Hirdetés

A manapság optimális specifikációkra törekszik az MSI QD-OLED monitorja

27 hüvelyk, 1440p, 240 Hz, Type-C és AI funkciók jellemzik dióhéjban a kijelzőt.

Hirdetés

Az MSI bemutatta a MAG 271QPX QD-OLED E2 nevezetű gaming monitort, ami harmadik generációs, kvantumpontos OLED technológiát használ, és az "E2" utótagot nem viselő rokonával ellentétben 360 helyett 240 Hz-es képfrissítési rátával dolgozik.


[+]

A 27 hüvelykes típus 2560x1440 pixeles felbontással rendelkezik, amihez SDR módban 250, HDR-ben pedig 450 cd/m2-es tipikus fénysűrűség társul, ám ez 3 százalékos APL-lel 1000 cd/m2-ig kúszhat fel. A VESA DisplayHDR True Black 400, illetve VESA ClearMR 13000 minősítésű, Adaptive-Sync technológiát támogató készülék 0,03 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltást ígér, és az 1,07 milliárd színt 138,4/99,1/98 százalékos sRGB/DCI-P3/Adobe RGB színtérlefedettséggel képes prezentálni, delta E<2 színpontosság kíséretében.

A periféria passzív hűtéséről grafénfóliával kiegészített, egyedi tervezésű alumíniumbordázat gondoskodik, miközben a panel műszaki állapotára a gyártó 2.0-s OLED Care funkciói vigyáznak. Az OSD menüből elérhető a 120 Hz-es, dedikált konzol mód, vagy az MI algoritmusokkal operáló, színét a megjelenített képtől függően dinamikusan változtató okoscélkereszt, a nagyító/zoom, továbbá a sötét részleteket kiemelő, de a fényerőt és szaturációt sem érintetlenül hagyó AI Vision.

A kétirányú pivotot is tudó, mindenhogy állítható talpat kábelvezető réssel látták el a tervezők, míg a VESA rögzítőpont 100 x 100 mm-es, és a fedélzeten egy 1.4a verziójú DisplayPort, két HDMI 2.1 bemenet, egy videojelet, valamint 15 wattnyi töltést közvetítő USB Type-C csatlakozó található a kötelező, 3,5 mm-es jacken kívül.


[+]

A PiP/PbP képességekkel ellátott, HDMI CEC-es modell vételárát egyelőre nem közölték, viszont a 3 éves garanciája kiterjed az esetleges beégésre is.

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés