Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Khaosz55

    addikt

    válasz Quetz #163687 üzenetére

    Én is ezt gondolom. Elhiszem, hogy jobb meg pontosabb a zárt na de az elég rossz ha azt érzed a film alatt, hogy eszméletlen kevés. Itt egy régi még kézzel rajzolt tervrajzrészlet a házamról, a szobákat meg felesleges méreteket paintbe lesatíroztam és jelöltem a 2 SVS és XTZ-t illeteve a kanapé és a vászon elhelyezését. A nappali rész kb 40 cm-rel süllyesztve van a többi részhez képest. KB 3,6m belmagasság és egyben 60mˇ2, kb 190-200 lég m^3. Egy átlag szoba légköbméterben kb 1/4 ekkora. Helyeztem már mindenhova mindenhogyan variálva a subokat jelenleg ez a legjobb felállás, nsd elöl xtz a kanapé mögött. Pont nem érdekel a zárt pontossága ha kb egy jó filmjelenetnél nemhogy a pontosságot de subbot is alig hallom. XTZ hozta amit akartam, lényegesen jobb élmény így a mozi.
    Én azt is elhiszem, hogy zárt subbal meg lehet oldani, csak akkor lehet kéne vennem millió feletti szub-ot vagy subokat.
    Meg már szentségtörés lassan, ha valakinek reflex sub-ja van, fölég ha tetszik is neki.
    Lehet nekem mutatni 200-ért olyan zárt subbot ami ekkora térben megadja a megfelelő élmény mozizásra. Mer én most ennyit szántam rá majd lehet a jövőben többet fogok.

Új hozzászólás Aktív témák