Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Znow
csendes tag
válasz #09634560 #36283 üzenetére
Köszönöm a segítséget Sanci!
Az a gondom, hogy jelenlegi hifi ismeretem 0 és így nehéz okosan és hosszútávra pénzt költeni
Mennyire szabad belemenni használt cuccokba? Ezekre nincs gari, mit történik, ha egy ilyen megdöglik? Mire kell figyelni használt vásárláskor? Mennyi ideig "működik" egy erősítő?
Megnéztem az Arcam-ot ott és van HK 460 is hasonló árban.Az is problémám, hogy nekem pl Arcam nem mond semmit
én max 400k-t gondoltam erre hangtémára elkölteni
-
TVMaci
tag
Ezzel a méllyel szemezgetek a Zensor 7 mellé. (Polk Audio PSW 125)
Tartós szerelem lehetne?[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
valakinek van tapasztalata apple tv - optikai - erősítő (Vagy esetleg közte még egy DAC) körrel..?
azt tudom, hogy a BT az aztán rontja a hangot rendesen, de az n-es wifi is..? (az már elv. elég egy BD-filmhez)elméletben gondolokozom, van egy-két apple tv-m és megtartsak-e egyet.
(flac menne airplay-en)[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
hitman77
senior tag
Köszönöm. Esetleg még várok egy kicsit ha kibirom. Kicsit többért mit ajánlanál? Kb. 30-35eFt.
-
törölt tag
válasz FefeeX #36285 üzenetére
Vagy valami el van kötve, vagy lóg egy szál és hozzáér valamihez, lényeg valami nem kóser, ami lehet vezeték, lehet hangfal. Lényeg,próbálgasd pl háttereket hagy fent csak, utána frontokat, kösd le a centert,uána köss visza mindent ha addig jó minden. Ha mindnél csinálja, akkor erősitőhiba se zárható ki.
Vezetékezést és a hangfalak kötéseit, jumpereit se felejtsd átnézni![ Szerkesztve ]
-
lemmy9
őstag
Srácok!
A sub kábel 75 ohmos?[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
FefeeX
veterán
A 922es Pio erősítőm állandóan kikapcsol, pedig nem kap nagy terhelést...
Először akkor csinált ilyet, mikor bekötöttem a bikábelezéssel a frontokat Atmos Air 187 kábellel... Amihez hozzátenném, hogy nem volt egyszerű sem blankolni, sem rátekerni a tartót... Akkor meghúztam jól, 2-3szor és többet nem akadt ki... Tegnap megint elkezdte, és halkan is lekapcsol az erősítő...
Egyrészt nem tudom, mit csináljak, hirtelen pl honnan szedjek banándugót, másrészt hogy egyáltalán ez-e a baja... -
törölt tag
Jó irányban indultál el.
H/K helyett más alternatíva? Pl. más márka használt? Félre ne érts: semmi bajom a H/K-val de ekkora difi egy kategóriaugrásért tényleg sok, 1xx-ek meg nem az igaziak.30 nm.-re meg a 265 is kevés, 460 kellene. De 170-ért van Arcam az AVX-en az sztem jó lenne (bár ahhoz igen halvány a studio. ES vagy 5xx-es széria kellene). Sorrend: Studio 180->ES-> studio 580. ES ráadásul jó tuningalap és HD-re alkalmas.
Mélynyomó lehet bármi más is, pl Polk PSW125 vagy Proson R12. Mindkettő jobb a JBL studiótól. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Egy Jamo sub 200 megér 23eFt-ot? Pioneer sw-110 helyett lenne. Elvitték a Pio szettet és kellene valami helyette. Polk, Proson most anyagilag nem aktuális. Nem lenne baj ha nem jönne át a szomszéd. 18nm a szoba.
[ Szerkesztve ]
-
Znow
csendes tag
Sziasztok,
Egy átlagos , "mindenre jó" rendszer összeállításán dolgozom.
Kb 60-70 % -ban film , a maradék zene (inkább olyan háttérzeneként és nem komolyzene).
Jelenleg a TV tolja a hangot, ehhez képest értékeljétek az általam leírtakat.
szoba kb 30mmFilmekben és zenében is szeretem, ha dinamikusan szól,stb.
Jelenleg ott tartok, hogy HK 165 vagy 265 az alap.
JBL Studio 180 szett
mélyet még nem tudom, mert a JBL szetthez tartozó doboz nekem nem jött be
az inputot valamilyen médialejátszóól kapná (Dune 303D vagy Med8er)A kérdéseim:
mi a különbség a JBL Studio és ES sorozat között?
megéri a HK 265 azt a ~90k pluszt (tudom 5.1 vs 7.1) ?Egyáltalán jó irányba indultam el?
Előre is köszönöm a véleményeket,tanácsokat
-
mmilan2k8
csendes tag
válasz MasterMark #36277 üzenetére
na a passthrough még mindig nemtudom mi de hosszas próbálkozások után a PC hangját átállítottam a digitális kimenetre a Splash Pro EX-ben pedig az audionál a hangkimenetet S/PDIF Bitstream-re és így megszólaltak a hátsó hangszórók is de akkor ezek szerint simán ha HDMI-vel viszem át a tv-be és onnan digitálissal a házimozira akkor nem működik a hang? mert így az a gáz hogy ha tv-t akarok nézni vagy ha pcről akarok filmet akk át kell dugdoznom mindig az optikai kábelt :\ vagy van esetleg valami megoldás erre?
-
Tamás78
csendes tag
Sziasztok! Elakadtam az otthon tapasztaltakon, remélem vki tud majd segíteni Egy 9 es sorozatú Philips BD lejátszóval "hajtok" egy 8 as szintén Philips TV t. Mindehez egy Harman Kardon AVR 142 es csatlakozik.Sajnos a rendszer nyilván ott sántít hogy az erősítő nem támogat 3D tartalmakat. A problémám a következő: amennyiben a Blu Ray lejátszó optikai kimenetéről közvetlenül csatlakozom az erősítőhöz, az erősítő által automatikusan felismert audio formátom rendben van, de az erősítő 180 ms os késleltetése nem elegendő, tapasztalható egy minimális csúszás a hangban. Ha viszont a TV digitális audio kimenetét használom az erősítőhöz, ami egyébként szintén optikai, akkor az erősítő által felismert audio formátum Dolby vs wide. (ugyanez dolby digital ha direktben kötöm össze a bd vel). Mi lehet a megoldás? Milyen formátum valójában ez a dolby vs wide? köszi előre is
-
mmilan2k8
csendes tag
válasz #09634560 #36273 üzenetére
a tévém egy Samsung UE32ES6100 nem találtam rajta semmiféle passtrough vagy bitstream beállítást, a házimozim meg egy szintén Samsung HT-C350-es gondolom ez bögreszettnek számít, de valami megoldást kéne rá találnom, most vettem a tévét nincs plusz 75k-m egy blu-ray házimozira :S
-
MJordan
tag
Sziasztok!
Mozira melyik sub lenne a jobb választás:
Proson r10
Polk Audio PSW111/125? -
törölt tag
válasz mmilan2k8 #36272 üzenetére
Csak ha a merevlemezt vagy a pemdrájvot a tévére csatlakoztatod, egyébként mindenképp sztereó lesz. Tévén mennie kell, kivéve ha: tévén nem álitottad pastrough-ra vagy bitstreamra az optikai kimenetet, vagy a lejátszód nem képes felismerni csak a 2.0-át (ilyennel is találkoztam bögreszettnél).
[ Szerkesztve ]
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Van egy VSX-922 erositom, ami neha azt csinalja, hogy film kozben elmegy a kep es csak hang van. Aztan atkapcsolok valami mas bemenetre, pl. dvd-re, majd vissza a bd-re es van ujra kep. Dune HD TV301 meg WD TV Live Streaming lejatszoim vannak, es mindkettovel produkalta mar ezt tobbszor is.
Probaltam fw frisiitest, most a legutolso van rajta, de nem javult meg.
Tapasztalt valaki ilyet? -
BBéci
legenda
válasz mmilan2k8 #36262 üzenetére
A TV a HDMI-n beérkező jelet sztereóban adja ki, azért szól csak a két frontsugárzó. Ezért a hangot közvetlenül a házimozi erősítőbe kell vezetni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
mmilan2k8
csendes tag
válasz MasterMark #36266 üzenetére
a PC HDMI kábellel a LED tv-re van kötve a tvről a hang pedig egy digitális optikai kábellel van kötve a dvd lejátszóra...a passthrough sajna nemtudom mi :\ elég béna vagyok ezekhez a dolgokhoz azért is kértem a segitségeteket
-
hétalvó
addikt
válasz bajnokpityu #36243 üzenetére
asszem jövő héten elnéz feléjük a rotel és az avianoim is egy próbát megér
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
mmilan2k8
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy a PC-t Notebook-ot szeretném összekötni a házimozi rendszerrel és a LED tv-vel, ami végülis sikerült is az alábbi módon PC-->HDMI kábel-->LED tv-->digitális optikai kábel-->lejátszó
A probléma viszont az lenne hogy nem sikerül kicsikarnom belőle sehogy az 5.1-es hangot csak a 2 első hangszóró és a mélysugárzó szól :\
az alaplapom egy Gigabyte GA-M57SLI-S04, ez elvileg támogatná az 5.1es hangot úgy tudom
a rendszerben sehogy sem tudom állítani az 5.1et, lejátszót próbáltam MPC-HC-t és Splash Pro EX-et ott átnyomtam 5.1re de ez nem segített :S
láttam hogy volt már hasonló hozzászólás de egyrészt hosszas keresés után sem találtam választ a keresésemre másrészt meg képtelenség végigolvasni ennyi hozzászólást szal neharagudjatok hogy ezt megint megkérdezem de kérném aki tud segítsen nekem
előre is köszönöm! -
nuke7
veterán
-
BBéci
legenda
válasz IrsaiOlivér #36256 üzenetére
Audiophyle Szalon, Streamaudio.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
IrsaiOlivér
tag
Tudnátok ajánlani Pesten olyan helyet, ahol meg is lehet hallgatni mit vesz az ember?
Köszi! -
Toobee
veterán
válasz bajnokpityu #36252 üzenetére
Nekem tetszett a hifi shown. Használtan, nagyjából ennyi. XDA-2, amit újan meg tudsz venni, az már nagyjából a duplája.
-
Toobee
veterán
válasz bajnokpityu #36214 üzenetére
Mondhattam volna az Emotiva XDA-1-et is, de kicsit sokat emlegettem a cuccaikat manapság. Én ezzel fogok próbálkozni. 50-60e Ft-ból itthon van, és elõfok is.
-
-
tjojo
tag
Hogy kell visszaállítani a gyári beállításokat Denon (3808) erősítőn?
Próbálom, de nem akar összejönni. -
nuke7
veterán
Az eredetileg benne levő ic van nekem, nem tudom pontosan.
A te erősítőd legalább 1 - de lehet h 2 - kategóriával jobb mint az enyém plusz ez a dac elv. Jobb mint a kis kínai....Nálam egyértelműen tobb részlet lett a zenében, kinyílt - talán megjöttek a felharmonikusok...
https://youtube.com/user/nuke7
-
-
Bubanc
aktív tag
Sziasztok,
Milyen mértékben "egészséges" az erősítő melegedése? egész délutános, estés hallgatás után(normál hangerőn), eléggé felhevül az erősítő hátsó-felső része, kb 50 fok lehet. az oldala, alja és elülső része, csak langyos(kézmeleg).
Köszi!AMD for(n)ever s754, a világ már csak ilyen, nem lehet bárhova bármit bedugni...
-
hétalvó
addikt
válasz bajnokpityu #36241 üzenetére
Ki foglalkozik rotel tunninggal?
Van értelme egyáltalán? Rb 1070 ami itthon van.https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
bajnokpityu
félisten
válasz Warter #36239 üzenetére
Neeeem, az alap.
Arra gondolok, hogy mivel tudtam, h a 840esemnek az előfok a szűk keresztmetszete, kértem, hogy kössül ki. Így végül lett egy olyan bejárata is, ami potin keresztül a végfokra megy. Ez ott eléggé bevált, ugyanakkor megtanultam, hogy az én dacom és a végfok közé érdemes betenni aktiv előfokot.[ Szerkesztve ]
-
Warter
addikt
válasz bajnokpityu #36238 üzenetére
Már mint mire gondolsz? A B kiment kikötésére? Nekem is azzal kezdte Zoli, de aztán utólag azt mondta, hogy nem volt rá szükség, mert annyira "szépen" volt megcsinálva belül, hogy nem volt értelme átkötögetni.
-
bajnokpityu
félisten
820as,ha jól emlékszem hendikkeppel indul, kisebb trafója is van, nyilván belül is spóroltak.
935 sztem alapban egy egész jó erősítő, és sztem tuninggal tovább növelheti előnyét.
8xx sorozatot még ha jól emlékszem japánban csinálták, a 9xxeseket meg taiwanon. Sztem nem várható nagy differencia emiatt, állapoton több múlik.Nagy differenciára azért nem kell gondolni, ezek az Rotelek eléggé egy kaptafára készültek.
Warter: az külön kérésre készült, nem volt általános, de miután így kértem, csinált még pár erősítővel ilyet Zoli. CAval is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ed Parker
nagyúr
válasz bajnokpityu #36220 üzenetére
Es mit mutat?
-
palu
tag
Sziasztok,
Főleg Bajnokpityut kérdezném, de bárki mást is aki Rotel-ekben jártas.
Alapkiépítésben melyik Rotel erősítő a jobb, illetve melyik jobb tuning alap?
RA-935BX MK2
RA-820BX 4Ezidáig csak az öreg Rotelek jó híre jutott el hozzám, meghallgatni még egyiket sem volt szerencsém.
Mivel ebay-en keresgélek és nem biztos hogy csak ez a két tipus lesz elérhető tudnátok egy bestbuy rangsort összeállítani.Köszönöm a segítséget
Palu -
hétalvó
addikt
válasz Toobee #36213 üzenetére
Igen kb nekem is az Mdac maradt mint elérhető áru darab van is egy használtan, de meg akkor hogy rendesen menjen mindig kellene egy előfok is és akkor mar nem kellene távirányítós dac se.
Legjobb egy média lejátszó lenne elő fokkal ebből pedig tényleg csak a CA elérhető számomra, az se nagyon... Akárhogy számolok 300 alatt nem úsznam megVagy a Pcs zenélés de ahhoz nem sok kedvem van ezután...
Az az antelope pedig hat árban kicsit zuzos
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #36229 üzenetére
Jól jönne mindenkinek. Főleg hogy te nem marketingrizsa és ár hanem épp hangzás alapján osztályoztad.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz bajnokpityu #36229 üzenetére
Személyes bejegyzésként simán összeírhatnád. Vagyunk jó páran akik szívesen olvasnák.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz bajnokpityu #36227 üzenetére
A hifi és házimozi komponensek nagy minőségi összefoglaló/összehasonlító excel táblázatába!
-
bajnokpityu
félisten
Milyen táblázatba?
AgPt marad. A régi U2 nekem nagyon tetszett, az új ezüstös U2 nekem nem,de ez az AgPt beválós (az a fajta, ami nem nyűgöz le, észrevétlenül zenél, csak éppen bármire cseréled,hiányérzeted támad)
Aztán, majd egyszer lesz Aura, nah, ha az is annyival jobb lesz,mint az AgPt kábeleknél az Aura XLR, akkor az is kemény dió lesz.
Ezek mindegyike(talán az ezüst U2t kivéve), sztem komoly szinvonal. Három kábel még,ami jó ár/értékű, az egyik a Gábor féle USB,ha csinál belőle puha változatot, az Oyaide d+, harmadik meg a Humanéké, a saját új aktiv zajszűrős USBjük. Árban sorban egymás duplái.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz bajnokpityu #36225 üzenetére
Azt,amikor úgy mondom,h jobb, azt természetesen úgy értem, hogy nekem a saját,vagy Tonyo láncában jobban tetszett, nem úgy,hogy minden láncban így fog viselkedni.
Ok, akkor ez nem kerül bele a táblázatba.
USB marad valamelyik Ákos féle, vagy csak próbaképpen voltak/vannak Nálad?
-
bajnokpityu
félisten
Humanékét. Anno hoztak kis-nagy tablát, egy olcsó USB kábelt, a saját koaxukat demozni.
Nem keresgéltem koax kábelből jobbat, megvettem a demokábelt. Adott Néhai egy-két koaxot kipróbálni, elég drágákat, de jobbnak találtam ezt. Meg Ákosnak egy régebbi 2. generációs ezüst digi kábele volt előtte itt, annál is jobb volt. Humanéké viszont olcsóbb. "Sima" a beceneve a kábelnek.Azt,amikor úgy mondom,h jobb, azt természetesen úgy értem, hogy nekem a saját,vagy Tonyo láncában jobban tetszett, nem úgy,hogy minden láncban így fog viselkedni.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz bajnokpityu #36223 üzenetére
Tabla után Te milyen koax kábelt használsz?
-
bajnokpityu
félisten
válasz gorbep #36222 üzenetére
A halide nagyjából egy jó alaplapi koax szintje (más előnyök,hátrányok,de durván az a kategória)
Milyen USB spdif átalakítót ismersz? Hiface, halide? Nah,azoknál a kis human audio tabla is jobb, netto 75ért, akcióban. A nagy tabla most netto 150,akkor a stello sztem pont jó 110-120ért.
Nagy tabla annyi pluszt tud, hogy feszesebb, tökösebb a mélye, és az egész némileg simább, kevéssé digitális hangú.
-
gorbep
senior tag
válasz bajnokpityu #36220 üzenetére
És valami véleményt alkotsz nekem róla? Gondolkodom az alaplapi SPDIF koax kiváltásán...... hátha egyszer majd DAC-ban is lépek felfelé.....
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
f27
senior tag
Valaki ebből az adatbol megtudja mondani milyen minőségü egy hangszoró?
Egy őszinte vélemény utánna mondom a márka nevét ami az adatokhoz tartozik.
Qms:3,26,
Qes:0,52,
Qts:0,48,
Vas:15-17L,
Re:7,40,
Cséve: Szőtt, fonott kevlár,
Xmax. 6mm,
Mágnes: 1,5Kg,
Kosár: Öntvény, Tömeg: 3,5Kg,
Mag tömeg: 5,3Kg ,
fs:55Hz,
Freki: 35-5500,
Telj: sine150W/300Wmax,
Sensy: 98dB20cm hangszoró 150/300W 8Ohm
-
bajnokpityu
félisten
válasz gorbep #36216 üzenetére
Igen. haveromnál hallottam.
Tamoo:igen, az aktiv az legalább egyszeres erősítéssel bír. Passziv ugye nullaszoros.
Parker:nálam meg egy mytek stereo 192 van. utóbbi jóval drágább(közel duplája), és szintén sabrés.
Warter: valami olyasmi az Asus essence, és a Shiit Asgard USB bejárata is.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
Nálam volt az audiolab 8200cdq amiben ugyanaz a Sabre csip van es felépítésre hasonló mint az mdac.
800€-ig nem nagyon tudok jobbat, ami ennyi mindent tud. -
gorbep
senior tag
Valaki találkozott már ezzel? ...... már megint ez a bogár......
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
Tamoo
MODERÁTOR
A passzív előfok annyit takar lényegében, hogy DAC+potméter ugye?
Az aktívnak pedig "erősített" a kimenete? Nem vagyok teljesen képben.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz Toobee #36213 üzenetére
Miért pont Mdac? Nem olyan kevés dacban van előfok, hogy szűrni kelljen.
De azt azért tudni kell, hogy zsebbenyúlós igazán jó előfokkal egybeépített dacot venni. Egyet tudok, antelop gold a neve. Annak már jó az előfoka (aktiv), ettől olcsóbban csak digitális és passziv előfokokról tudok, amik meg biztosan gyengébbek.
Annyiért meg már használt Embla, vagy valami más komolyabb médialejátszó.
-
hétalvó
addikt
Patt helyzet allt elo itthon
Jott egy rotel vegfok egy remek ic-vel, tapkabellel. Erot dinamikat reszleteket hozott, de gondoltam tobb van benne. Igazam is lett, mert egy dacmagic plus tarsasagaban meg jobb lett. A gond hogy sehogy nem tudom integralni a rendszerembe. Az erositom meg mindig egy 3311-es.
Media lejatszonak tudom hasznalni az erositot, de akkor nincs taviranyiton hangerom.
Tavironyitos dac eloerositovel kellene. Esetleg.
Az egyetlen megoldas egy music streamer 6 lenne bele kozvetlenul a vegfokba, de horror az a 280k amit elkernek erte.
Ha analogon bekotom a dacmagic-et nincs mediaplayer es szamitogeprol az ic-k miatt sokat romlik a hang. A kenyelmi faktort pedig inkabb hagyjuk.
Esetleg egy marantz av eloerosito, de a vegfokom csak stereo,denon-on nincs 7.1 in.
Utolso megoldas squeezebox touch+dac es direktbe vegfok, de ilyet pedig nem nagyon kapni...https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
gorbep
senior tag
válasz Gaben360 #36150 üzenetére
Lehet, hogy a NAD tápkialakítása más, lehet, hogy a nulla nála is a védőföldön van, az előző pedig galvanikusan le volt választva.... talán valaki szaki ismeri a kapcsolástechnikáját.....
-
Tamoo
MODERÁTOR
Ezt te tudod, te hallod. Nekem pl. a kiskínai wolfson nemigazán dobott a Denon hangján (másabb volt, de nem jobb), pl. az Asus az totálisan megváltoztatta pozitív irányba. De a két dac nem is egy kategória.
Egyértelmű, hogy a pure direct a legjobb, mást eszembe se jutna zenéhez használni.
Milyen IC-t vettél? S? H?
[ Szerkesztve ]
-
HateEternal
tag
válasz MasterMark #36206 üzenetére
oké köszönöm szépen a segítséget
-
MasterMark
titán
-
HateEternal
tag
válasz MasterMark #36204 üzenetére
oké köszönöm. amit még találtam az a mmediaplayerbe stream. az miben más? vagy az pont ezt lenne?
-
MasterMark
titán
válasz HateEternal #36203 üzenetére
A MediaPlayer-é mindig megy, hacsak ki nem kapcsolod.
Switch Tax
-
HateEternal
tag
válasz MasterMark #36202 üzenetére
akkor a gépről már megy a szerver ha már néztünk onnan 3D-s filmet és azt nem kell mindig elindítani ugye? mert néztem neten is és ott mindig kell valami szerver. oké azt majd megpróbálom. köszi
-
MasterMark
titán
válasz HateEternal #36200 üzenetére
Ha a VGA tudja gyorsítani, akkor nincs gond.
Valószínűleg a Media Player megosztását látja. Felhasználók / Nyilvánosba próbálj meg bemásolni.
Switch Tax
-
nuke7
veterán
én bkercso dac-ot kötöttem furutech-el a bdp-150 után, onnan néhai rca-val yamaha rx-v1600 pure direct és néhai tápkábel... rohadt jól szólt sztereóban a focal 715... ennyit dobna a dac rajta..?
(jobb volt pure directben mint bármelyik beépített hangzással)https://youtube.com/user/nuke7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.