- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz Inhouse #71445 üzenetére
Nem tudom itt mennyit tágulhat. Mármint a fal nem vizes, mert emeleten van, maximum a téli-nyári hőingadozás, ami odatehet neki. Olyan 20 fok van télen és 30-35 fok nyáron. Így fogom csinálni akkor, hagyok neki egy centit, biztos ami tuti. A falnak szögelésnek van valami kifinomultabb módja? Ahogy nézem ezek a másik szobában szögbelövöt használtak, aztán jönnek le a szögek a vakolattal együtt sok helyen. Valahol a teljes szegélyléc lejött. Arra gondoltam talán valami valami tiplis konzolos megoldás, hogy pl szegélylécenként beteszek két tiplit valami konzollal, aztán arra húzom rá, vagy abba pattintom be a szegélylécet.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vannak már képek a Pixel 9a hivatalos védőtokjairól is
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 850W használt moduláris tápegység eladó garanciával!
- Hibátlan - SHARKOON CA I mini-ITX szálcsiszolt alumínium számítógépház
- Blitzwolf Bw-Gp1
- Hibátlan - Cooler Master Hyper 212 EVO - Thermaltake UX100 ARGB processzor hűtők
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest