- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Statisztikailag értelmezhető kisebb számú mérés esetén is, csak nem lesz olyan pontos.
Egyébként itt van a vízválasztó. Van, aki továbblép, és azt mondja, hogy márpedig én kipróbálom, és azt veszem, ami tetszik (nyilván, ha megvettél 20 ezerért egy HDMI kábelt, akkor úgyis azt fogod jobbnak látni, mert ellentmondásba keverednél önmagaddal, ha bevallanád, hogy kidobott pénz volt.). Illetve hisz abban, hogy -nagyjából- az árral növekszik a minőség is. Én a digit koaxok között is véltem különbséget felfedezni, sőt, aki épp nálam volt, Ő is. De én nem akarom megmagyarázni magamnak, hogy mi lehet a különbség 1-es és 1-es között, illetve 0 és 0 között. Pusztán élvezem, amit hallok. Aki ezeken nem tud túllendülni, és mindenképp magyarázatokat szeretne keresni, az vegye meg a legolcsóbb digit kábeleket, és élvezze a nulláit, meg az egyeseit. Akkor már azt meg se merem említeni, hogy mondjuk Szabó Zoli szerint érdemes egy gyertyát gyújtani, mert az ember ősidőktől kezdve megnyugszik a tűz láttán, ezért sokkal élvezhetőbben/elmélyültebben hallgatható a zene is.
Ettől függetlenül egy vakteszten lehet, hogy én is elbuknék, mint sokan mások. De mivel a zenehallgatás nem vakteszt, tisztában vagy vele, hogy mit mennyiért vettél, ezért valószínűleg a pszichológia és nagyban szerepet játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Opel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest