- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Raspberry Pi
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagidög
senior tag
Lecseréltem a Full HD kijelzőm egy 4k-sra. Az én 3m-es nézési távolságomból nem látok semmi különbséget 55"-en, de nem is ezért vettem a kijelzőt.
PC-ről küldöm rá a jelet HDMI-n egy AMD RX470-ről, a lejátstzó MPC-HC+madVR.1. Ha natív UHD Bluray anyagot jelenítek meg rajta, fakó a kép és a tv nem írja, hogy érzékelne HDR-t. Ha bekapcsolom a win10 kijelző beállításoknál a WCG+HDR-t, már érzékeli a tv, hogy HDR jelet kap, de a kép változatlanul fakó, ráadásul számottevően növekszik az input lagom. Mit csinálok rosszul?
2. Driverből küldhetek rá 4:4:4 chromát 8 biten vagy 4:2:0 chromát 12 biten. Melyiket érdemes választani, miért?
3. Az Onkyo TX-NR818 erősítőm nem támogatja a 4k jelet, így kénytelen vagyok külön kábelen vinni a hangot és a képet. A windows kijelzőként is érzékeli az erősítőt, ezt szeretném megszüntetni, mivel van egy felesleges asztalom. Hogy tudom letiltani a kép részét a jelnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Mazda topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gumi és felni topik
- Star Trek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest