- Milyen processzort vegyek?
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Hocken
csendes tag
Sziasztok!
Melyik lehet a jobb választás (mindent egybevetve), egy Marantz sr7005 használtan, vagy egy új sr6007, ha előbbi 60 ezerrel többe kerül? Kb. 20-22 m2-es szobába, Concept 8 szettel?
-
Patice
nagyúr
válasz gyurczy #35685 üzenetére
Nálam is vannak "sztenderd" számok, de ahogy hallgatok új zenéket mindig akad egy-egy új felvétel, ami bekerül a TESZT könyvtáramba.
Aztán idővel azt figyeltem meg, hogy már a tesztmappából is válogatok. Van nekem is pár olyan számom ami alapján fel tudom mérni a rendszer hangját.
Most legalább olyan a kis láncom, ami elé szeretek leülni, hallgatható és mosolygok, libabőrözök.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #35696 üzenetére
Hülyének néztek,mikor a staxos közös első estén végig metált hallgattam. Pedig hát....
Hifi fórumban sok minden miatt hülyének néznek. Én majdnem ma kezdtem, de annyira szemet szúr az irtó sok korlátoltság, és hülység. már nem nyomok rá az okéra, főljönek csak a levükben.
Gyurci:időnként direkt rakok be PC tápot, olcsó kábeleket, sőőt,ACDCt, sapkát. Egyik este meg 15évvel ezelőtti garázszenekar demot.
-
xtremetuning
addikt
válasz Ed Parker #35695 üzenetére
Nem is tegnap kezdtem...
Pityu : mindenkinek ezt mondom : ahogy javul a rendszer, úgy lesz lassan egyre jobban mindenevő.
A hifi topicban meg lehülyéznek miatta.2 éve még klasszikuson bukott a cuccom. Nem is hallgattam rajta emiatt. Ma meg....
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #35692 üzenetére
Elhiszem,de ehhez azért hallgatni kell pár évet,hogy az ember jól tudja értelmezni,amit hall.
-
TVMaci
tag
Semmi. A kereső csodákra képes.
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #35692 üzenetére
Fejes és hangfalas láncom építgetése közben pont azt szeretem,h egyre több kedvem van új zenéket megismerni. Egyre több mindenre jók.
-
xtremetuning
addikt
válasz Ed Parker #35690 üzenetére
Az évek alatt nagyon sokat demóztunk. Aztán egy idő után, váltottunk, újabb kedvenceket vettünk be, a régieket elhagytuk. Ahogy egyre jobb lett a rendszer, egyre több zene szólt jól rajta, méginkább bővült a paletta. Rohadt dolog az agy. Mindenre emléxik.
Ha vetítőt tesztelünk, ott sem azt vesszük észre, ami ugyanolyan jó, hanem az új információt, amit a régin nem láttunk, illetve másképp.
Szerintem ez szokás - szoktatás kérdése.
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
TVMaci
tag
Tudnátok nekem ajánlani pár tesztlemezt, mozira, zenére?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #35687 üzenetére
Durva memóriád van,ha minden részletre pontosan emlékszel,hogy mi volt ott és minek nem kell ott lennie.
-
gyurczy
őstag
válasz xtremetuning #35687 üzenetére
XT & bajnokpityu: Valahol el kell kezdeni, illetve ami nekem még fejből menne, azt nem érdemes tesztre vinni. Katt
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Akarod mondani 20-30,amit nagyon jól ismersz, ad egy villantásnyi képet, mit tud a lánc.
De nem akarok okoskodni, mindenki másképp csinálja.Nekem este nagyságrend kell, hogy kiszűrjem, mi az amit a doboz, mi az,amit a kábelek, stb csinálnak. És akkor is még igen rossz a találati arányom, nincs még tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Hát akkor nekem az elmúlt időszak alatt van vagy 200 olyan zene, ami fejből is menne.
Nuke7 : thnx
-
nuke7
veterán
-
gyurczy
őstag
válasz bajnokpityu #35681 üzenetére
Nyilván, nálunk is van 5-6 fix szám, ebből egyik az említett Holdas téma, meg mellé ami még eszünkbe jut. Ha idegenben hallgatsz olyan zenét érdemes választani, amit kifejezetten jól ismersz, ami kb fejből is megy.
-
xtremetuning
addikt
Ezért szoktam másfél óráig zsibbasztani mindenkit, aki átjön. Ott nincs olyan, amin ne derülne ki a tuti.
-
Ed Parker
nagyúr
Én legalábbis így gondolom.
Toobee;én a kiadó után szabadon használtam,ha ők így írjak,akkor én is.
Ami a hivatalos oldalt illeti,ott mindent nagy betűvel van írva kivéve a kötőszavakat,legyen az út vagy Hold
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz Ed Parker #35678 üzenetére
Kivételesen veled értek egyet. Ahogy Dorinának is van néha igaza.
Ezek vékonka, kevés hangot tartalmazó felvételek, a hájend láncok meg néha pont a bonyolult dolgokon vérzenek el. A szuperkimunkált, tökéletesen holografikus láncok pláne..
Gyurci: több olyan teszten voltam,amikor 1-2 számra kihegyezték a láncot. Sztem ilyet nem szabad...
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz Ed Parker #35678 üzenetére
Pedig Gyuszi elmagyarázná neked is. Engem az egész ember a vogon költészetre emlékeztet.
"Pacagánycsökömmel marcangolnám".........ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Ed Parker
nagyúr
válasz bajnokpityu #35671 üzenetére
De most komolyra fordítva a szót,ami jól szól,mint pl a Stockfisch lemezek,az egy jó rendszeren jól szól.
Olyan hiend lemezről nem hallottam még ami csak igazi hienden szól jólXT: vannak ilyen emberek,de én ilyenkor csak mosolygok es nem tudom komolyan venni
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
-
Toobee
veterán
válasz bajnokpityu #35671 üzenetére
Valaki írta, mikor mentem a Focalokért, hogy Allan Taylor: Colour to the Moon-t akkor hallgassunk, ha mindenképp meg akarom venni a dobozokat. Na ez a szám pont az, ami nem szól jól mindenhol. Illetve nagyjából hallgatható bármin, de ha igazán jó rendszerbe kerül, akkor lesz élmény.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #35668 üzenetére
Ma is tanultam valamit
Van akkor a hifi zene es az igazi hiend zeneNehéz az ilyen pillanatokt röhögés nélkül kibírni
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz #09634560 #35666 üzenetére
Hogy a tápkábele nálam miért nem volt minden szempontból jó, csak azzal tudom magyarázni,h a lánc maradék eleme is olyan stílusú volt, mint ami helyett beraktuk. Egyszerűen kérte vissza a megszokottat.
Akármi tápkábel volt eddig előtte, mind normálisan működött. tényleg járt az agyam rajta. Anteloppal viszont nagyon jó volt az a drót.Egyébként alacot használó ismerősök szinte mindegyike csövest hallgat, ezeknek általában jól jön némi gyorsítás.
-
xtremetuning
addikt
válasz Ed Parker #35667 üzenetére
A marketing bullshitre gondoltam. A kábeleket 25 percig bírtam.
És miután meg mertem jegyezni, hogy összeesik a hangkép, mosott a mély, stb.,
kitalálta, hogy nem elég high-end a zene, amivel tesztelünk. Al di Meola, Chris Jones, Dave Brubeck, Brian Broomberg és Gene Ammons volt nálam. Azt mondta, idézem :
- Ezek hifi zenék.Én még nem nőttem fel az IGAZI HIGH-ENDHEZ. Hallgassam meg Jacintha - Danny boy dalát, azzal jól fog szólni, mert az tényleg IGAZI !!! high-end felvétel.
Hát ki vagyok én, hogy vitázzak ?...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #35661 üzenetére
Ha órákig hallgattad,akkor titkon mégiscsak tetszett
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #35663 üzenetére
+1.
XT: én az elméleti vitákra lennék kiváncsi.... És arra hogy hányan dőlnének kardjukba a végén.
Ed Parker: reménykedett ő is... de nem volt miben.[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #35663 üzenetére
A sok holló kivájná egymás szemét , a maradék meg hátbaszúrná a másikat.
Tanulságos videó lenne....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
törölt tag
Transparentjeid és az emlitett 4400 $-os 5 méteres HDMI-kábeleid lecserélhetnéd rájuk. Szerintem pár kategóriányit visszaugrana a rendszered.. Mondom úgy hogy még nem volt rajta szerencsém sajnos:rendszered halllgatni.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
pedig sztem az lenne a minimum,h meghivd otthonra kávézni. a sok hasonló hifi kereskedőt olyan jó lenne egyszer egy közös szobába terelni, hátha meggyőzik egymást. rohadjak meg élvezném kandikamerával.
Sanci: az én fosszar láncomon rontott a drót, akkor szted mennyire tenné tönkre a hangot Ricsinél?
Csak a tápkábelre építeni egy egyész termékpalettát, azért merész. Kivitele meg szintén olyan szintű,mintha én csináltam volna. a haza kábelmesterek általában különb kivitelben készitik a kábeleiket.[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz Toobee #35659 üzenetére
Egyelőre még csak gondolati szinten érdekel (ráérünk, nem rohanunk mi sehova), a nejem falramászik, ha itt kapásból csereberélgetés lesz... főleg, hogy garanciás a cucc... bár pont emiatt lenne könnyebb elpasszolni valszeg. Csak hát a számlákat meg már elvitte a könyvelő, csak scannelt példányaim vannak azokból is.
Sanci38 -> A költségvetéssel nem lesz gond, abban jó vagyok. Max az előteremtése igényel egy kis időt, mert közben a lakás egyéb részeit is fejlesztenem kell ám + feleség + gyerek + nyaralás, stbstb... tudjátok hogy van ez...
Amúgy alapvetően hangfalszettcsere nem hozna a konyhára magasabb szintű hangzást? elvégre jelen állás szerint majdnem 1:1 arányban volt az AVR a hangfalszettel új áron...
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
xtremetuning
addikt
válasz #09634560 #35655 üzenetére
És én hallgattam ezeket élőben, órákon keresztül.
A mai napig emileket küldözget, hogy mikor fogom már fel, hogy a kábeleim sz@rok és miért nem hagyom, hogy eljöjjön a nirvána az Ő kábeleivel. Mert minden más csak drót, az Övé viszont ZENÉL !...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Toobee
veterán
válasz Parson #35658 üzenetére
Még jó, hogy annak idején nem hallgattál ránk Én azt javaslom, hogy add el az egészet és régebbi vasat vásárolj helyette. 100e Ft körül, jó vételek szoktak feltűnni. Most volt 125e-ért 807-es Onkyo, vagy ott van az a 300-as Arcam. Dobozokra nincs javaslatom, tudni kéne, hogy a változtatásra mennyit szánsz.
-
Parson
addikt
No mindenféle véglegesités nélkül már látom ennek az Onkyo HT-R548 + SKS-HT728-nak a határait, egy időre azért még tuti jó szolgálatot adnak, a későbbiekben viszont mit javasoltok mit lenne érdemes változtatni? Esetleg vmi új hangfalak, vagy előtte azért még hozzam ki a kábelezéssel a rendszerből a maxot? Még készülnek a surround hangfalkonzoljaim szilikonos csillapitással, igy apránként, de haladok előre...
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Toobee
veterán
JPLAY-t használja valaki? Megéri azt a 99€-t? Esetleg alternatív forrást tud valaki?
-
BBéci
legenda
válasz #09634560 #35654 üzenetére
"Mennyire állná meg a helyét egy JMlab Focal Cobalt 807 pár Sztereó rendszerben. (Jungson 66R erősítővel)"
Ez volt a kérdés, bár a kérdőjel lemaradt.
Ha azt a választ kapja, hogy megállná a helyét, akkor nem tudhatja, hogy Te mire gondoltál. Én azért szinte biztos voltam abban, hogy a Cobaltra értetted.
Hozzá kell tenni, nem hallottam ezt a párosítást, akár kiváló is lehet.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
válasz xtremetuning #35630 üzenetére
Huh az a fórum.. tömjénszagú. És a beszámolók: mintha saját amúgy csúcsvezetékeiket végtelen vastagságú szupravezetőre cserélték volna, beépitett jelerősítővel. Nekem ez teszi hiteltelenné.
-
xtremetuning
addikt
válasz DM-Fan #35651 üzenetére
Akkor jó. Ez volt a nem titkolt célom. És persze gonosz dög, mint én.
A nejem szerint is betalált. És, ha valaki, akkor Ő tudja.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz xtremetuning #35649 üzenetére
Hát, olyan fanatikus, vészjósló tekintetű. De abszolút jól néz ki, jól követhető, kiüt a többi közül az élénk színeivel.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
törölt tag
válasz xtremetuning #35649 üzenetére
Jó bizony!
Énnekem is volt mondjuk második elképzelésem is, de nem találtam forrást rá (Cingár Jim) de ez jobb lett. Én is Tamoo mesternek köszönhetem. -
xtremetuning
addikt
válasz #09634560 #35648 üzenetére
Hehe. Örülök, hogy tetszik. Sokat törpöltünk Tamooval.
DM-Fan : Hogy érted, hogy 'brutál' ?
[ Szerkesztve ]
-
vieri2000
tag
Szeretném megkérdezni hogy a Marantz 1402 vagy a Pioneer vsx-422 erősitők közül egy 4x5 m szobába melyiket javasolnátok? Front hangfalat ezután vennék, igaz van Wharfedale center és 2 db Wharfedale hátsó bipol hangsugárzóm. Tapasztalatok a két erőlködőről?
-
törölt tag
válasz Sefter #35616 üzenetére
Azz egy un. közös föld, a feketénél (un. GND-nél) mélyebb feszültségszintű vezeték köthető rá mi megfelel a földelésnek,sőt oda is kell bekötni: a ház védőföldjébe.
Búgásmentessé teszi a rendszert. Ha úgy vesszük,megfelel az XLR 3. csatlakozójának anyi különbséggel hogy ez biztosabb 0-át ad. De ennél az XLR és a speakon csatlakozó jóval elterjedtebb, mivel olcsóbb: mert követelmény az azonos minőségü vagy jobb +1 szál vezeték megléte.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #35641 üzenetére
Ezen még gondolkodom, miért lehetett. Lehet,hogy az XLR is be volt kötve,azért volt furi..
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #35640 üzenetére
Ahol én hallgattam, nem húzott semerre. Elég kiegyenlített volt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #35634 üzenetére
A alac tápkábel alapban húz felfele, vagy az normális?
-
törölt tag
válasz pokerarcsuny #35608 üzenetére
Hátra kerül akkor 6.1-ben megy, pl DTS-ES és DD EX lehetnek diszkrét 6.1.
Kihasználni akkor lehet ha másfél-2 méter hely van mögötted.[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #35636 üzenetére
akkor meg pláne
de én maradok a nordost drótoknál,ez most bejön.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #35634 üzenetére
csak a második linkbe aki beletéved,ott azt látja hogy van minden és van az alac,a megoldás
én sem vitatom hogy jók,meg el is kell adni valahogy,csak bírja az ember gyomra -
xtremetuning
addikt
válasz Ed Parker #35633 üzenetére
Bezony. Nincs is baj az alaccal. A tápkábelei jók, a többi pedig pont olyan, mint bármelyik neves gyártó középszer kábelei. Ennyi és nem több.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #35630 üzenetére
háááát,az ő dolga,én nem váltok alac kábelekre
a második link ige,az ő.
mikor a második beszámolót olvastam,már gyanús volt,azt a harmadik véglegmindenki csúcs drótokról váltott az új színes világba.
-
xtremetuning
addikt
válasz Ed Parker #35631 üzenetére
Mit is mondjak ? Mint mindig, most is magamat adom
Köszönet Tamoonak ezúton is....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #35627 üzenetére
picit forrófejű lett az avatarod
-
xtremetuning
addikt
válasz Ed Parker #35629 üzenetére
Egyről beszélünk. Herr Bremer butikja azért olyan olcsó, hogy láttassa : azért adja sz@rért-hugyért a neves cégek termékeit, mert ennyit érnek. Ő az egyedüli, aki úgy adja el a termékét a német-svájci piacon, hogy kihangsúlyozza : miket számol be, mikről váltanak az emberek a CSODÁra ! Még jó hogy nem ALACoskodik.
A második linked pedig mindenki Gyulájának a belterjes fórumára mutat, tehát nem értettelek félre.
Kellett neki egy saját fórum, mert már mindenhonnan kitiltották a stílusa miatt.[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #35627 üzenetére
ez nem az
az alac gyártójának a second hand butikját,vannak jó cuccok,de elég vicces áron.erre nehéz is mit mondani,nem tudja hírtelen eldönteni hogy mi a baj
ki bántotta -
takky-92
csendes tag
ki mit tud mondani egy YAMAHA HTR 3064 -ről ?? valami információ, h még is milyen... ilyenbe spekulálok
-
xtremetuning
addikt
válasz Ed Parker #35624 üzenetére
Ficzek Gyuszi önfényező klubbját ? Köszönöm, kihagyom. Egy igazi debil - ezt személyesen is közöltem vele - aki gerilla marketinggel akar pénzt csinálni. Mit mondjak egy olyan emberről, aki a tavalyi hi-fi shown odament Nagy Laci (L'Auditeur) barátomhoz és elmagyarázta neki, hogy hamis Gryphon hangfalakat hozott ki a saját bemutatójára ??? Mert Gyuszi már hallotta az eredetit kint németben és ez nem az....... A magyarországi disztribútor, meg nem tudja sírjon vagy nevessen...
-
Gál István
senior tag
válasz pokerarcsuny #35618 üzenetére
Ha 150 ből akarsz rendszert, akkor ez az 5.0 most talán a legjobb:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topic/50220-mordaunt-short-ms908i-50-szett/
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #35622 üzenetére
jaaah
az komoly,nézted a scrzinger butikot amit linkeltem? -
xtremetuning
addikt
Most esett le... Igen valszeg annyira meg van vele elégedve, hogy minden második hszben önigazolást keres.
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz Ed Parker #35617 üzenetére
Egy haveromé, de ezt külön kérte Ákos, hogy a helyén járassam. Ezüst-arany-platina ötvözet és van keresztmetszet is, úgyhogy 300-350 óra kell neki.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #35612 üzenetére
170óra alatt még nincs bejáródva??
Neked van direkt kábel járatód nem? -
Sefter
veterán
válasz pokerarcsuny #35614 üzenetére
Azt a Dalit nem ismerem, de ebben az ár kategóriában EZ jó vétel...
Más.
EZEN miért van 5 csatlakozó..[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
pokerarcsuny
tag
Megtudná valaki mondani hogy ez legutóbb mennyi volt ujjonan ?
-
Gaben360
senior tag
válasz bajnokpityu #35611 üzenetére
Ugyan abba az elosztóba van dugva minden,és mégis.
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #35611 üzenetére
Még csak 170 órát nyomtam bele. Majd 300 felett összetesztelem.
A Transparent 1500 euros csúcsával eresztem össze majd....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Gaben360
senior tag
Összekötöttem a rendszerem a nad t763-mal,amit vettem,de gáz van.
Amint rákötöm a subot búg ezerrel a sub is és a frontokból is hallható.
Ha kikötöm a subot semmi,gyönyörűen szól,ez mi?
Az eladó váltig állítja,hogy nála ilyen nem volt és azt mondta hogy valószínű,hogy földhurok probléma lesz.
Ellenszer?Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
palu
tag
Sziasztok,
Mennyire állná meg a helyét egy JMlab Focal Cobalt 807 pár Sztereó rendszerben. (Jungson 66R erősítővel)
Illetve mennyit ér egy pár manapság. Jó lenne tudni meddig érdemes elmenni a licitben.Köszi a segítséget
Palu -
Warter
addikt
válasz pokerarcsuny #35605 üzenetére
Előre-hátra.
-
pokerarcsuny
tag
Üdv !
Ha két center van akor hova kerülnek álltalában ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- OpenWRT topic
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- nVidia tulajok OFF topikja
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk