-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeFranco #89620 üzenetére
...közterületen nem lehet nálad gázspray
csak azt nem értem, hogy pl praktikerben is lehet kapni paprikaspray-t, de azt akkor mire használhatod és hogy viheted magaddal hazáig?
egyszerűen nem tudod úgy vinni, hogy közterületet ne érints... (hacsak nem kerítésszomszéd vagy az üzlettel) ...ezért írtam a (helyesen tényleg) gázriasztópisztolyt, amire párezer az engedély és valamennyi papírmunka után legálisan viselheted kb bárhol
...amikor önvédelmet tanultam, az edzőnk hozzáállása az volt, hogy mindenhonnan a legegyszerűbb+leghatékonyabb mozdulatokat verte belénk... pont ezért, hogy stresszhelyzetben legyen esélye a rutinmozdulatnak előjönni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest