Hirdetés
- Megújult a Glorious GMMK klaviatúracsaládja, és már van benne analóg modell is
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- A GameMax háza egyedi csavarral lovagolja meg a mai trendeket
- iGPSport iGS800 kerékpáros óra: egyből a csúcsra tör
- Már nincs messze a világ első teljes UCIe IP megoldása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nikon DSLR topik
- A GameMax háza egyedi csavarral lovagolja meg a mai trendeket
Hirdetés
-
A GameMax háza egyedi csavarral lovagolja meg a mai trendeket
ph A két színben készülő, Infinity szériás újdonság lebegő dizjnnal különíti el a kamráit, és kompatibilis a "lopakodó" alaplapokkal.
-
Edifier R1600T III 2.0 Aktív hangfal
lo Tegnap érkezz meg az új hangfal rendszer. Egyrészt azért esett rá a vásárlás, mert ajánlott, másrészt van hozzá...
-
Jövő év elején jön a most bejelentett Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
gp Kalóz jakuzák Hawaii-on, azaz újabb őrület vár ránk február végétől.
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
hodostamas
addikt
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
Szívesen segítünk ha még új vagy az Androidban, nem tudod hogy állj neki.
Mit kell tudni az Android-ról?
Gyorsan fejlődő mobil operációs rendszer, mely az egyik legsikeresebb a világon. Szinte megannyi gyártó kínálatában megtalálható alacsony árkategóriától a csúcsig.Szájbarágós 1.hsz az érdeklődés függvényében lehet majd, melyben minden fontos információ illetve segítség meglesz azoknak aki még most ismerkednek csak az Android-al.
Ha programot keresel valamihez, továbbra is az Android Appz a Neked való topik.
-
nggabi
nagyúr
-
aggleány
őstag
válasz hodostamas #1 üzenetére
Helyes, helyes. Végre egy hely, ahonnan nem lehet kirúgni senkit, mindenki jöhet, aki android-fan.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
addikt
-
r4z
nagyúr
Hiánypótló topic!
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
dokee78
félisten
Respect a topikért.
-
Toekie
csendes tag
o/
-
nggabi
nagyúr
és mennyi ismerős arc így rögtön az elején
"szenyor dzsíííí"
-
hodostamas
addikt
Kösz mindenkinek.
De akkor elég is az offból, lehet kérdezni kinek mi a bánata az Android-al
-
aggleány
őstag
válasz hodostamas #9 üzenetére
Ok, Te mondtad.
Szóval most tudnék szerezni egy Huawei Slim akármi tab-et 10.000,- pénzért, ami egészen jó árnak tűnik. Itt a tesztben is nagyon jókat írtak róla. Szóval vajon minden elmegy egy 480x800-as felbontású tab-en, ami egy ugyanolyan felbontású telefonon?
-
bigrock
addikt
Lájkolom!
-
aggleány
őstag
válasz hodostamas #11 üzenetére
Igen, ez az.
nngabi
Igen, az. Ma voltam bent náluk, megnézegettem a ketyerét, és egészen szimpatikus volt.
Köszönöm a segítséget, most már ezt is tudom.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok, szerintem ezt elég szakmai lenne megoldani, de nem akarok bepofátlankodni:
adott egy nexus s, rajta think free office, amit nem tudok leszedni, root nincs, anélkül kellene megoldani.
Létezik megoldás?
Aurea mediocritas
-
r4z
nagyúr
Osztálytársam vett tegnap egy S7 Slimet. Azt mondja, teljesen jó sebességben, 10k-ért már-már ingyen van.
AXisBOLD: Na, valami ilyesmi lenne a topik lényege.
Root nélkül nem tudod leszedni, de az új ICS-el már törölhetőek lesznek a gyári alkalmazások. Hamarosan elérhető lesz az update.[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
ko9
addikt
JeleölőHSZ
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
PaFec
aktív tag
Egy új bejegyzés a kedvencek közé
PaFec
-
aggleány
őstag
Most megy a beszélgetés az első hsz-ről. Az jó lesz, ha benne lesz egy rövidített mit-hogyan, főleg kezdők részére?
Zsolt_72
Szia! Úgy látom, Te gond nélkül megtalálod a jó helyeket.
Ezt a maszkos ördögöt ismeri valaki? Elég gyanúsan néz ki!
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
őstag
Hát ez az! Ez a sok idegen itt mindenhol!
Sajnálom, hogy nem tudtál venni. Mondjuk nekem sincs még elég hűségem a T-nél, ez lenne az ötödik.
Na, komolyra fordítva a szót. Megfelelne az első hsz-be egy alapvető bevezető mit-hogyan témában?
kutkut
Most olvastam valahol, hogy az új SE-kre már megvan.
Iomega
Köszi. Az ellenség megtévesztésére lett ilyen kis helyes.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
őstag
Sziasztok!
Aggleány, jó lett az avatarod.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Luissimo
veterán
én már egyhónapja vívok a tréhommal,hogymértnemlehet nekem olyanom.
aszondják, hogy azért, mert nekem Paletta csomagom van.
de é ezt seholnem látomígy leírva, tehát reklamálok, már a harmadik levélváltásunk van folyamatban.
(behordok nekik havonta 30 rugót tévé meg net meg telefonmeg 2 mobil, erre nekik ez sem elég, nemvehetek 10-ért egyet.
ugyhogy asszem másik szolgáltatót kellene keresnem.
nemértem az üzletpolitikájukat.
csak az én pénzem nem kell nekik ? -
Iomega
őstag
válasz korpicschess #29 üzenetére
Láttam Aggleány avatar készítésének előkészületét. Gondoltam megdicsérem, hogy jól sikerült.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
aggleány
őstag
Gondolom, neked külön gyorsan csinálhatnának egy CM8-at, mert a 7-es kevés!
korpicschess
Ez csak azért lehet, mert mesegyönyörű vagyok!!!
Luissimo
Én kb. havi 40-45-öt viszek nekik, madzagos net, mobilnet, két TV, madzagos telefon és három mobiltelefon. Platinakártyás is vagyok már pár éve.
Még mindig áll a kérdés az első hsz-szel kapcsolatban. Ha nem segítetek, kettesben csináljuk meg hodostamással, aztán lehet reklamálni!
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
őstag
Arra gondoltam, hogy egy általános alapozó-szerűség jó lenne. Olyasmi, mint amiket már írtam, csak összegyűjtve és erősen zanzásítva. Pl. se-portál kezdőknek szóló rész, plusz még egy-két dolog. Mondjuk, hogy az android nem ébreszt kikapcsolva, mivel ezen mindenki nagyon meglepődik.
Várjuk az ötleteket, hogy minél jobb legyen az első hsz.
-
aggleány
őstag
Idétlen banda!
Igyekszem majd rendesen összeszedni a dolgokat, ha így megfelel. Pont azért gondoltam, hogy legyen benne sok minden, hogy ne kelljen alapdolgokat elismételni ezerszer, csak vissza kelljen mutatni az első hsz-re, és probléma rendezve.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
őstag
Gondolom, ezt azért írtad, mert pontosan tudod, hogy ez a "Bízom benned" duma azt kötelezi, akinek mondják.
Ez egy párduc, nem macska! Nem lesz MIAU rom. Bár, ha megcsinálod, én felteszem.
Eccerű gyerek vagyok, elvagyok a gyári rommal is, primitív módon egyszerűen csak használom a készülékeket. Nagyon ciki?
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
sziasztok!
ti tudtok hívás közben netezni? én közben nem, és utána kb egy percig max csak edgen . Desire S, de Galaxy S-sel is ugyanez volt.
az avatar szerintem medvere hasonlít
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
nggabi
nagyúr
szerintem se. a gyári romok ugyan nem mindig a legjobbak de normál használatra bőven jók...
Bdanyy: én hívás közben beszélni szoktam de ismerős a téma valahonnan, mintha híváskor a mobilnetet deaktiválnák a kütyük... legalábbis vmi ilyen rémlik...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
hodostamas
addikt
örülök hogy akkor van igény erre a topikba, aztán csak okosan
-
domerator
veterán
Szerintem arra gondol, hogy ha éppen wifi vagy usb tethert használsz és pont megy valami letöltés a PC-re, akkor ha belecsörögnek és te felveszed, akkor leáll a net.
Ez Windows Mobilon nem volt gond, ott simán ment a duma,meg a bit is együtt, itt androidon úgy vettem észre, hogy tényleg lekapcsol a net hívás alatt: tárcsázáskor már eltűnik az E, 3G,H.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen