Hirdetés
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radnix
senior tag
válasz
GoTReX #94006 üzenetére
Nem valami nagy durranás, íze is közepesen szar mindegyik ízesítésnek. Energiaitalnál nem igen nyújt többet.
Amit ma vettem napalm nevű csoda nagyon kellemes csalódás volt viszont, kicsi adag, nincsen benne kreatin meg cukor, szóval felesleges dolgok, ár.érték arányban kellemes, és először éreztem pörgetőtől, hogy a fülem telimegy vérrel, és mintha szúrkálnák, jó piros is volt, persze idegesített, de legalább tudtam, hogy "ez 6 bammeg"
500g 7000-ért vettem cimbitől és 5.7 g egy adag, íze a közepesen szarnál kicsit jobb talán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Diablo 3
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest