Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

sziasztok újra!

láttam, hogy erősebb eszmecserét váltott ki a múltkori kérdésem, ebbe nem szeretnék beszállni, mindkét oldalt meg tudom érteni :)

körvonalazódott még pár dolog, voltam közben a HiFi topicban is. árban nem véltem felfedezni azt a hatalmas különbséget, ami miatt el kéne állnom az 5.1 rendszertől - amennyiben a komponensenkénti bővítés megoldható. várhatóan a PC lesz az elsődleges hang- és képforrás, ahonnan a dVGA-n keresztül, HDMI-n szeretném kiadni a jelet. ebből kiindulva jó lenne egy olyan erősítő, ami egyrészt erről le tudja szedni magának a hangot, másrészt tudja továbbítani a video jelet, adott esetben kikapcsolt állapotában is.(a tévét és xbox-ot esetlegesen analóg bemeneten még rákötni, ha lehet/érdemes)

a következő kérdések merültek fel bennem a fentiek után, már ha ott nincs hiba:

- ha találok egy ilyen erősítőt, akkor mekkora probléma lenne számára, ha egy (akár huzamosabb) ideig csak 2.0-ként működne és csak front hangfalakat kellene meghajtania?
    - amennyiben ez nem probléma, mennyire sínylené meg az összhatás a többi hangdoboz/mélyláda hiányát, vagyis mennyiben maradna el vajon egy valós 2.0 sztereó rendszertől?

illetve, ha már itt vagyok :) csak böktem egyet a neten, az olcsó szegmensből, ha jól láttam, itt pl nem gond a HDMI fent leírt kezelése. megindokolnátok, hogy szerintetek miért nem érdemes választanom ezt az erősítőt például, akár használt front hangfalakhoz?

köszönöm előre is :R

Új hozzászólás Aktív témák