- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axwel18
senior tag
Valami DTS demo lemezt tettek be és egy Denon DBP-1611UD lejátszó volt a forrás mindegyiknél ugyanez a lejátszó és DTS demo lemezröl film részletek és zenék is voltak.
-
axwel18
senior tag
válasz
Thuglife #8396 üzenetére
Nem vagyok túlságosan elfogult. És szerintem az árkategóriájukba én nem nagyon láttam jobbat. Pl MediaMarkt-ba egy áron van a Dali Concept 6-os 5.0 és a Wharfedale Amber 5.0 mindegyik 200E ft hát meghallgattam az Amber egy Denon AVR-1612-esen szolt a Dali concept 6 egy Denon AVR-1912-esen és mégse a Dali szólt szebben és ott az eladó is azt mondta hogy igen az Amber azért ugyanazért a pénzért sokkal jobb de ha te 200E ft-ér a Wharfedale Amber szettöl jobbat mutatsz akkor leborulok előtted.
-
Thuglife
senior tag
válasz
axwel18 #8394 üzenetére
Te meg túlságosan elfogult vagy a Wharfedale-ekkel szemben... és csak ajánlgatod boldog boldogtalannak, miközben árkategóriájában jobbak is léteznek.
Én sok sub meghallgatása után a 60-70ezres kategóriában a KEF C4est találtam megfelelőnek, de holtversenyben nyert a Polk PSW-110 is nálam. -
axwel18
senior tag
válasz
spiky03 #8391 üzenetére
Én a VR-300-hoz illő centert vettem egy VR-c2-est. Hát ezzel a centerrel már lehet mozizni. Persze van tőle jobb de én akciósan vettem.
Gabor970: Szerintem a Polk sem volt a felsoroltak között csak a hasnolítgatások miatt linkeltem azt a Wharfedale sub-ot. Az meg hogy a Wharfedale drágább azért van mert a "minőséget megkell fizetni".
-
Valkűr
addikt
Gratula! ÉN is a C6 frontot és centert használom. Szintén egy Onkyoval hajtva, csak a nagyobb Tx-Nr809 típussal. Nekem a 609 kevéske volt, ezért lett a nagyobb 809. Nagyon elégedett vagyok én is, bár a Dali zenei tudásától nekem néha azért több kellene. Addig eljutottam, h külön rendszer van sztereóra és külön mozira.
-
spiky03
veterán
válasz
axwel18 #8390 üzenetére
Milyen az új centered? Írtad fentebb, hogy jobb a mozi amióta megvetted.
Én is keresgélek az Eltax helyett, hátha úgy jobb lesz nálam is a cucc.
Igaz akkor már frontokat is kéne cserélnem, mert nem lesz egységes a front rész.Igaz most sem az.
De ez mondjuk hallani is sajnos, amikor a beszéd nem a centerből jön, hanem az egyik frontból. Hallani, hogy más a beszédhang. -
McBJani
tag
válasz
Gabor970 #8378 üzenetére
Gabor970:
Hogy őszinte legyek, számít az esztétika is!
Valahogy az aranyközéputat szeretném megtalálni.
Ezért kértem ki a véleményeteket.
Azért tehetem meg, hogy válogassak, mert igazából nekem majdnem elég a két vr400-asnak a mélye és így nem sietős a dologginola:
Látom neked tetszik a PowercubeRebell:
Köszi, de a Magnatot kihagyom, mert nagyon lehúzták...axwel18:
Szép állapotban van, de a nagyobb testvére kellene, ha mellette döntenék.Thuglife:
Sajnos nem hallottam egyiket sem, ezért érdeklődöm! -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #8387 üzenetére
A Mark Levinson-Revel összeállítást VdH kábelekkel hallgattam, embertelen jól szólt. Holnap az ML-ekhez YG Caramel hangdobozokat fogunk kötni, szintén VdH-val. Talán elviszem a Furutech Speakerfluxot és összehasonlítom őket.
Kíváncsi lettem a Kubala Sosnára. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #8371 üzenetére
A nevekhez és az árakhoz képest botrányosan szar volt a hangzás.
Szégyen.
Annál ezerszer jobbra, többre lennének képesek. -
decko1976
csendes tag
válasz
Thuglife #8375 üzenetére
Szia!
Nem szeretnék használt erősítőt venni, inkább az érdekelne, hogy a fent írt hangfalakhoz milyen lenne a megfelelő erősítő. Gondolom túl drága erősítő nem kell hozzá, mert a hangfal is belépő modell. Szóval az Onkyo TX-SR309 és az NR509 között vacilálok. De nem tudom érdemes-e 509-et venni, vagy felesleges ezekhez a hangfalakhoz. Esetleg más típus/más márka is szóba jöhet, lényeg, hogy ár/érték arányban jó legyen és passzoljon a hangfalakhoz, illetve a hdmi-ről erősítse a hangot. Állítólag a 307-es ilyet nem tud....
Köszi
-
Gabor970
addikt
válasz
McBJani #8372 üzenetére
Te most hallgatni akarod, vagy nézegetni? Bocs, csak nehezen tudom megérteni az ilyettén való válogatást, amikor valakinek kevés a rászánt pénzmagja. Ha megteheted, hogy a színe miatt válogass, akkor vegyél újat! Őszintén??? Inkább veszel rosszabb hangút, csak stimmeljen a színe???
A VR-8SUB semmi energiát nem tudott adni, csak puffogott. Tolakodó, idegesítő, puffogó hangja volt, csak épp a mélye volt kevés.
-
decko1976
csendes tag
Sziasztok!
Jamo S 426 HCS 3 hangfalszetthez keresek házimozi erősítőt. Akitől vettem, az onkyo 307-et ajánlotta, de ez már nem nagyon kapható. A 309-est néztem ki, erről mit gondoltok? Jól gondolom, hogy a hdmi bemenetekről ez az erősítő átviszi a hangot is, nem csak a képet? Mert állítólag a 307-es ezt nem tudja.
A segítséget előre is köszönöm!
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #8369 üzenetére
Most írom a tudósítás második részét, az első reggel került fel az AVO-ra.
Tegnap, már itthon tudtam meg, hogy a párhuzamosan rendezett kiállításon találkozhattam volna Bladeliusékkal és még néhány nagyon komoly cuccal. -
Gabor970
addikt
válasz
McBJani #8351 üzenetére
PSW110 40e körül elérhető használtban, amikor hirdetnek. Én azt venném. Volt olyanom, klassz darab. Előtte vardus VR sub 8-am volt, azért nem szabad pénzt adni, nem is lehet a polkkal egy napon említeni. Talán a PSW 110 amivel már el lehet kezdeni mozizni. Több helyen azt olvastam, hogy ár/érték aránya nagyon jó.
python1: szerintem borzalmas. Egyrészt hatalmas, másrészt engem veszettül zavarna a csiricsáré világítása filmnézés közben.
-
kimi02
őstag
Megmértem a H/K 760 teljesitmény felvételét a hálozatról.
75-ös hangerő , ami ugye -5db. Jobban nem tekertem fel , pedig még van tartalék bőven.
5.1 hangfal , és csak az erősitőt mértem.
1108 WHa valaki csinálna ilyen méréseket a HM vason jó lenne.
Legalább meg tudnánk , hogy miből gazdálkodik az erősitő ! -
ginola
addikt
A Powercube és a Powercube + között a tetején kívül, van műszaki különbség?
-
spiky03
veterán
Kicsit vissza a mozikra.
Ez érdekes lesz, ha lesz nálunk is.
Dolby Atmos -
McBJani
tag
Sziasztok!
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy melyik Wharfedale mélyládát ajánlanátok egy Vardus 400-as szetthez?
Akár sorba is rendezhetitek őketWharfedale WH-210
POWERCUBE PC10+/PC12+
Vardus VR-SUB 8/10
Sok jót írtak a Polk Audio PSW 110-ről.
Ez cseresznye színben mennyire térne el az én Cinnamon Cherry színemtől?Köszi szépen!
Üdv.:Jani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Amazon
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Cambridge Audio Dacmagic DAC értékelésre vár
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- LG 43" UT80003LA UHD 109cm smart televízió garanciával
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest