Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Az van a csomagban, hogy beszéltek kb. egy órát. Kapott egy vonalvezetőt egy hétre, ami után biztos beszélnek, de közben is kérdezhet. A gyakorlatok kivitelezéséről vannak videók, ahol el van magyarázva mire figyeljen. Szerintem ez jó.
Az, hogy van egy személyi edző, aki 3-5 emberrel (legalább) foglalkozik, az sem a legjobb, ha közben fontosabb, hogy videózza az embereket, hogy legyen mit kitenni a közösségi oldalakra.
Én amondó vagyok, hogy kezdetnek jó, mert legalább elmegy. Kap egy vonalvezetőt. Megismeri az eszközöket, mire kellene figyelni. Persze jobb, ha valaki ott van és egyből szól, hogy jobban húzd ki magad, szorítsd a lapockád. Nekem is volt, hogy segített személyi edző, mert nem engedtem eléggé előre a karom az egyik csigás gyakorlatnál. De a nők célja úgysem az, hogy rengeteg izmot szedjen magára. Elsősorban fogyni mennek oda.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest