- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
John D'oh
aktív tag
Van egy 8 éves 5.1 szettem Wharfdale hangszórókkal és valamiért a centerrel (220C) sose voltam teljesen kibékülve ahogy a beszédhangot visszaadja. Bizonyos hangszíneknél mintha tompa lenne, sőt picit talán még torz is, bár ez elég erős így leírva, nehéz megfogalmazni, de nem kristálytisztán szól az biztos.
Próbáltam megcserélni az egyik front sugárzóval, és valamivel jobb volt de nem sokkal.
Picit reméltem hogy a régi Yamaha erősítőt amikor a Denon x1800h-ra cseréltem majd javul, de ezen a téren nem volt javulás
A szoba egyébként visszhangzik ha tapsolok, elképzelhető, hogy simán csak ezt kéne orvosolni és tisztábban szól utána a beszédhang ?Azért mielőtt belevágok jó pénzért beméretni a szobát meg akusztikai paneleket venni, gondoltam arra is hogy simán megnézem egy másik centerrel és ha jó akkor megtartom ha nem akkor meg visszaküldöm.
Tud valaki 200k-ig ajánlani egy centert amiről tapasztalatból ismert hogy szépen szól a beszédhang?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest