Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok újra!
láttam, hogy erősebb eszmecserét váltott ki a múltkori kérdésem, ebbe nem szeretnék beszállni, mindkét oldalt meg tudom érteni
körvonalazódott még pár dolog, voltam közben a HiFi topicban is. árban nem véltem felfedezni azt a hatalmas különbséget, ami miatt el kéne állnom az 5.1 rendszertől - amennyiben a komponensenkénti bővítés megoldható. várhatóan a PC lesz az elsődleges hang- és képforrás, ahonnan a dVGA-n keresztül, HDMI-n szeretném kiadni a jelet. ebből kiindulva jó lenne egy olyan erősítő, ami egyrészt erről le tudja szedni magának a hangot, másrészt tudja továbbítani a video jelet, adott esetben kikapcsolt állapotában is.(a tévét és xbox-ot esetlegesen analóg bemeneten még rákötni, ha lehet/érdemes)
a következő kérdések merültek fel bennem a fentiek után, már ha ott nincs hiba:
- ha találok egy ilyen erősítőt, akkor mekkora probléma lenne számára, ha egy (akár huzamosabb) ideig csak 2.0-ként működne és csak front hangfalakat kellene meghajtania?
- amennyiben ez nem probléma, mennyire sínylené meg az összhatás a többi hangdoboz/mélyláda hiányát, vagyis mennyiben maradna el vajon egy valós 2.0 sztereó rendszertől?illetve, ha már itt vagyok
csak böktem egyet a neten, az olcsó szegmensből, ha jól láttam, itt pl nem gond a HDMI fent leírt kezelése. megindokolnátok, hogy szerintetek miért nem érdemes választanom ezt az erősítőt például, akár használt front hangfalakhoz?
köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest