Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hulp01

senior tag

Sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem házimozi összeállítása ügyében. Jelenleg van egy közel 15 éves Technics SC-EH750 típusú 5.0-ás hifim, amiben sajnos megadta magát a külső bemeneteket kezelő IC és javítani már nem lehet, mert nincs hozzá rendelhető alkatrész. A CD/kazetta részét már rég nem használom, csak a rádiót reggeli ébresztőnek. PC-vel volt összekötve, és úgy hallgattam zenét, ami most baromira hiányzik. Viszont a front hangfalak hangjával semmi problémám nincs. Nekem sztereóban, zenehallgatásra is megfelelt. Gondolom annak ellenére, hogy a hifi egy csomagban jött a hangfalakat más erősítőre is rá lehet kötni. A hangfal paraméterei:

3 utas, 3 hangszórós
    Impadencia 6 Ohm
    Terhelhetőség: 160W (zenei)
    Hangnyomásszint: 84db/W
    Keresztezési frekvencia: 200Hz, 4kHz

Szóval ezekhez a hangfalakhoz a következőket raknám a teljes rendszerbe:

Denon AVR-X2000
    JBL ES20 (surround)
    JBL ES25C (center)
    JBL SP150 (sub)

Ha esetleg a két front nem használható ebben a rendszerben, vagy később továbblépésként, JBL Studio 530 mint front.
    Még annyi, hogy jelenleg a front hangfalakba 4 vezeték megy a hifiből oldalanként, míg ha jól láttam, akkor ennek az erősítőnek csak oldalanként 2 kimenete van. Hogy hozható ez össze?

Szóval szeretném az itteni nagy tudású szakik véleményét illetve tanácsát kérni a terveket illetően. A beszerzés csak tél végén, tavasszal lenne esedékes. Ami a helyet illeti, sajnos egy 12nm-es panelszobáról van szó, szóval semmi extra moziszoba vagy ilyesmi. Később talán bluray lejátszó befigyelhet, de alapvetően a PC lenne a médialejátszó egy Radeon HD7850 kártyával, ami elvileg tudja küldeni a HD hangot is az erősítőre.

Előre is köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák