Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • olm3

    csendes tag

    Sziasztok!
    Tudom nem teljesen ide tatozik ez a kérdés, eredetileg nem is ide írtam de a másik fórumot szerintem nem sokan olvassák.
    Tehát szeretnék valamiféle tanácsot kérni lentebb leírt problémára hátha valaki tud adni :
    Adott egy Sound Bluster Z hangkártya illeteve egy Yamaha HS5 monitor pár ( igen jelenleg sajnos egy mono kábellel hajtom meg , tervbe van, hogy lecserélem egy külső DAC-re egy Sound Blaster X7, Asus Xonar Essence One valamelyikére de ez még 1-2 hónap ).
    A problémám az, hogy ha a gép terhelve van inkább csak játékok közben akkor van egy nagyon intenzív alapzaja a hangfalnak ( filmnél, zenehallgatásnál ez nem jelentkezik ). A tápot kizárnám mert egy viszonylag minőségi darab ( Cooler Master Silent Pro M2 széria ).
    A videokártyát szintén kizárnám mert bár a GTX 900- as partner szériára sokan panaszkodtak, hogy a tekercsek magas fps értéknél zajonganak én ezt a sajátomnál nem tapasztaltam, illetve a hangkártya is a zárt verzió.
    Szóval ha esetleg valakinek van ötlete kérem segítsen, és ha a fentebb megnevezett külső hangkeltőkről van valakinek tapasztalata azt is szívesen fogadnám, főleg az X7- es érdekelne.
    Köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák