Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
kukinyo #19306 üzenetére
A Swif2 120P csak akkor halk, ha minimum fordulaton megy. Nekem is volt, rengeteg levegőt tud megmozgatni.
Én inkább Swif2 1201-ből vennék (1200 rpm), az alacsony fordulatról indul. Annyi feszültséget adnék neki ahol még halk, de már szállít levegőt is. Nekem 600 rpm ami halknak számít, de azért mozgatja a levegőt is. Persze ez tőled függ neked mi számít halknak, illetve milyen körülmények között és milyen gépet kell hűtenie.
Amúgy a hátsó ventinél sokkal fontosabb szerepe van a tetőlemezen levő venti(k)nek, legalábbis szerintem. A meleg általában felfele keresi a kiutat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest