Új hozzászólás Aktív témák

• McBJani

tag

Sziasztok!
    Akit esetleg érdekelne, hogy hogy néz ki a Wharfedale Vardus 400 és a Pioneer VSX-520 több szemszögből az megtekintheti az összeállításomat ;)

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

A hangcucc nem rossz, nincs viszonyítási alapom, de a lényeg, hogy nekem bejön optikailag és hangilag is :K
    Azt hittem, hogy többet fog bírni, de tévedtem, mert az erősítőn "csak" 80%-ig tudom feltekerni a hangerőt, így jó, hogy a nagyobb szériát vettem!
    Tévedés ne essék, egyáltalán nem halk ;]
    Panelba nem kell hozzá mélyláda, mert oda bőven elég az 5.0 is!
    A hátsó hangfalak brutál nagyok, ez a képeken is látszik, viszonyítási alapnak ott egy 45cm-es vizipipa :DDD
    Az erősítőben sem csalódtam, minden funkciója tökéletesen működik, nagyon meg vagyok vele elégedve, jó párost alkotnak így együtt a Wharfedale-vel!

Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy melyik 25-30cm-es mélynyomóval szerelt Wharfedale mélyládát ajánlanátok a szetthez (én nem panelban lakom :N ) ?
    Jöhetnek a régebbiek is, mert használtan szeretném megvenni.
    A 400-as tényleg elfogadható mélyeket ad, ezért nem olyan sürgős, de mindig is volt mélyládám és kiegészítené a szettet :K

Új hozzászólás Aktív témák