- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Cs1csó #185664 üzenetére
Nem tudom, hogy mikor milyen kezelések vannak, konkrétan az én példámból tudok kiindulni.
Ütközéses szindrómát állapított meg. Azt mondta, hogy az a csont, ami fent a vállam tetején fut (nem tudom most fejből, hogy mi a neve) hosszabb az átlagnál, emellé a vállízületemre is mondott valamit, hogy hogyan áll, ezért nyomó gyakorlatoknál sokkal nagyobb eséllyel nyomja össze a felső csont a szöveteket. Mutatta az ultrahangon, hogy hol gyulladt enyhén a szövet, de mondta, hogy ránézésre múló félben van, nem szükséges gyulladáscsökkentő, vagy bármi más, az edzésen változtassak.
Javaslatkén az volt, hogy 45 fok helyett csak 30 fokos legyen a ferde padon történő nyomás. Azóta úgy nyomok, a vállfájdalom megszűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest