- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Cs1csó #185664 üzenetére
Nem tudom, hogy mikor milyen kezelések vannak, konkrétan az én példámból tudok kiindulni.
Ütközéses szindrómát állapított meg. Azt mondta, hogy az a csont, ami fent a vállam tetején fut (nem tudom most fejből, hogy mi a neve) hosszabb az átlagnál, emellé a vállízületemre is mondott valamit, hogy hogyan áll, ezért nyomó gyakorlatoknál sokkal nagyobb eséllyel nyomja össze a felső csont a szöveteket. Mutatta az ultrahangon, hogy hol gyulladt enyhén a szövet, de mondta, hogy ránézésre múló félben van, nem szükséges gyulladáscsökkentő, vagy bármi más, az edzésen változtassak.
Javaslatkén az volt, hogy 45 fok helyett csak 30 fokos legyen a ferde padon történő nyomás. Azóta úgy nyomok, a vállfájdalom megszűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One mobilszolgáltatások
- Google Chrome
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest