Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- ZIDOO médialejátszók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #7095 üzenetére
Azt baromira gyűlöltem, de nem használtam szűrőt.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
bajnokpityu
félisten
En meg eleve sejtettem, h igy mukodik, nem teszem fel.
Indexre volt anno kulon bongeszom az alahuzas miatt -
Ed Parker
nagyúr
jaj dehogy csak ugrattam Tonyot,nekem nincs ilyen progim,macet használok
de hallod,én nem is látok reklámokat,fent a 4-5 lapcsalád cikkjei
alul meg a partnereink,felette van egy kb 3cm x 10cm-es sáv amiben goggle ads futhol kellene látnom?
tényleg nincs fent semmi szűrőm.[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
csak az a baj (nem rád mondom, általában), hogy aki egyszer felrak egy adblockert, utána nemigen szedi le, és engedélyezi újra a reklámokat. értem egyébként az igényt a tiszta és gyors oldalra, de valahogy annyira utálom az ilyen szoftvereket. a készítői konkrétan kibasznak a weboldalakkal, és nem is nagyon zavarja őket. ugyanezért utálom mondjuk a hírkeresőt és a mandinert is, abból élnek (és milyen qrva jól..........), hogy belinkelik, amit mások pénzért, sok pénzért előállítanak.
no, de ez messzire vezet, nem akartam médiázni, meg jó magyar módra rinyálni
csak nem bírok magammal, amíg nem jön meg a hk 970
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
HÁZIGAZDA
csak hát érted, ebből a három hsz-ből kiderült, hogy kapásból van 3 hardcore user, aki szűri őket. pedig ennél ingyenesebbek nem lehetünk, ha nem megy a reklámokkal, akkor vagy jön a szar szolgáltatás (pedig még így is ostoroznak minket, hogy lassan fejlesztünk), vagy valahogy mégis fizetős szolgáltatások, amiket használnak, használtok is.
no mindegy, messzire vezet, de arra kérek mindenkit, hogy ha egy kicsit is méltányolja a munkánkat, ne szűrje, tegyen velünk kivételt. ezen felül semmiképp se propagálja. kösz, és szori, ha némelyik reklám zavaró, igyekszünk azért visszautasítani a nagyon tenyérbemászó szarokat, nincs például aláhúzott szöveg a fórumban, interstitial, layer meg egy csomó szarság.
töröltem amúgy, és előre is köszi, ha valaki "segít" nekünk azzal, hogy legalább nem árt
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
khmm, srácok, tilos az adblock, mert hát szeretnénk fenntartani a szervert meg a stábot jövőre is. ráadásul ebben a topikban egy nyomorult adsense reklámon kívül semmi sem jön le.
értem én, hogy a legjobb potyázni, de valamiből tényleg meg kell élnünk, különben nem tudjuk csinálni. a ph lapcsalád nem egy blog, nem 3 ft a havi költség. nem sírni akarok, de aki szűri a reklámokat, az effektíve azt mondja, hogy szarik a munkánkra és ránk. nem túl fair.
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Én a ma esti buli miatt szabit voltam kénytelen kivenni holnapra
Már döng itthon a KalkbránerTonyo:
időmérőre talán hazaérünk[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Warter
addikt
válasz bajnokpityu #7066 üzenetére
Abszolut nem érzem harsnak, érdekes módon a Lupus inkább hars nekem. Bár lehet rosszul fejezem ki magam.
-
bajnokpityu
félisten
Én is hangoltam saját dacomon. Nagyon hasonló volt a lupushoz anno, de néhány forrasztással megint elégedett lettem.
Canampban is egy reverb szerű óriási teret hozott létre az LM. Trükk volt,hozzáadott a zenéhez,de nem zavart. De nem hars akkor? okka
Közelmúltban voltak rosszul sikerült lupusokról hiradások,amik harsak voltak. Ezeket zoli javította, úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Warter
addikt
válasz bajnokpityu #7064 üzenetére
Nem jobb, más. De az én láncomban sokkal jobban illeszkedik. Iszonyat tere van a dacnak és bár a lupuhoz képest elsőre fedettnek tünt, de valahogy sokkal jobban fekszik nekem ez a hangzás.
-
Warter
addikt
válasz bajnokpityu #7062 üzenetére
Beresford TC7510 (Wolfson WM8716 + LM4562NA)
-
Warter
addikt
Ha esetleg valaki keres egy jó hangú Dac-ot, akkor eladó a Lupusom, apróba megtalálható.
-
wiperxxl
csendes tag
Kis segítségre lenne szükségem!
Valdus 400-hoz melyik erősítő illik jobban?
Denon Avr-1909
Denon Avr-2308
Denon Avr-2808
Denon Avr-4306 -
DM-Fan
nagyúr
-
zolaas
senior tag
Egy kis péntek du kikapcsolódás Mindenkinek - no comment.
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
k.zozo.
tag
Ezüstözött banándugó mennyire húzhatja magasba a hangot? Ha lecserélném valamilyen aranyozott banánra lenne hallható különbség?
-
HÁZIGAZDA
Harman Kardon HK 970 és HD 970 lesz a kanosszajárás vége, úgy fest. nem vagyok boldogtalan, az én szintemen több, mint tökéletes lesz.
-
Rick4
félisten
Srácok, nem vettem még semmit, onnan indult a dolog, hogy a jelenlegi frontok is pici surround hangfalak, ezeket cseréltem volna valami jobbra, de ha már veszek pl két Jamo régebbi hangfalat 18-20-ért ( mert elsőre ez volt tervben) akkor már vehetek egy komplett, a jelenleginél, meg a jamo-s megoldásnál is jobb cuccot. Na erre kezdtem el keresgélni, és találtam ezt. Nem mondom hogy szimpi, azt se hogy rossz (sub van, ezeknek a frontoknak az oldalában ott a mélynyomó, ha nem láttátok volna) de tájékozódom, merre menjek. Nem pénzügyi, hanem más okból nem veszek ennél sokkal komolyabbat, egyszerűen nem használom ki, most se sűrűn megy a technika, talán heti 2-3 órát, egyet szeretnék feljebb lépni, ennyi az egész.
De mondom, nálam tapasztaltabbat meghallgatok, és nem ragaszkodom csak a lehetőleg a jó ár- érték arányhoz...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Peak
addikt
esetleg a nanohifivel...
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
BBéci
legenda
A Focal honlapja szerint is multimédiás szett, én a laptophoz csalakoztattam.
Peak!
Én is szeretem azokat a műsorokat, nálam analógon is rendben van a hangjuk. Semmivel nem jobb médiaboxról vagy MindigTV-ről.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Peak
addikt
nálam analog UPC adás van, a TV toslinken tolja az erősítőbe a hangot, mert asszony az összes nyomi éneklősversenyes adást nézi... de hát tényleg fos az adás hangja. esetleg egy digitális settopbox-szal valamivel jobb lehet talán.
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Tamoo
MODERÁTOR
Erre a Focal-ra már én is nagyon kíváncsi lennék. Mire jó ez, minek lehet alternatívája? Vagy esetleg csak számítógép mellé ajánlott?
(#7034): Samsung tv-m van (C650), elméletileg új firmware-el, azon nincs még letiltva.
(#7036) Tonyo: Én régi Sony minihifimen sincs aux. Mondjuk ez nem minden gyártónál volt szokás, hogy a minikre nem raknak.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #7037 üzenetére
Próbáld ki a Focal XS 2.1 cuccot, embertelen jó! Pár nap múlva fent lesz a cikk az AVO-n.
-
BBéci
legenda
válasz axwel18 #7028 üzenetére
Attól függ, milyen az a 2.1! Amit éppen tesztelek, attól kettéállnak az én sokat hallott füleim is. Távirányító is van hozzá.
(#7032) shteer
A hangminősége gyenge. Arra jó, hogy a híradót hallgasd rajta.(#7031) Tamoo
Arra nem mindegyik tévé ad lehetőséget. A Samsungokon firmware frissítéssel letiltották.[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Én tv-ről scart-rca átalakítóval tolom ki a hangot a sztereó erősítőre gotham ic kábellel. Nekem így megteszi... Kár hogy nincs koax kimenet, akkor mehetne a dac-ba is. (av erősítő persze optikaival van)
[ Szerkesztve ]
-
-
TCr
veterán
-
BBéci
legenda
Ha a set top boxot akarod összekötni digitálisan az erősítőddel, annak van értelme, de még mindig nem elegendő információt.
Ha valamit kérdezel, írd le pontosan az összes készülék típusát, a jelenlegi összekötési módjukat és azt is, amire változtatni szeretnél!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Tonyo
őstag
Mini hifiből kevés van, ami rendelkezik digitális bemenettel. Azt gondolom ez a minimum, hogy normálisan rá tudd kötni a tv-t.
Az már más kérdés, hogy mennyit nyersz vele. Zenére nem túl jók, talán a tv műsorok egy fokkal jobbak lesznek, mint a tv hangszóján.
[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
Lejárt a szerkesztés.
Egy Denon AVR 1909 megér 65.000 Ft-ot?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
t256
őstag
Üdv!
Több háztartásban látni olyat, hogy micro/mini hifi, vagy ennél régebbi hifi torony van rákötve a nagy képernyős tévére. így van megoldva a 2.0-ás rendszer.
Mivel Nekem sok pénzem nem lenne egy 5.1-es rendszerre és nem is igénylem, mennyire működne a hifis megoldás? Azok eredetileg zenehallgatásra vannak kitalálva.
30ezer Ft környékén van választék bőven, de egyikhez sincs odaírva, hogy ajánlják-e filmnézéshez.
Szerintetek jó megoldás?
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
TCr
veterán
A Harman Kardon AVR 245 leveszi a hangot HDMI-n?
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
closedown
csendes tag
Az okoz-e valami hangzásbeli vagy műszaki problémát, ha a frontok 8 Ohm-osak, de a surround + center együttes csak 6 Ohm-os?
Konkrétan egy meglevő 8 Ohmos párhoz ha vennék egy ilyen NF-P 50 együttest??
[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
-
törölt tag
Ha jól értettem ezt választotttad?
Kérlek válassz mást, ez levélnehezéknek se jó.Onkyót se ajánlom.
Taga elmegy alternativának vagy Eltax.
Vagy jobb ötlet: vegyél a netdepónál Yamaha NS150 szettet, és pár hónap mulva veszel hozzá igény szerint NS-F140 vagy 150-es hangfalpárt.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz #09634560 #7010 üzenetére
Bocsi, közben a link lemaradt: [link] [link]
Tehát a jelenlegi rendszer adott, de az elsők is csak surround kategória, picit kellene egy teltebb hangzás, meg a center is lehetne jobb, ezért gondoltam erre.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Srácok, erre mit mondtok? Egy Pio 520-ra lenne kötve, de van egy aktív mélyládám is mellé.
Onnan indultam, hogy veszek két frontot használtan 20K körül, eddig itt tartok. Tudom, biztosan van 3x ennyiért sokkal jobb, de nem sűrűn használom a rendszert, és nem is vagyok annyira "érzékeny" erre a dologra.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Patice
nagyúr
válasz fatallerror #6999 üzenetére
Csak sokat honfoglalóznak...
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest