- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Akciókamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McBJani
tag
Sziasztok!
Akit esetleg érdekelne, hogy hogy néz ki a Wharfedale Vardus 400 és a Pioneer VSX-520 több szemszögből az megtekintheti az összeállításomat1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
A hangcucc nem rossz, nincs viszonyítási alapom, de a lényeg, hogy nekem bejön optikailag és hangilag is
Azt hittem, hogy többet fog bírni, de tévedtem, mert az erősítőn "csak" 80%-ig tudom feltekerni a hangerőt, így jó, hogy a nagyobb szériát vettem!
Tévedés ne essék, egyáltalán nem halk
Panelba nem kell hozzá mélyláda, mert oda bőven elég az 5.0 is!
A hátsó hangfalak brutál nagyok, ez a képeken is látszik, viszonyítási alapnak ott egy 45cm-es vizipipa
Az erősítőben sem csalódtam, minden funkciója tökéletesen működik, nagyon meg vagyok vele elégedve, jó párost alkotnak így együtt a Wharfedale-vel!Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy melyik 25-30cm-es mélynyomóval szerelt Wharfedale mélyládát ajánlanátok a szetthez (én nem panelban lakom ) ?
Jöhetnek a régebbiek is, mert használtan szeretném megvenni.
A 400-as tényleg elfogadható mélyeket ad, ezért nem olyan sürgős, de mindig is volt mélyládám és kiegészítené a szettet
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Filmvilág
- Mobil flották
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...