- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #8250 üzenetére
szomorú,hogy ilyenek megtörténhetnek bűntetlenül.
-
xtremetuning
addikt
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #8252 üzenetére
persze értelek,csak akkor átfogalmazom: nincs egy ilyen precedens értékű büntetés hogy aki kést ránt 6szor meggondolja mit csinál.
-
Leo66
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani 300e Ft.(+,-30e) körül hm erősítőt ami sztereóban is jól szól? Használt is lehet és tudja a HD hangokat, a 3D nem érdekel. Melyik márka jó zenére is?
-
-
Toobee
veterán
Én ajánlani nem tudok semmit, igen kevés erősítőt hallottam eddig. Vannak itt nálam tapasztaltabbak, majd ők ajánlanak. Most van Vaterán egy Rotel előfok, 2 végfokkal 300 körül, azt szívesen elhoznám, de akkor mozira nem maradna.
(#8259) Parci: Ezt szívesen meghallgatnám. Viszont ezen nincs HDMI, az feltétel volt.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
igen, írtam, hogy én a helyében magasról leszarnám ezeket, meg a 17.1-et, meg dolby ex ultra pro gfx turbo, meg mittomén. 4600 usd volt újonnan, nagyon durvákat írnak róla. az egyetlen, ami nem volt szimpi, hogy rákerestem a típusra, és volt egy pár hirdetés ilyenről az utóbbi hónapokban, miközben nem hiszem, hogy túl gyakori volna. ha pedig többször gazdát cserélt pár hónapon belül, akkor kuketto...
szerk: sőt, itt is egy... hát nemtom. ki ad el egy ilyet és miért? vesz 2-3m ft-ért egy másikat, mert azon van hdmi? és ha van is ilyen, mennyi az esélye, hogy pár hónapon belül 3-4 ember teszi ugyanezt?
közben persze én is meghallgatnám, brutális vas, és ebből azért nincs kispórolva semmi.
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Zanik
addikt
válasz xtremetuning #8250 üzenetére
Hát, ha feltűnően rosszarcú lett volna az egyén, akkor lehet én se mertem volna beszólni a taplóságért. Az ilyen elvetemült egyéneknél nem lehet tudni, mivel reagálnak egy konfliktusra.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Toobee
veterán
Megeshet, hogy ez ugyanaz, mint amit linkeltél egy másik oldalról. Na ja, gondolom alapból nem sok került Mo-ra, de ki tudja. Meg kell hallgatni, esetleg elvinni 1-2 hétre letét ellenében.
Én ezeket hallgatnám meg szívesen. Bár elég lenne egy végfokkal is.
-
Zanik
addikt
Hülyéskedek ám! Naná, hogy láttam.
Nálunk a koliban az volt egy filmnél, hogy néztük vagy 8-an, mire bejött egy srác a szobába, és megszólalt: "Jah, ezt láttam. Ez az, amiben a csaj meghal a végén". Csak egy kicsit anyáztunk. (Aki ügyes, megtippelheti, melyik film volt az)
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Ed Parker
nagyúr
-
spiky03
veterán
jaja. abban jók a hangok. megérdemelte szerintem az oscart a keverés.
a moziról pár gondolat.
én sem szeretem, ha pofáznak a film közben. pont a múltkor volt, hogy a felettünk ülő sorban pofázott egy csávó kiabált, hogy aztaaaa, meg istenem meg ilyesmiket. érdekes voltSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
bajnokpityu
félisten
8xx 9xx szériánál meglepődnél,mennyire pici a differencia az integrált, és az elő+végfok párosnál. Végfokok kapcsolása ugyanaz. Előny abból van,h külön trafóról megy az előfok(és nyilván jobb minőségű maga az előfok is), de ennél azért többet vártam volna, mielőtt végignéztem őket..
Namost, egy márkánál, aki a 80as évek elején fejlesztett sokat, majd 10éven át a 8xx 9xx ben végig tök ugyanazt csinálta, hát meglepődnék, ha a 10-15ben komoly újitásokat hoztak volna. Forgalmazó mondta egy 970esre, hogy a 156x tök ugyanaz a minőség.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
törölt tag
válasz spiky03 #8278 üzenetére
Jóval többet járnék moziba, ha a magyar mozik nem lennének a végtelenségig gyenge fényerejűek, homályosak. A katasztrófális hangról már nem is beszélek. Az az igazság, hogy manapság otthoni körülményekkel már fényévekkel jobb mozihatás érhető el. Kép és hangminőségben a hazai mozik elmaradottak. Ami elment 5-10 éve, manapság már viccnek is rossz.
-
Patice
nagyúr
válasz Ed Parker #8277 üzenetére
Kiragadott példa csupán. Inkább loudness war áldozat, mintsem példa.
Nekem sem minden zeném 24/96-os és nem azt preferálom. A nagy része sima CD felbontás, az is nagyon jól tud szólni. De ha már elérhető nagyobb felbontásban nem fogom konvertálgatni ide-oda. Örülök, hogy egyáltalán hozzájuthatok.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
spiky03
veterán
válasz #75912448 #8283 üzenetére
én/mi a westendben járunk moziba, plusz még az imax. ott szerintem jók a mozik. már ugye mindenhol digitális a vetítés.
voltam a duna plázában, mamutba, arénában is de ott tényleg szar a mozi. pl a mamutban meg a duna plázában alig van meredeksége a teremnek. az arénában meg olyan volt, mintha itthon néztem volna filmet, alul-felül fekete csík volt, esedékes volt.
úgyhogy marad a westend.
jah meg még régen a pólusnan néztem a világok harcát, nah az is maradandó élmény volt amikor a tripodok megjelentek, a mélyeket a gyomrunkban éreztük.
persze az otthoni mozinak is megvan a maga varázsa, főleg amikor egy horror/thirrelt nézünk és az asszony lába az ölemben van, és egy nagyobb hanghatásnál jó hasba rúgSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
válasz Gergőke88 #8288 üzenetére
a lurdyba csak egyszer voltam, akkor is 3Dt néztünk, de az a terem sem jött ne, mert kicsi volt meg szintén alig volt meredeksége, jóformán felfelé kellett néznem, hogy lássam a vásznat.
igaz a duna plázában pl az indesit (1-es) tetem az jó.[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Patice
nagyúr
válasz Ed Parker #8289 üzenetére
Egyet értek veled. Csak a példa pont nem jó erre szerintem.
Ugyan annak a track-nek a normálisan masterelt CD változatát vetik össze a 24/96-os, nagy valószínűséggel újra masterelt és kompresszált dinamika tartománnyal rendelkező változattal.
Hangmérnök szinten user error.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs