Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #24499 üzenetére
ÁÁÁ először csak valami régi darabon próbálom ki!
Van egy régi H/K erősítőm a hangja elég szép, bontható elő és végfokkal.
Ha bejön akkor jöhet a komolyabb cucc.Persze bízok a kézügyességemben is,neki sem kezdenék ha már nem csináltam volna valami ilyesmit.
-
BBéci
legenda
válasz
muzsikpeti #24486 üzenetére
Az erősítők belső kábeleinek cseréje nem butaság, ugyanúgy a tuning része, mint a hangdobozoknál. Ettől és a falban lévő vezetékektől függetlenül, tisztán hallható a tápkábel hatása. Pár éve én sem akartam elhinni.
-
uszkár
csendes tag
Volt-e valakinek, vagy van-e valakinek SONY DVP-NS900V CD-DVD lejátszója?
Azt szeretném megtudni, hogy megtartsam, vagy érdemes lecserélni valamelyik újabb készülékre? -
python1
veterán
válasz
muzsikpeti #24492 üzenetére
200-300 ezres erősítőhöz kb meddig menjek el,20-30 ezer?
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
csemberlen #24488 üzenetére
Természetesen az is számít, és a legjobb ha már a megszakítótól ügyelünk a kábelezésre.
De azt mondják a legtöbbet az utolsó 1méter számít. -
Z_A_P
addikt
Az en melyladam olyan, hogy alul van a hangszoro resze.
kepAz lenne a kerdesem, hogy
1) ez miert jobb/rosszabb mintha elol lenne, miert igy csinaltak?
2) Az also szomszed nem kap hulyet, nem megy at jobban a hang igy lefele (parketta)?
A masik, az erositon ha "Direct"-re kapcsolok, talan akkor a legjobb a hang (szamitogepbol jon, egy stereo jack dugo, rca bal/jobb eloszotoval megy bele erositobe, mp3 mindenfele). Viszont! "Direct" modban nincs basszus, a melynyomo nema. Igy hasznalhatatlan. A tobbin szol.
-
csemberlen
őstag
válasz
Az, hogy közben milyen kábeleken, kötéseken megy oda 20-30 méteren keresztül a 230V az mindegy? Az 1,5 -es szuperkábel meg csodát csinál?
-
python1
veterán
válasz
Hát ilyen tápkábelt én is venni fogok, ha már mindenki ajánlgatja.
Csak még nem ismerek belőle márkákat.
Párat ajánlhatnátok.
Mondjuk az áraikat sem ismerem. -
muzsikpeti
aktív tag
Nem cseréltem le az erősítőn belül.
A különbségeket szerintem mindenki hallja, max nem akarja beismerni. A párom aki soha nem hifizett, 10másodperc alatt megmondta, hogy melyik tápkábel befolyásolja rossz irányba a hangot. Ez csak füll kérdése, nem beképzelni kell, hanem hallgatni. -
oettinger01
őstag
Voltam ma több helyen is meghallgatni rendszereket.
Bose acoustimass10el kezdtem. Andrea Bocelli elég szépen szólt rajta de amikor egy jazz koncertre váltottunk ahol eleinte csak 2 gitár és ének majd dob és trombita is belépett ott már túl sokan lettek hirtelen és elmosódottá vált a hangja a rendszernek aztán házimozi következett ahol azt hiszem kiadta magából mindazt a rendszer amire való. Nagyon komoly dinamikával és hangerővel leptek meg azok a kis semmi hangszórók, iszonyat jó volt vele az az akciofilm részlet.
Majd ugyanitt belehallgattunk egy 7 millás pioneer rendszerbe is kiváncsiságképpen... hát ott már tagolva volt igen aprólékosan ugyanaz a jazz ami a bose-on korábban, de max 200ezerrel ért volna többet nekem az a rendszer mint az első verzióUtána következett a KEF IQ 70/30/60C rendszer ami már kellemesebb volt a fülemnek, bár elég lassú és nem túl sok hangszert megszólaltató anyagot hallgattunk rajta. Már bánom, hogy miért nem vittem magammal zenét, nem voltam eléggé felkészült.
A napot egy Mission M35i/M32i/M6AS trio zárta.
Most nagyon gondolkodóban vagyok a KEF és a Mission rendszere között és valamiért a Mission felé hajlok, de lehet kellene még kettejük között egy párbajt csinálnom a kedvenc zenéimmel.
Erősitőben több, mint valószinű, hogy a Denon 1911 lesz a végső választásom.
Egyébként a KEF-et áruló boltban az eladó figura nagyon pocskondiázta a Pioneeer elektronikáit, hogy mekkora szarok mostanában és, hogy korábban ők is forgalmazták de vissza adták, mert nem sokra valóak szerinte. Nem tudom mi ebben az igazság de gondolom itt is kategóriák vannak amik azért más összetételt tartalmaznak és nem lehet általánositani.
A Pio 920ast emlitettem neki azt mondta abban fing az elektronika és a Denon 1911 klasszisokkal komolyabb ezért a pénzért. Hát nem tudom... -
fatallerror
addikt
Ha az agya beflasheli h jobb akkor hiába méricskélsz műszerekkel v mittomén h nem jobb amit ő agyban eldöntött azt már hiába próbálod "átállítani". Nem tudom érthetően elmagyarázni...
De szerintem hiába vesz tápkábelt 1,2 millióért ha az áramszolgáltatás ócska ill ha a házban lévő vezetékek nem legalább olyan jók mint az a tápkábel de én nem értek ehhez sem -
cekkk
veterán
válasz
muzsikpeti #24480 üzenetére
És azt megkérdezhetem, hogy amihez használod ott a a dobozon belül a csatlakozótól az tápig lecserélted ugyan olyanra? De van valaki aki foglalkozik hangokkal is ott az mfk majd meg keresem, megkérdezem, egy tesztet össze lehet-e hozni , és előtted a lehetőség, hogy elhozd az erősítőt. Amíg meg szakemberek akik értenek is hozzá azt mondják hülyeség addig hagy higgyek neki, és az h a füllel mit hallasz az teljesen már, mert hidd el nem biztos, hogy az a valóság, és nem csak elképzelted. Mert amikor én is teszteltem a rezgés csillapító lapot, az eladó elkezdi mondani, hogy mennyivel nagyobb a tere jobb a mély a magas stb na persze levette és semmi különbség 5ből 4nél az 5nél meg nagyon minimális amit már lehet én képzeltembe, de aki ott volt ő nem vett észre semmit...
-
-
válasz
Sanya46 #24450 üzenetére
130 körül nem kapsz jó lcd nagy méretben, ott inkább ledesnek van jó képe szerintem.
De nem mindegyikre igaz.
Plazmában panában gondolkozz.NeoPDP paneles: 230k körül van.
[link]Sima G13 paneles:
175k
Érdemes hivatalos kereskedéstől, minél hamarabb. Linket nézd: 5 év gari van most.
[link]Legtöbb nagyáruházban is meg lehet nézni, de meg kell nézni, hogy hivatalos forgalmazó-e és az 5 év garira is rákérdezni. (lehet csak pana honlapon kell reggelni, meg kell nézni)
Az utóbbi kistesója van anyáméknak ( az HD ready), nincs rossz képe, sőt...
-
-
cekkk
veterán
válasz
Dorian #24476 üzenetére
Az én írtam
Bele is megy, de mint közbe megbeszéltük apummal maga a Z nek a vastagsága ugye kisebb mint a kábel-é, és lehet jobb lenne az önszorítós mert ugye az jóval vastagabb. Bár ennél a teljesítménynél lehet, hogy nem fogod észre venni, bár majd haza viszem és lemérjük hogy ha adunk a kábelre feszültségen akkor a másik végén mennyi lesz dugóval, dugó nélkül. Kíváncsi vagyok rá -
K!$$rác
tag
2.5mm-es és akkor ilyen Z- lesz
jövőre újra lesz vezetékezve a ház akkor majd tuti megoldódik a probléma.. bár most is elv. olyan dugóba van dugva aminél újra van vezetékezve a volt tulaj azt mondta bár kitudja milyen vezeték van a falbameg hogy csinálták meg... amit látok az a biztos
-
K!$$rác
tag
elnézést főnők
a félre értelmezés miatt
elöbb megállt az oldal s nem küldte el a hszt-t
3-om fázison jön a 220 a házhoz ha ez számít v mit , elv. azt tanultam hogy 3-om fázisnál a legkisebb a letörés a szinuszos jelnél de ha hülyeség akkor téves a megfogalmazásomde remélem hogy nem...(3-om utas egyenírányítónál mondta az elektrotanár)
zajszűrős elosztóba van meg minden.. -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok, lenne egy problémám amin remélem, hogy valaki tud segíteni, tanácsot adni:
Van egy házimozi erősítőm amin egy digitális optikai kimenet van de én a PS3-at és a gépet is rá szeretném csatlakoztatni. Vettem e célból egy optikai választókapcsolót:[link]
Nem működött, gondoltam maga a kapcsoló a rossz ezért kicseréltettem, de az újabbal se megy, tehát valószinűleg nem ott van a hiba. (A kábelek működnek kiprobáltam)
Számít esetleg, h hogyan kötöm össze a kábeleket, tehát fordítsak rajtuk egyet?
Vagy hogyan lehetne működésre bírni? -
cekkk
veterán
Ezt nem tudtam, egy ismerősnek mutattam meg , és ő mondta, hogy ha ennyi egy ilyen dugó akkor tuti nem az igazi már ez a cég sem. De szerintem minőségben biztos nem lehet rosszabb, mint az ilyen árú dugók és szerintem Z banánt ennyiért nem nagyon kapni
K!$$rác
Mekkora kábelt használsz? Mert ha vastagabbat érdemes önszorítósat venni mert annak nagyobb felülete, ha meg nem akkor jó a Z is. A sima meg még kevesebb felületen érintkezik
-
Dorian
félisten
Közben kipróbáltam: ha sztereónál le van tiltva a sub, úgy direktben sincs.
Más: A "z" banán mitől érintkezik jobban, mint a nemzé?
K!$$rác:
Nem értem a sértődésed okát... -
K!$$rác
tag
megfogadom a tanácsodat..
de az az érdekes hogy amikor átkötöttem biampba akkor nem figyeltem fel erre a torzításra pedig akkor is feltekertem egy pár óra hallgatás után egy kicsit
na most megnéztem hogy 70 fölött kezdi a torzítást,s 80 körül már sisteregalapjáraton az erősítő.. ezt természetes?
Ilyen elosztóba van bedugva a tv,erősítő minden[link]
na mind1 megjön a banán rákötöm kiprobálom simán aztán meglátjuk hogy úgy is fog sisteregni,torzítani... ha nem akk biampba és ha megint kezdi akk hagyom ezt pedig jónak találom -
BBéci
legenda
válasz
K!$$rác #24455 üzenetére
Belépő és alsó-közép kategóriában semmi jelentősége a kábel irányának. Azt viszont nem ajánlom, hogy hosszabb, több hónapos használat után megfordítsd!
Nem vizsgáltam aprólékosan 608-as hátlapját, ezért nem tudtam, hogy van dedikált biamp kimenete. Ettől függetlenül fenntartom amit előbb leírtam. -
K!$$rác
tag
hát úgy hogy a hátterekhez több kábelt vettem és hát téll. sok lett és így mindkettőről levágtam 1,6m-ert aztán így kipróbáltam hogy milyen lesz a hangzás és sokkal dinamikusabb és szebb is.A magas is jobb meg a mély is... csak ha "túl" hangosan hallgatom akk elöjön ez a hangszétesés,zugás ami eddig nem volt de lehet hogy attól van hogy pl. a bal fronton az egyik vezetéken a felírat a hangszóró felé a másikat az erősítő felé tudom leolvasni
most már nem fogom kikötni .. inkább rendelek banánokat aztán majd bekötöm olvasási irányba de lehet hogy a hétvégén megfordítom a kábelt...de nincs sok kedvem...
meg sztem Biampba rendes kitudja hajtani a 608-as az Es80 frontokat.Vagy túlságosan bár ezt magam se hinném el -
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #24447 üzenetére
Hát tápkábelt ne vegyél. Ma voltam bent a műszaki karon mert épül majd egy új szár és a Schneider Tac rendszerével lesz automatizálva egy része, és egy csoportárammal együtt csináljuk, na mondom ha már ott vagyunk felhozom ez a tápkábel mizériát, mert olyan tanárok is ott voltak akik országosan és világ szinten is elismertek, és nem a két szép szemükért taníthatnak, és röhögtek egy jót ezen, elmagyarázták (nem tudom vissza adni, és nem is akarom) , és végkövetkeztetésben le lett vonva, hogy mivel az emberek nem értenek hozzá , így meg lehet őket ezzel etetni. Így döntsd el magad. A jobb hangfal kábel természetesen ajánlott, azzal nem is volt gondom soha.
De tápkábel nem javasolt! De mindenki maga választ és lesz boldogabb. Amit írtam neked könyv, hogy olvasd el, nagyon jól le írja a placebo hatást... És nem offolok tovább erről.
-
Sanya46
csendes tag
válasz
Ragadozó #24355 üzenetére
A nappali 5x6m.200, max 220ezret szánok rá. Az erősítő 55000, aTV, ha LCD lesz, akkor 130000, ha plazma, akkor 170000.A hozzászólások alapján, most már biztos, hogy kell egy média lejátszó is, Amit tegnap javasoltál, még nem volt időm hozzáolvasni, de pötolom, mert érdekel. Csak annyit tudok, hogy a pana jó plazmákat készít, de még full HD-sat nem láttam bekapcsolva.Használok DVD-t, azon vannak jelenleg kedvenc filmjeim és 5.1-es koncertek.A média lejátszóhoz kérnék segitséget, még soha nem próbáltam és nem tudom mire kell figyelni,
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #24444 üzenetére
H kábelek meg állványokra gonolsz akkor nem! Az Valhalla vagy Excalibur.
Ő innen rendeli ezeket (legalább is gondolom), és azon az oldalon adja tovább. Én is tőle vettem a banánokat. A Z banánok csavarosak, így nem kell forrasztani. Meg ha ez még a régi nakamichi cég, akkor tényleg minőségi dugók jó áron. Elég jó hírű a cég. -
cekkk
veterán
válasz
K!$$rác #24432 üzenetére
Tőle vegyél megbízható korrekt, és jobb minőséget kapsz, mint ugyan ennyiért a kácsánál! Z banánt ajánlom.
-
Sanya46
csendes tag
Boltban néztem az LG pk350 plazmát, TVmüsoroknál, dvd, és külső vinyórol is nagyon szép képet adott. Szebbet, mint az LCD, de sok az előitélet, mint pld: ghost, beégés, nagy fogyasztás.Az LCD-nél nincs ilyen, viszont alacsony árkategóriában gyengébb a kép.Tehát ez van a mérleg két oldalán.
-
Dorian
félisten
válasz
K!$$rác #24431 üzenetére
Mindig "olvasási irányba menjen a hang"
Hangszórókábelnél egyértelműen a hangdobozok felé. De más kábelnek is lehet iránya, pl. egy koaxnak, ami az erősítőbe megy, ott nyilván az erősítő felé kell olvasni.
A polaritáshelyes bekötés ennél sokkal fontosabb, azt is ellenőrizd. -
K!$$rác
tag
válasz
fatallerror #24434 üzenetére
pontosan,nekem is sikerült s megérte várni
-
K!$$rác
tag
válasz
ToxLee #24433 üzenetére
94 = +12 dB
De most leteszteltem hogy olyan bemenetre kapcsoltam amin nincs semmi és ott is kezd sisteregni (82)0dB fölött .. eddig sztem nem volt ilyen :S:S tnap szereltek klimát... nemtom mit csináltak de megkérdem apumatbár nem sok köze lehet hozzá mert a nem is a szobámba szerelték hanem a nappaliba...
-
fatallerror
addikt
-
K!$$rác
tag
olyan kérdésem lenne hogy a hangszórókábelt hogy kell bekötni felíratnak merre felé kell lenni? merre kell olvasni erősítő felé vagy fordítva?... ennél jobban nem sikerült megfogalmaznom
ja és ez mennyit számít-e? egy sima réz 2.5-nél amin szilikon szigetelés van?
csak mert Biampba a magas és a mély kábelen pont ellentétesen van a felírat... látszik este kötöttem be
és olyat tapasztalok az Onkyo 608-ason hogy 75-80 felé kezd torzítani,sok a mély pedig nincs kiemelve... ha nem biampba volt akk semmi gond nem voltegészen maxig ott se torzított ennyire, kezd szétesni a hang vagy nemtom :S
-
KisApám
addikt
válasz
fatallerror #24429 üzenetére
Még nem, majd megpróbálok eljutni a streamaudióhoz.
Inkább most mások véleményére alapozom még mindig a vásárlást :-)
Majd PolkAudió hangfalakat veszek hozzá (hátsóknak TSi 200 pl.)Eddig 120 000 ft-ért láttam legolcsóbban (apronet.hu), újonnan.
Használtan 99 000 ft-ért (2 hónaposan, garanciálisan!!!) de azonnal elkelt... nem csodálom...
-
KisApám
addikt
Ha tudtok ONKYO TX-SR 608 erősítőt jó áron és garanciálisan eladót (vagy minimum hasonló minőségűt és árút, HDMI 1.4-el), kérlek
SZÓLJATOK!
-
GâLî
tag
Üdv!
Régi erősítőkben mennyire vagytok otthon? Olyan modellek érdekelnek ami 5 csatornás, és hátterek kisebb teljesítményü végfokkal vannak hajtva mint a frontok. Feltétlen tartalmazzon a hátlapon előfok-végfok átkötési lehetőséget. Egy ilyen hk erősítőt láttam valamelyik licitálós oldalon 3*100w front és 2*50w háttér kimenő teljesítménnyel, de sajna elfelejtettem a pontos típusát... Ha tudok ilyenről légyszi szóljatok! (2db kellene, egyformák)
Illetve keresek még szép hangú dts processzort. Video bemenetek száma lényegtelen hdmi se legyen rajta ha DTS-t tud az nekem már bőven elég. osd, phono bemenet előny, de nem kritérium.
Előre is köszi! -
Dorian
félisten
válasz
fatallerror #24424 üzenetére
Most épp a barátnőm betegedett le, úgyhogy nagy hangoskodás nem lesz pár napig.
Most értem haza, Vivaldi szól. -
Dorian
félisten
válasz
fatallerror #24408 üzenetére
Sajnos elég kevés koncert DVD-m van, párba már belehallgattam, de majd odafigyelve is megteszem. Meg meg kell néznem milyen minőségű hang van rajtuk, anélkül felesleges véleményt mondanom. "Sima" zenében természetesen kialakult a véleményem, egy szóval kib...tt jó! Színpadkép, dinamika, tisztaság... Jelenleg azt gondolom, hogy ennél jobb nekem nem kell. Persze legjobban ezek akusztikus zenéknél jönnek elő, zúzós metálnál kevésbé.
(A klasszikus nagyzenekari hangverseny természetesen nem olyan, mint a MüpábanNincs olyan tér-érzet a szobám méreteiből adódóan)
Filmeknél már-már zavaróan dinamikus, ha szabad ilyent mondani, de esti filmnézésnél, ha az mozihangerőn történik, gyakran kapkodok a táv után egy-egy hangos jelenetnél. És nem csak a mélyekről van szó. A múltkor a Planet Earth-ban a dzsungeles résznél kidőlt egy fa, na az k..ra kidőlt. Nem csak a puffanásra gondolok, hanem először recseg - ropog, elpattannak az indák, stb... -
Dorian
félisten
Az oké, hogy megoldható, csak értetlenkedem, hogy minek akarja direct módban a subot használni... Sztereó módban LFE+main beállítás van, de azt hittem, hogy a direct módot ezen felül is lehet állítani, a Malacon lehetett. Akkor kipróbálom a sztereó módot módosítani sima "main"-re, subot úgysem használok zenéhez. Meg igazából a sztereó módot sem, ha már lehet direkct-et is...
-
ricsik
őstag
válasz
fury71 #24415 üzenetére
Ha már megvan a front, szerintem nem éri meg diamondra cserélni. Sokkal több pénz lenne lecserélni mindent és eladni a régit, mint a régihez ami olcsóbb széria, a maradék tagjait megvenni. Be merem vállalni, hogy a hangminőség javulás nem lenne egyenes arányban a ráköltött pénzel. Vagy Crystal centert és sorrundokat kell venni, vagy egy magasabb kategóriás komplett szettet. Én e kettő közt gondolkodnék, szvsz.
-
fury71
aktív tag
-
ricsik
őstag
válasz
cstomee #24412 üzenetére
Nem biztos hogy jó eredményt kapnál a hangfalak keverésével. A márka egy, de a család nem. az 5 hangfalnak egy családból kell származnia, úgy egységes a hangzás. Mért nem veszel Crystal hátteret és centert? A mélynyomóból én a Polkra szavazok. Ár/érték arányban az egyik legjobb.
-
cstomee
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Adott egy Pioneer VSX-818V erőlködő és mellé egy Wharfedale CR2-40, ezt szeretném 5.1 -ig kiegészíteni.
A következőket néztem ki, mi a véleményetek?:
Center: Wharfedale Diamond 10CS
Háttér: Wharfedale Diamond 10.1
Mély: Polkaudio PSW 110 vagy Wharfedale Diamond 10 SXNem ragaszkodok a wharfedale márkához bármit elfogadok hasonló árkategóriában, ha van jobb, a CR2-40 volt az első "komolyabb" hangfalam és megtetszett.
Egy ~18-20 nm2-es szobába lenne, az erősítőre jelenleg csak egy PC van kötve. (Késöbb: médialejátszó,talán bluray) -
kimi02
őstag
A Denon 2308-as milyen évjárat ?
És szerintetek mi a reális ára ? -
fury71
aktív tag
válasz
MaTTeS #24407 üzenetére
Valószínűleg azért lett csíptetős mert a 309-s egy alapmodell és így különböztetik meg a drágábbaktól, bár szerintem nem jelentett volna sokkal nagyobb költséget a banándugós változat sem a gyártónak.
A design nekem is tetszik (főleg az ezüst verzió),
végre valami más mert az az igazság annak idején 2008-ban megjelent Onkio modellek nem tetszettek és ezért sem vettem belőlük.
-
Dorian
félisten
Még mindig ismerkedem a Denonnal nagyjából már tiszta a kép, de egy-egy kérdés még mindig felmerül. Akinek Denonja van, talán ismeri a beállításokat és tud segíteni:
Tudjuk, hogy a kijelző mutatja, hogy milyen forrásból, milyet gyárt az erőlködő (csatornák száma, jelszint) Direct módban, mielőtt kikapcsol a kijelző, az látható, hogy a frontok mellett az LFE is kap mínusz 4 db-en jelet. Miért, és hogyan lehet kikapcsolni? -
Pgabor79
aktív tag
Nézegetem a szubokat. Néhány ládán van Lfe és Line in (Left/Right, 2xRCA) aljzat is.
Milyen esetben melyiket kell az erősítőhöz kötni? Mi a különbség a két csatlakoztatási mód között?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest