Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Nekem is felkeltette az érdeklődésemet ez a párosítás, amit Tamoo ajánlott valakinek. Most már biztos vagyok benne, hogy még a 2.1-sem kell, ki is kapcsoltam a meglévő szubládámat. Egy 2.0-ás, sztereó erősítőre vágyom, zenére és mozira is, a Canton Karat 40-hez vagy ha ez a Qln Qubic álló hangsugárzó megfelelő minőségű, ezt is bevállalnám, meglenne a helye mindkét hangfalpárnak! A NAD erősítő normál ára 80, tehát a hangfal 40-be lenne. Ilyen áron érdemes vele foglalkozni? Ismeri valaki? (Ez nem a Qln Qubic II gondolom, mert az húzósabb.)
Köszönöm!
-
Carasc0
őstag
Erre valaki?
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Toobee
veterán
Kint van az új Kronos Quartet album is Aheym címmel. Most néztem Amazonon, CD+2LP 29 $, erősen gondolkodóba ejtett, bár nincs lemezjátszóm A címadó dal
-
xtremetuning
addikt
válasz Valkűr #58391 üzenetére
...és a Transparent ismét a topicban....
"SZerintem az AQ a kapott minőségért cserébe aránytalanul drága kábeleket gyárt..." - egyetértünk.
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
-
-
Carasc0
őstag
Szia a Yamaha RX-V675 erősítőről vélemény?
Házimozira+zenehallgatásra lenne használva egy régebbi Wharfedale Modus 7 falszetten!
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Valkűr
addikt
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Valkűr #58377 üzenetére
Ha még nem változott gondolom CA 650, Polk RTi széria. Mondjuk nem azt mondom, hogy nagyon el kellene szállni Neki a kábelekkel, csak ha már váltana a Gotham-ről, akkor nem valószínű hogy a Type2 jó választás. Sok jobb ár/értékű kábel van és érdemesebb lenne nagyobbat ugrani is, hogy komolyabb változás legyen hangban.
-
gutentag
tag
Sziasztok!
Yamaha 475-ös erősítőm van. Érdemes márkahűnek lenni? Most egy akció keretén belül meg tudnám venni ezt az 5.0-ás szettet újan 300 Euróért:
Yamaha NS-F150 2álló
Yamaha NS-P150 Front + 2 hátsóEsetleg akad ezért az árért (ha lehet új), ehhez az erősítőhöz jobb ár/érték arányú szett is?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
-
kimi02
őstag
Szerintetek a Gotham hangfalkábelt érdemes cserélni Audioquest Type 2-re ?
-
kissdani
senior tag
Sziasztok
Kinéztem pár 5.0-ás hangfalszettet ha megkérlek elmondanátok a véleményeteket róla!
At erősitőm egy H/K AVR 255.Polk Audio TSI 300
Wharfedale Diamond 10.4
Wharfedale OBSIDIAN 600
Polk Audio TSi400
Wharfedale VARDUS 300Melyiket lenne érdemes megvenni? Vagy esetleg ebben az árfekvésben lenne jobb választás?
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Keszeg_82
csendes tag
Sziasztok! A most vásárolt Pioneer VSX-520 erősítőmhöz keresnék 5.1-es hangalszettet! Elsősorban JBL SCS 178 , SCS 200 , vagy hasonló kaliberű érdekelne jó áron! Újonnan csak akkor, ha nagyon jó ár, de hibátlan használt is tökéletesen megteszi.
A lényeg: emeletes ház 6x4 méteres lakásában lakom, szomszédok is vannak, szeretik kihívni a rendőrséget nagy hangnál, úgyhogy nem kell szétrobbantsa a falakat, csak szép hangja legyen kisebb hangerőnél is. Filmezéshez kéne elsősorban! Köszönöm! -
-
spiky03
veterán
nah úgy néz ki, hogy jövőhéten én is belépnek a focal klubba.
igaz még csak kislépéssel, de ez nagylépés nekemremélem jól járok majd vele
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
junkpod
veterán
Gyors kérdés: hova jobb a center, tv alá vagy fölé?
Tv most kanapéval szemben hátradölt néző szemmagasságához középen van.Box's don't touch!
-
zolaas
senior tag
válasz Hókusz Pók #58353 üzenetére
Hát itt az ilyen egybe szetteket nem díjazzák, nem is ajánljuk. Ezt én nem nevezem hazimozinak, ahogy az ittlakók többsége sem. Ha mindenképp ilyesmire vágysz, akkor menj el és vedd meg amelyik tetszik (külsőleg...) ezek a szettek nem ajánlottak, kerülendők. Hangjuk semmi, de legalább lehet dobálni velük. Szvsz. Ezt a pénzt inkább sztereóra költeném, 1000* jobb hangzás.
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
Oldfighter
senior tag
válasz Hókusz Pók #58353 üzenetére
Nos, amit linkeltél annak nincs sok köze a "szépen szóló házimozihoz". De még a házimozihoz se. Ilyen egybeszetteket nem nagyon ajánlunk, hacsak az illető nem piszok gazdag, hogy csak úgy elszórja a pénzét a nagy semmire.
Az 1080p-s aggodalmadat nem igazán értem. A szélesvásznú filmek direkte ilyenek, hogy még a 16:9-es képmegjelenítőn is csíkokat hagynak alul, fölül. Ha te ebbe belepiszkálsz, az rögtön agyon is vágja a képi élményt, a felbontást.Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
tomic
addikt
Erre valaki?
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok! LG 47LA660S tv tulajdonosa vagyok és erősen gondolkodom egy "normális" házimozi beszerzésén. Ami fontos lenne, hogy tökéletesen kezelje a külső merevlemezeket (nagyon fontos lenne a teljes képernyőre nyújtás, ugyanis hiába vannak 1080p-s filmjeim, alul felül fekete csíkom van), szépen szóljon és lehetőleg hosszú ideig kitartson. A Pioneer mcs-838-at nézegetem, tudtok róla valamit mondani?
''Cannot delete 016: There is not enough free disk space. Delete one more files to free disk space, and then try again.''
-
BBéci
legenda
A dedikált moziszobák divatja is az USA-ból ered.
(#58328) Sanci38
Az OPPO készülékek nem média, hanem Blu-ray lejátszók, volt nálam mindegyik, írtam is róluk cikkeket.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
End-ru
aktív tag
Denon Avr-2807 vagy Arcam Avr 250? Hangdobozok csak ez után jönnének.
„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”
-
kecsetif
aktív tag
válasz #75912448 #58346 üzenetére
Hát nem volt az olyan fényes 15 év. Tanultam, igy csak kommerszre futotta, használtan. De vagy száz készülék megfordult a kezeim között.
Hat év múlva külön is fogom választani a zenét és a mozit, de addig ezt a helyzetet kell elfogadni.
Végül is ha a zene csak egy "kicsit" fáj, az már jelenleg ok.
Közben, megtaláltam a bd lejátszós fórumot, gyorsba' olvasom visszafelé, hátha valaki elszórt valami hasznos információ-mozsát. Már csak 2 nap maradt dönteni. -
törölt tag
válasz kecsetif #58345 üzenetére
A korlátozások természetesen eredeti lemezekre nem vonatkoznak, a "többit" megoldod HTPC-vel. Sajnos a linkelt típusokról nekem is csak teszt és fórumon olvasott tapasztalataim vannak, ebben nem tudok segíteni. Viszont 15 és hifizés után nem tudom, hogy az OPPO lesz-e a legjobb barátod, amellett, hogy mozira nem csalódnál. Sztereóra esetleg különválasztanám, BD player mellé minőségi CD lejátszó alkalmatosság. Szvsz nem úszod meg hallgatózás nélkül.
-
kecsetif
aktív tag
válasz #75912448 #58343 üzenetére
Ez a firmware dolog azért nem túl bizalomgerjesztő.
HTPC van mellette, ez csak a lemezeknek lesz. Már a zene nem számít olyan sokat, de sajnos a kábé15 év hifizés nem múlt el nyomtalanul. Márkából bármi szóba jöhet. A pana, sony aktuális zászlóshajók vajon milyenek lehetnek ehhez képest, nem hallottad véletlenül azokat valahol?[ Szerkesztve ]
-
kecsetif
aktív tag
válasz JohannZimu #58342 üzenetére
Köszi a segítséget. Az elkövetkezendő 5-6 évben nincs lehetőségem két külön rendszer használatára, egyben kell megoldanom a mozit és a zenét. Lejátszónak egy deck-nyi hely maradt az álványon. Anyagi téren korlát a feleségem , 500-700 euró max., de nem baj, ha olcsóbb.
Az oppo 103-as elég szimpatikus, de mivel több évre veszek és nincs lehetőségem kipróbálni, ezért kérdezek, amennyit lehet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kecsetif #58325 üzenetére
Ha tudomásul veszd, hogy nem teljes értékű médialejátszó, hanem BD player médialejátszó funkciókkal, szvsz párját ritkítja. Figyelmet érdemel az OPPO BDP-103D (Darbee Edition) is, de számos jogi problémába ütköznek, napról napra változó firmware (többnyire előző verzióra vissza nem állítható), tipikusan kiadók nyomása miatt. Egyik nap még játszik BD ISO-t, másnap már nem, stb. Ki tudja a jövőben mit tiltanak le szoftveres szinten, amire esetleg most képes, szükséged van rá, de a jövőbe nem garantált. Vászon mellé képminősége miatt egyértelműen ajánlott, szvsz bizonyos kompromisszumok mellett zenére is rendben van, de akkor a nagyobbik. Nálam is pont a zenék miatt favorit, HTPC mellett tán így a legkönnyebb (olcsóbb) megoldani, és ha sok eredeti BD-d van, akkor ez is megoldva. Szóval ebben az árkategóriába nem tudok jobbat, akkor lenne érdekes, ha többet zenézel, mint filmezel. Ez esetben másfelé nézelődnék.
-
JohannZimu
senior tag
válasz kecsetif #58339 üzenetére
Panasonic-ot, Sony-t nem láttam, hallottam eddig. Általában az a javaslat, hogy jobb minőségű zenehallgatásra BD lejátszók analóg kimeneten kevéssé alkalmasak. Nem ismerjük a lehetőségeidet meddig szándékozol elmenni árban, így általánosságban írom a véleményemet.
Az Oppo-k mozira nagyon jók az én elvárásaim szerint, viszont az áruk magasabb mint az említett lejátszóké. Lehet, hogy érdemes lenne különválasztani a mozi és a sztereó kérdést, mozira a BD lejátszó topikban ha visszaolvasol több tapasztalat és ajánlás is van összegtől függően.
Sztereóra egy jobb DAC-al rendelkező CD lejátszó, zenelejátszó, vagy külső DAC jobb hangot hozhat. Amire van lehetőséged, hallgasd meg. Kábelezés is fontos, azzal is tervezni kell. -
bajnokpityu
félisten
válasz #16729600 #58340 üzenetére
nem kért meg sztem egyikőnket se XT arra, hogy ne irjuk le a láncát. Csak valahogy zsigerből jön mindenkinek, hogy nem illik. én se örülnék a helyében...
az,hogy nem érdekel most már, Te dolgod. Annyit elárulhatok, hogy a kiállításokon semmilyen paraméterben se közelitette meg egyik lánc sem XT láncát. azért ez elég kemény lehet, nem?
sztem is zárjuk le a témát.
[ Szerkesztve ]
-
kecsetif
aktív tag
válasz JohannZimu #58331 üzenetére
Köszi. Azért kérdezem, mert a whathifisek a 103-asnak pont a hangját kritizálták. (Bár szinte mindenki más meg dícsérte.)
Az előző évi eisa díjas pana bdt500-ast vagy a Sony s5100-ast nem ismered? Azokról általában csak jókat lehet olvasni és sokkal kedvezőbb az áruk is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #16729600 #58337 üzenetére
Pont hogy nem szobizmus, akkor a fene se lenne kiváncsi rá és mi -főleg én!!-se tudtuk volna meg.. Mintha irtam volna hogy izlésesen és tökéletes kép-hang.Ez sznobizmusból nem megy.. hiába a ráköltött összeg, ha nem passzol/nem öszeillő és nem lenne több egy középkategóriásnál, -mert ilyent is hallottam..
Peace és részemről lezárva... megmondtam amit mondhattam..
"Vagy kell csinálni egy zárt topikot jelszavas védelemmel, a pórnépnek meg egy másik szabadon elérhetőt"
Semmi szükség rá: demokrácia van és mindenki azt mond és azt hallgat el amit akar. Akinek nem tetszik, átugorja, ja és ez a PH alapszabályban is rögzitve van hogy nem sérthetünk személyiségi jogot sem -márpedig más cuccának/privát szférájának kiteregetése annak minősülne-.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #09634560 #58336 üzenetére
Félreértettél, innentől ha fizetnétek érte se lennék kíváncsi rá.Sorry, a sznobizmus ilyen foka mellett nem tudok szó nélkül elmenni.Ha valami titok,akkor azt beszélje meg zárt körben és nem kell róla egy X százezres látogatottságú netes felületen írogatni róla cinkos összekacsintással.Vagy kell csinálni egy zárt topikot jelszavas védelemmel, a pórnépnek meg egy másik szabadon elérhetőt
-
törölt tag
válasz #16729600 #58333 üzenetére
Ne haragudj de a lehetö legrosszabb felfogással vagy effelől és legjobb úton arrafelé hogy soha ne is tudd meg. Senkinek nem kötelessége bárkit vendégül látni és ha megkér valamire illik betartani. Akkor se tudná meg senki ha az ellenkezője lenne igaz. Tehát vedd úgy hogy valójában egy H/K 130-as szól jamo hangfalakkal és orion dvd-t használ mindenre csak ö ezt erősen titkolja és mi is az ellenkezőjét hireszteljük.
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
-
törölt tag
válasz JohannZimu #58329 üzenetére
Nem értek egyet veled,ha ügyvédek előtt titoktartási szerződést kell kötni meghallgatás előtt,nem szabad beszámolni sem róla, vagy ez olyan mint a Surrey grófságbeli Epsomi derbyn a lordok páholya?Pár kiválasztott számára elérhető a pórnép meg színházi látcsővel figyeli a kegyelmeséket a fapados ülőhelyekről ? Ugyan már
(#58332) bajnokpityu Aki nem érti a szabadkőműves páholyok fogalmát javaslom látogasson el ebbe a topikba és mindjárt világos lesz számára
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz #16729600 #58326 üzenetére
mire való? hogy irigykedjen a többi olvasó
kábelek végén levő csatlakozó is érdekel? A hifi luxuscikk, Te kifaggatnád a naccsasszonyt, hány karátos követ kapott az évfordulóra? ez egy irigy ország, és minden aktiv topiclakóra másik 10 RO jut.
Egyébként félre a tréfát, aki nem hallott ilyen szintű láncot, hiába sorolnák fel az alkotókat, ettől még nem nem fogja tudni, hogyan szól.
-
-
törölt tag
válasz kecsetif #58325 üzenetére
Szerintem a médiajátszó topikban tedd fel ezt a kérdést.. tény hogy jó és minőségi kép-hang de a legujabbak nem teljesen hibátlanok.. de ezt majd ott, regger vagy robi-k jobban kifejtik neked.
SZunya1: az élmény mindent elmond, sejtheted hogy nem egy középkategóriás rendszerről beszélünk, de fogadd el hogy nem illik kiteregetni másét, beleegyezése nélkül.. (megpróbálok úgy fogalmazni hogy se te ne vedd bántásnak, se xt ne sértődjön meg) xt-nél én is jártam, alig várom hogy újból meghalgassam.. de azt megtudhatod te is hogy egy ténylegesen jól öszerakott-kalibrált minőségi rendszerről van szó és nem a pénz dominált a választásban hanem rendszerszinten és szinergiában is tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
kecsetif
aktív tag
Üdv! Milyen az oppo 103/105 sztereóra és házimozira? Vannak róla gyakorlati tapasztalatok? Elég sok teszt dícséri...
-
Sefter
veterán
válasz Oldfighter #58322 üzenetére
Megbízható forrásból (fórumtárs)
Kittosz!
Nekem elsőre is ilyen élmény volt, még a "régi-elavult" rendszere is ..
[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
törölt tag
válasz JohannZimu #58318 üzenetére
Érdekes beszámoló volt érdeklődéssel olvastam,kár hogy nem derült ki a szuperlativuszok alanya,hogy miből is állt ez a rendszer.Sebaj,talán egyszer erre is fény derül
-
krx21
nagyúr
Az az érdekes, hogy ez a tendencia az egylégterű lakás, pont az USA-ból jön, ahol eleve nagyobbak a lakások, mint itt Magyarországon inkább a tér nagyobbítás miatt szeretik...
Vannak dolgok, amit el kell választani... Például aki teheti nem tesz WC-t a fürdőbe...(#58293) bajnokpityu: Ugyanakkor a nagyobb légtér, mindig jobb érzés, igen... Ezért kellene minden lakásnak, legalább 80nm-esnek lennie...
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Érdeklődnék,hogy találkozott már közületek ilyen hiba jelenséggel. Mikor belépek az usb/net menüben egy Denonnál, csak keresi a csatlakozást,de nem mutatja a többi menü részt ,funkciót. Bármit csinálok nincs usb érzékelés ,net csatlakozás. Sőt, még van mikor a sok gomb nyomogatás közepette még le is fagy az egész erősítő. Minden más funkciója működik.
-
JohannZimu
senior tag
Tegnap volt szerencsém ismét meghallgatni, megnézni XT rendszerét.
Őszintén szólva minden apróságra kíváncsi voltam, node az elmúlt pár hónapban (amikor utoljára voltam) történt is változás, aminek egyik legsúlyosabb darabja 165kg....
Élőben csodaszépek azok a dobozok, finoman szólva ámulatba ejtő...meg is simogattam, engedéllyel...
A hang sztereóban:
Mélyhangok - über brutális, soha nem hallottam még ilyet, semmihez sem tudnám hasonlítani, köszönhetően az EM mélysugárzóknak (is), hihetetlen mélyre tud menni, elképesztő, kifogyhatatlan erővel, dinamikával, torzításmentesen nyomott a fotelbe (talán ha fél hangerőn....).
Közép és magastartomány - elképesztő teret, színpadot teremt, nem csak a hallgató irányában, hanem hátrafelé is teret rajzol. Ott valóban rá lehet mutatni bármelyik zenészre, hangszerre, hol helyezkedik el. A fentiek minden stílusú zenével igazak, sehol nem lehetett megfogni. Hozzátenném, én még nagyzenekari művet ilyen hangzásban soha nem hallottam, bárhol, bármikor, bármeddig képes lennék hallgatni, nagyon nagy élmény.
Mozin a kép számomra jobb volt mint a kiállításon, szerintem ugyanakkora méretben (talán 280 széles...) el kell képzelni egy plazma minőségű képet. Ennyi. A mozihang is elképesztően jó, döbbenet volt a beszédhangok természetessége és főleg az irányítottsága. A center kb. 60cm-re van a földtől, mégis olyan mintha a vászon magasságából jönne a hang, sőt, a színészek "szájából", és nem középről, hanem a beszélő oldaláról. Hihetetlenül jó...Köszönöm a lehetőséget XT-nek, ismét egy hatalmas élménnyel lettem gazdagabb!
Ma itthon megnéztünk egy vígjátékot a TV-m hangszóróin hallgatva. Most nem akarok itthon zenét hallgatni, mozizni,bekapcsolni a rendszerem, majd a jövő héten...
-
BBéci
legenda
válasz gyurczy #58305 üzenetére
Ezzel teljes mértékben egyetértek.
A házam tervrajza eredetileg görög apartmanos (amerikai konyhás) elrendezésű volt, de feleségemmel gyorsan áthelyeztünk néhány falat és a konyha az ebédlővel került egy légtérbe. Az még elfogadható és lett egy szeparált, zárható ajtajú nappalim, ami a pihenés, zenehallgatás, házimozizás szentélye.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
benito86
csendes tag
Sziasztok! Egyszerűbb megoldàsokban gondolkozom mint a fórumozók nagy része. Adott egy WD tv optiai kmenettel amit össze szeretnék kötni egy 5.1 -es hàzimoziredszerel. A probléma h a dvd lejàtszós főegységnek nincsen opt. bemenete. Milyen megoldàst javasoltok? Gondoltam egy opt. bemenetes erősítő/ vagy fejegység vàsàrlàsàra. Kb 20-30k ból szeretném megúszni. Köszi: Benito
-
nebulo5
senior tag
válasz Rebell #58310 üzenetére
Szerintem, ha elfogadod a Pioneer erősítőkre jellemző "hangvilágot", és szerzel hozzá egy igen érzékeny hangsugárzó párost, akkor el lehet zenélgetni azzal az erősítővel...
A cd játszót meg, tedd bele a szomszédod cipőjébe, Mikulás apropóján. Egy ajándékkal kevesebbre kell költened!Üdv: nebulo
-
Rebell
senior tag
válasz Rebell #58300 üzenetére
ennyit találtam róla, de ez nekem édeskevés infó
-
törölt tag
válasz PrinceHerceg #58215 üzenetére
Látom nem kaptál még választ..
Igen, tudsz mélyet csatlakoztatni, menni is fog engedélyezve, csak pure audioban nem.Többi mondatod is helyesnek bizonyul..
Nem kell, ez szabvány, jól irod, memnránméretet, és a teljesitményt kel szobához igazitani, 100-150 W 20 cm. egy 20 nm.-hez elég.
Sajna nem emlékszem erre a subra.. jó is lehet.. -
gyurczy
őstag
válasz bajnokpityu #58293 üzenetére
bajnokpityu: Persze, hogy jobb nagy légtérben élni, de ettől függetlenül szerintem nem jó, ha a napi élettérrel egyben van a konyha.
gorbep: Hát, szerintem nincs az a szagelszívó, ami minden szagot beszippant. Elég egy kellemes bundáskenyér, és minimum a konyhában egy fél napra olajszag lesz. Ami ha egyben van a nappalival, akkor ott is.
mandju: Látod-látod. A konyha külön. Ott amúgy is rumli van, meg ilyenek, egyszerűbb, ha rá tudod csukni az ajtót, ha mégis beesne valaki.
-
spiky03
veterán
Egy 700-as szériás Chorus Focal az milyen szintet képvisel kb?
Az már elegendő mondjuk egy normális mozi kialakításához?
Igaz kérdés, hogy később, hogy találnék hozzá frontokat, ha most pl megvenném a centert belőle?Így én is belépnék a Focal club-ba.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest