Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiss66
senior tag
válasz BBéci #154638 üzenetére
Ja, amúgy úgy is bejön a menü, ahogy te mondtad, koax mellett video rca, av2 video a tv-n, csak az erősítőn már monitor out-hoz kell csatlakoztatni, és a betanított táv.on az input gombbal kellett átváltani.
Én csak azt nem értem, hogyha a kurzor oldalra megy, akkor le-fel miért nem, valamit elszúrtak a távirányítón, vagy én nem jól állítottam be még mindig valamit? De logikailag ha oldalra műkszik, akkor le-fel is kéne neki, mert "egycsapat"-ba tartozik, gondolom én.
Nincs véletlenül két darab Denon avr-3802-höz való eredeti távirányítód, amiböl az egyik eladó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- League of Legends
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- Samsung 55" QE55S90CATXXH 4K UHD Smart OLED TV
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest