- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
mettek #154759 üzenetére
Rendben.
Itt már két éve nem szóltál hozzá (ami nem azt jelenti, hogy nem olvasod).
[link]
Erre a Minixre nem sokan panaszkodnak, de kevesen is vettek, mert a többihez képest drága.
Hátránya, hogy az itthon forgalmazotthoz gyöngébb távirányítót adnak.A tv, az AVR, de leginkább a Kodi (mivel azt fejlesztik) beállítások nekem is okoznak gondot, ha azt szeretném, hogy úgy működjön, ahogy kell.
Nem mondhatom, hogy szakértő vagyok bármelyik eszközömnél, (nem is célom) pedig sokat olvastam és kérdeztem is.Most éppen a régi családi DVD-ket kell mkv-ba alakítani, hogy ne a VOB-okat kelljen egyesével indítani, van amit a makemkv a végén nem ír ki fájlba, ha másikkal próbálom (mkvtoolnix) az 50 fps-re alakítja, a hang a végére sokat csúszik, de majd megoldom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Assetto Corsa EVO
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest