kici ocso, összá.egy műszerész weblapon évekkel ezelőtt olvastam, hogy pl a denon sztereok füleskimenete is úgy volt megoldva, hogy valahogy a végerősitőből volt kivezetve. tehát nem volt bennük külön füleserősitő. na, ilyenem volt, és teljességgel használhatatlan volt. pont annyira, mint a mai 500Ftos agybadugós fülhallgatók.
-
fatallerror
addikt
válasz
KisApám #24172 üzenetére
Jó a 608as de kezdj el gyűjteni hangfalakra is, legalább egy TSi 400-as szett kell neki szerintem.
Más...A Dune lejátszók hogy kezelik a hálózati meghajtót? Ha a PC kivan kapcsolva akkor is tud lejátszani a vinyójáról? (Rég tettem fel hülye kérdést, most már illett
)
-
KisApám
addikt
Azt a DENON fülest az MP3 lejátszómhoz használom: Philips GoGear Ariaz
illetve az iPod Touch 3. gen. 32 GB-os lejátszómhoz.Voltam az ojrópahkban, az eladó azonnal lebeszélt a Pioneer VSX-920-ról.
Ajánlotta az Onkyo TX-SR608-at helyette, amit szeretnék majd vásárolni.A MAGNAT MONITOR SUPREME 1000-es frontjaimat azt mondta, felejtsem el hangzásügyileg.
Ajánlotta az ONKYO erősítőhöz a MISSON illetve a MORDAUNT SHORT hangfalakat (amire nincs pénzem).
Ahogy erre olvastam, ha MISSION-t ajánljátok hozzá.
MÁS esetleg jó még az ONKYO TX-SR608-hoz?
Nem drágán... -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #24168 üzenetére
Ezt kifejthetnéd kicsit bővebben!
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Szabo.Peter #24166 üzenetére
"Tudtommal különféle DD és DTS dekóderekre is ott van szükség ahol a digitális jeleket analóggá konvertálják, úgyhogy ezeknek is elég az erősítőben működniük..?"
Nem hogy eleg, de szerintem sokkal jobb ha az ottanit hasznalod es nem a szamitogepen mukodo vackokra bizod. Egyreszt nem tudhatod, hogy a legutobb feltelepitett codec csomagod nem telepszik-e ra a mar jol mukodo DD/DTS codec kitomoritesre es alkalmaz mondjuk sima integer-es szamitast lebegopontos helyett. Ennek az eredmenye kokemeny dinamikavesztessel jar cserebe gyengebb processzorokon is mukodik. Node minek ha az erositod mindezt "ingyen" (CPU terheles nelkul) csucsminosegben megcsinalja?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
azért vannak olyan esetek, amikor a DTSt elő kell állitani. ilyenkor jön jól a korrekt hangkari.
-
válasz
teljesmértékben értelmetlen és szükségtelen bármiféle hangkártya használata-megvétele, hogy ha csak lejátszani akarod a hangokat vagy csak hallani egy forrásból, feltéve, ha van AVR erősítőd ami HDMI inputtal rendelkezik...
-
Szabo.Peter
csendes tag
..Szóval akkor lényegében elmondhatjuk, hogy egy modern VGA kártya mellett a méregdrága hangkártyák teljesen terüket vesztik (SB X-fi és társai), mivel a digitális jeleken (a konverzión kívül) nem módosít semmilyen algoritmus..? Aki ugye meg egy vagyont költ hangkártyára, az valószínű nem egy asztali sztereo 3 wattos mákdarálóra viszi a jelet, hanem egy erősítőbe, ahol viszont megtörténik a D/A konverzió elég rendesen.
Ha ez mind igaz, akkor a hangkártyák létjogosultsága kizárólag a felvételi lehetőségek és mindenféle EAX effektek (amiknek sosem láttam értelmét) miatt van még?
Lehetséges hogy hamarosan csak VGA kártya lesz a piacon, vagy inkább "multimédia kártya"?Szerk: Tudtommal különféle DD és DTS dekóderekre is ott van szükség ahol a digitális jeleket analóggá konvertálják, úgyhogy ezeknek is elég az erősítőben működniük..?
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Ragadozó #24163 üzenetére
Igen, kepes tovabbitani a nyers kikodolatlan stream-et.
Ezt igy kell ertelmezni szerintem. Ovatosan kell banni ezekkel a marketing listakkal!
Megkockaztatom, hogy mivel a realtek dirver-t kell felrakni ami a szoftveres emulalast vegzi el a windows fele, kepes lehet sw-esen (tehat a szgep processzoraval) dekodolni es LPCM-ben tovabbadni a kitomoritett adatot, gyanitom nem veletlenul olyan bazinagy az a "drivercsomag". -
ChipKng
aktív tag
Nem szukseges extra processzor a hang adatok tovabbitasahoz, ugyanugy ahogy nem lesz szukseg ethernet chip-re sem majd mikor a halozati adatokat fogja tovabbitani rajta. Ez mind a GPU programjaban fog megjelenni. Persze hangzatosabb azt irni, hogy "raktunk ra egy extra chip-et" de valojaban erre semmi szukseg. Nem csodalkoznek hogy ha megjelenik az ethernet atiranyitas rajta akkor arra is bedobjak, hogy integraltak egy ethernet chip-et pedig semmi mast nem fognak csinalni, csak a GPU programjan valtoztatnak.
Ez mind puszta marketing.
-
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Ragadozó #24158 üzenetére
Koszi a linkeket! Ezt irja a wikipedia:
"Integration of an audio controller in the GPU core capable of surround sound output eliminates the need for S/PDIF connection from motherboard or sound card to the video card, for synchronous video and audio output via HDMI cable."Itt is arrol beszel, hogy a digitalis jelet csak atiranyitja a HDMI kimenetre.
En azt hittem, hogy DD vagy DTS codec kitomoritot is tartalmaz - mert ilyen chip-ek leteznek -, hogy ilyen hangprocesszorrol beszeltek, de ahogy elnezem nincs errol szo.Egyebkent ez az "integration of an audio controller in the GPU core" azt jelenti, hogy a GPU programjaban (igen, neki is van) kinyitottak egy kaput a hang adat atadasara/iranyitasara.
Bocsi az okoskodasert, de sok even at programoztam a video file-ok dekodolasa teren es zavart ez a hangprocesszor/hangchip-es dezinformalas.
-
fatallerror
addikt
válasz
Vidala #24156 üzenetére
AMD HD Audio Device, ezt kell kiválasztani a Win-ben. Körülnéztem most én is és elméletileg a mai VGA-k (amiknél jelzik is h tudja) biztosan továbbítják azokat a hangformátumokat amiket írtál tehát a játékok DD hangját is de Stereo-t is tehát ha Winampban elindítod a FLAC zenét akkor azt is küldi az erősítőnek és felismeri, hogy Stereo. Gyakorlatban már nem tudom, ezeket olvastam erre-arra.
-
Vidala
senior tag
Valami hasonlót akartam írni, mert a lényeg ez lenne.
Mivel viszont engem egy picit jobban érdekel, ezért hozzátennék még:
pl. AMD Radeon hivatalos oldal, az írja, hogy
■Integrated HD audio controller
◦Output protected high bit rate 7.1 channel surround sound over HDMI with no additional cables required
◦Supports AC-3, AAC, Dolby TrueHD and DTS Master Audio formatsAmi ok, még nem utalna feltételn processzorra.
Viszont nem a saját gépemnél ülök otthon, de ha emlékeim nem csalnak az Eszközkezelő-ben meglepő bejegyzésekre lehet leleni, amik valamilyen "hangprocesszorra" utalnak, ráadásul a vidikarin.Persze mindezzel még mindig lehet, mellélövök, de mikor még a HD4850-es VGA-mat választottam, jobban utánaolvastam, és ez maradt meg bennem. Az egyáltalán nem rémlik, hogy bármi ilyen feladattal a CPU-t terhelné, hanem a GPU-val oldja meg a hangkérdést. Így logikailag is arra juthatunk, hogy a vidikari egyben a hangkártya is, az pedig egy másik kérdés, hogy maga a GPU van felvértezve ezzel a képességgel, vagy kap egy külön chip-et. Ettől még processzor.
Lehet hosszú lett, de igyekeztem a gondoltamenetem megvilágítanom.
-
BBéci
legenda
válasz
ChipKng #24154 üzenetére
Többször bevallottam, hogy nem igazán értek a számítógépek belvilágához.
Azt több helyen olvastam, hogy a mai videokártyákon hangchip is van, ami talán valóban nem processzor szintű alkatrész, de a lényeg. hogy HDMI-n kimennek az általad is felsorolt formátumú jelfolyamok. -
ChipKng
aktív tag
válasz
Vidala #24148 üzenetére
Ott sem irnak semmifele hangprocesszorrol.
Ha erre gondolsz:
- "Hang HDMI-n: 8-channel LPCM, Dolby TrueHD, DTS-HD MA"Ez mindossze annyit jelent, hogy kepes a kartya a hang adatfolyamot a HDMI csatlakozora tovabbitani (LPCM). A TrueHD es a DTS-HD codec-et vagy a sajat processzorod szoftveresen vagy az erositod tomoriti ki (en az utobbit szoktam elonyben reszesiteni).
-
BBéci
legenda
válasz
solidsnake #24133 üzenetére
A tévé menüjében beállítottad, hogy a Scart aljzat kimenetként működjön???
(#24131) KisApám
Hová, mihez fogod csatlakoztatni a Denon fülhallgatódat? Azért érdeklődöm,mert a 608-as Jack kimenetén kinyerhető hang minőségéhez egy 10000 forintos füles is bőven megfelel. -
Vidala
senior tag
válasz
fatallerror #24143 üzenetére
Úgy rémlik, hogy igen, legalábbis valakitől hallottam, mert én még nem próbáltam.
-
Vidala
senior tag
Lényegében integráltak egy hangkártyát (hangprocesszort) is a videókarikba. Teljesen találomra választottam egy vidikaris topikot, ahol az első oldalon a speceknél is már olvashatod tulajdonságként.
Amennyiben ennek technikai részletei is érdekelnek, érdemesebb lenne az ottani gurukat megkérdezni, mert az én válaszom minden bizonnyal kevésbé lenne precíz. -
válasz
fatallerror #24142 üzenetére
Ezek tényleg jóknak tűnnek, csak hát az áruk...
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Szabo.Peter #24135 üzenetére
Abszolut nem hulye kerdes. Ha a HDMI-re iranyitod a hangot, akkor feleslegesse valik a hangkartya.
-
fatallerror
addikt
Nézd meg a Dune lejátszókat, a legjobbak között vannak.
-
Vidala
senior tag
válasz
Szabo.Peter #24138 üzenetére
Azért csak sikerült kihámoznod a lényeget!
Amennyiben digitális formában továbbítod a jelet, és az erősítő DAC-jára bízod az átalakítást, tulajdonképpen teljesen felesleges egy hangkari, a profi igényeket leszámítva.
Sokan vannak, akik onnantól, hogy valami digitális, mindjárt azt gondolják, hogy pl. 2 processzor között nem is lehet különbség, pedig azért van. Azt persze hozzá lehet tenni, hogy "hétköznapi" használat és eszközök esetén nem is lehet igazán kihallani a különbséget, ahhoz a többi komponensnek is ennek megfelelő minőségűnek kell lennie. -
Vidala
senior tag
Egész korrekt kis masinának tűnik a specifikációi alapján, esélyes, hogy az általad támasztott igények többségének megfelel.
USB-ről (külső HDD is lehet) is tudsz mindenféle formátumot lejátszani.
Próbáltam keresni tesztet, hogy mi lehet a szűk keresztmetszet, de egyelőre nem találtam, ami nem jelenti, hogy nincs, mivel nem vesézik ki, hogy esetleg melyik konténer formátumot nem kezeli. Szerintem ami talán gond lehet (általános tapasztalat) a DVD.iso lejátszása, illetve az mkv, bár ez utóbbit már egész sok lejátszó támogatja. A video formátumok tekintetében viszont jól el van eresztve, gyanítom, hogy max. 1-2 filmmel lehet gond. Valamint nem említik a feliratkezelést például.
Ezeket azért soroltam fel, hogy leginkább mire érdemes odafigyelned, rákérdezned.
Ez egy elég jó fórum oldal, de sajnos még nincs saját topikja, viszont a BD 560-as topikjában (vagy máshol) érdemes rákérdezned, szerintem tudnak segíteni. -
Szabo.Peter
csendes tag
válasz
Vidala #24137 üzenetére
Köszi! Bár nem mondom hogy egyértelmű választ kaptam a kérdésemre
A PC-k ugyebár minden hangot digitális formában keltenek. Ha a VGA-n van hangprocesszor, akkor elvileg ez kivált egy teljes értékű hangkártyát (?) mivel a jel "úgy is" digitális (ezen javítani nem lehet) és erősítőre kötöm, melyben van DAC konverter. Tehát ebben a formában lehet azt mondani, hogy teljesen feleslegessé válik akár egy profi hangkártya is..? (megjegyzem itt csak hangkeltésre szorítkozom, nem pedig felvételre, EAX effektekre, stb..) -
Vidala
senior tag
válasz
Szabo.Peter #24135 üzenetére
Néhány dolgot valóban keversz, de próbálok rendet rakni:
- A HDMI csak átviteli szabvány, de manapság már a kettő együtt jár többnyire
- Mármint a videókártyákba hangprocesszor is kerül, r-go nincs szükséged külön hangkarira
- A hangkarinak nem csak a D/A konverzió az alapvető célja, de ez is közéjük tartozik
- Viszont akkor szoktak komolyabb hangkarit tenni a gépbe, ha jobb minőségű D/A átalakításra akarnak szert tenni
- A vidikari hangprocesszora alapvető hangkimenetként is funkcionál -
Sziasztok!
Valamilyen lejátszó vásárlásán gondolkodom. Olyat keresnék, ami a jelenlegi formátumokból (DivX, Xvid, Mkv, stb, esetleg DVDiso) mindent lejátszik (USB-ről is, lehetőleg külső HDD-ről is). Kezelje normálisan a feliratokat (megfelelő nagyságú méret, ékezetek, ilyesmi).
Igazából az LG BD550-esét ajánlotta egy ismerősöm, mert elég baráti ára van most, de szeretném mások véleményét is meghallgatni. Médialejátszó is szóba jöhet, bár a hagyományos lemezes lejátszás lehetőségét nem igazán szeretném elveszíteni.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Szabo.Peter
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy (lehet hogy hülye) kérdésem, ami számomra nem egyértelmű.
Hogyha van egy videokártyám HDMI-vel, melyet egy erősítőre kötök, akkor nincs szükségem hangkártyára..? Vagy nem csak a D/A konverzió az alapvető célja a hangkártyának..? Nem csak filmezésre, hanem alapvető hangkimenetre gondolok.
Légyszi világosítsatok fel! -
solidsnake
csendes tag
válasz
#09634560 #24119 üzenetére
Kapcsolós átalakító.
Mindkét scart csatlakozóval próbáltam,egyiknél sem működött,pedig az oda-vissza jel rajta van a csatlakozó alatta tv hátlapján.Persze az átalakítót kipróbáltam beltérin,hogy nem-e azzal van probléma,ott tökéletesen működött,azaz kiadta a hangot a hifi-re.
-
KisApám
addikt
válasz
fatallerror #24107 üzenetére
Asszem meglesz az Onkyo TX-SR608 a Pioner VSX-920 helyett.
Meg lettem győzve, mert főleg a hang számít (nemhiába használom a Denon AHC-710 fülhallgatót), no meg itt ki van vesézve, milyen hangfalakat érdemes rárakni
Mondjuk van már régóta (5 éve) 2 db MAGNAT Monitor Supreme 1000 frontom (180/360 W) nem a legjobb, de most még talán megteszi.
(Sokat mondok ha kb. 100 órát volt használva az 5 év alatt!!!
),
Már csak 2 hátsó kellene meg egy center...
-
törölt tag
Bocsi,én is tévedhetek... Valahogyan nem kapcsolok olyan gyorsan mostanában tehát mono: Mono egy folyó Nyugat-Afrikában, Togo legnagyobb folyója, blokk: a blokk egyike azoknak a technikai eszközöknek, amikkel a kitiltásoknak érvényt lehet szerezni, így mono blokk: a mono folyóba be nem léphető személyekre kiépitett sorompó vagy zár.
Forrás: Wikipedia. -
törölt tag
válasz
solidsnake #24113 üzenetére
1:kapcsolós vagy sima átalakitó volt?
2:A tévén mindegyik scarttal megpróbálkoztál? Mert sokszor csak az egyik képes rá -
BBéci
legenda
válasz
solidsnake #24115 üzenetére
Miféle tévé az, hogy nem sikerült Scarton kicsalogatni belőle sztereó hangot?
-
kimi02
őstag
Ha valaki nagyon komoly sztereo és házimozi hangra vágyik . Ne habozzon !!
Ez tudja mindkettőt !!! -
válasz
solidsnake #24113 üzenetére
Szia!
Sajnos sehogy.
Olyan hifi kell, amely optikai bemenetes.
A tv-én akkor nincs külön rca kimenet?Az optikát nem tudod (digitális jel üvegszálon), az rcával összehozni amelyik analóg jelet továbbít.
-
solidsnake
csendes tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni.
A tv-n digitális,optikai hang kimenet van,a hifin rca bement.
Az a kérdésem hogyan tudom a hangot "átvinni" a hifire.
Próbáltam scart átalakítóval is a scart csatlakozón keresztül de sajnos nem működött. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #24111 üzenetére
szóval csak azt akartam mondani,h (oké,jelen esetben gyöngyöt disznók közé) hogy aki egy 1911es denont azért vesz, hogy zenét hallgasson, az pórul jár.olcsóbban jobban járna egy korrekt sztereoval. egyébként a denon mai sztereoi szerintem csapnivalóak.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #24096 üzenetére
félreérthető voltam.kimenő teljesitményt akartam irni.nem a wattokra gondolok itt,hanem a faldöngetésre. ebben sem jó a denon.
térleképezése sztem annyira azért nem jó.mozinál nem ölel körül teljesen a tér.más márkák ebben szerintem jobbak.pl egyszer hallottam egy olcsó piot.általánosságban szörnyű hangja volt,de ott körülölelt a film.
2106om van,az talán 1911 fölött áll,és hirtelen kinyilik a tér,ahogy átváltok egy sztereora.mozinál detto.
-
Edgeri
senior tag
Sikerült eladnom a jelenlegi Yamaha szettemet (RX-V359 + NS-P110), így nem csak hangfalat, hanem új erősítőt is kell vennem, szigorúan 100e alatt
. Őszintén szólva nekem nagyon bejött az előző Yamahám, így első választásom erre a Yamahára esett. Őt használja már valaki, tapasztalatok, vélemények? Vagy inkább Onkyo TX-SR508E?
Első sorban filmezéshez + PS3-hoz kellene, a zene a legutolsó a sorban.
-
-
KisApám
addikt
válasz
fatallerror #24098 üzenetére
Ezt írtad:
"szerk: ja és a 608 meg a 1911 szerintem nem egy kategóriában vannak a 920-assal"Szóval inkább az előbbi 2,. mint a Pio...
illetve min. 1 fokkal feljebb vannak a "létrán"?
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Könyvajánló
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- LG C1 48" OLED - Hibátlan
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Eladó Harman Kardon BDS270 2.1 házimozi rendszer
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest