A Panasonic is nyit a TiVo okostévé rendszer irányába?

Három LED LCD televízióba kerül bele első körben a viszonylag újnak számító smart platform.

Hirdetés

Az Xperi nevű cég két évvel ezelőtt jelentette be, hogy színre lép egy új smart platformmal, amelyet asztali boxok és televíziók gyártóinak szán.


[+]

A TiVo OS-ről az Xperi azt állítja, hogy minden korábbinál nagyobb függetlenséget biztosít a partnereknek, így nem kell ragaszkodni a fejlesztő által kijelölt alkalmazásokhoz, hanem el lehet dönteni, hogy például milyen applikációk legyenek a készülékre telepítve gyárilag. Emellett az érintetteknek módjuk nyílik arra, hogy az általuk kiválasztott alkalmazások kerüljenek például az ajánlóba. Ez egyben azt is jelenti, hogy a cégek saját maguk is értékesíthetik a szponzorációs felületeket, így bevételhez juthatnak ily módon, ami nyilván komolyan felkeltheti az érdeklődést a platform iránt.

A közelmúltban már olyan nagy konszernek kötöttek megállapodást a fejlesztővel, mint a Sharp vagy a Vestel, és 2024-ben a Panasonic is követi a példájukat. A japán cég ugyanis bejelentette, hogy három új modellje is a TiVo OS rendszert használja. Ezek a Panasonic W60A, S45, illetve S40 televíziók. Ezek LED LCD technológiát használnak, tehát a konszern a jelek szerint az alsó, és alsó-közép kategóriában próbálkozik ezzel az új megoldással.

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Előzmények

Hirdetés