A soknál is több pénzzel gyorsítaná fel a hazai chipszektort Kína

A China Integrated Circuit Industry nevű befektetési alap elsődlegesen a chipgyártáshoz szükséges berendezésekre fókuszálhat.

Hirdetés

Kína egy új, China Integrated Circuit Industry nevű befektetési alapot hozott létre, amely az USA valutájára átszámolva 47,5 milliárd dolláros tőkével gyorsítaná a hazai chipgyártásra vonatkozó fejlesztéseket.

Mint ismeretes Kínát az USA elvágta a legfontosabb, chipgyártással kapcsolatos technológiáktól, így főleg a régebbi node-okra fókuszálnak jelenleg, de hosszabb távon a nyugathoz viszonyított masszív lemaradás behozása lehet a cél.

A kínai chipipar számára a legfontosabb tényező olyan levilágítási technológiák kifejlesztése, amivel modern node-okon is képesek lehetnek a chipgyártásra, és ezt hivatott elősegíteni az állami hátterű tőke, ami segíti a kínai cégeket ennek elérésében.

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Előzmények

Hirdetés