Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Jò kis válledzès...
[link]
-
S e t h
nagyúr
mire jövök a linkelt képek nagy része eltűnt, oda a barátság?
-
aelod
veterán
Jóvan látom a ki ismer kit gém megy épp. Nem maradtam le semmiről.
-
zzz03
őstag
válasz
Angel2014 #127985 üzenetére
Hat. Azer egy ilyen komoly figuratol mint te a forum mestere mas neveket vartam volna. Igaz azer a baratod ismer olyat is akire gobdoltam...
En nem akadok ossze senkivel.
nem vagyok ilyen vagany... Meg valahogy a korod beli orogek neveit se irod akiket errefele telleg mindenki ismer...
na mind1 kis verszivasnak jo volt.
-
KoVee84
senior tag
válasz
Angel2014 #127970 üzenetére
irigyellek h ilyen sok barátod van! Gondolom bármelyiket hívnád, hogy menjen át krumplit ásni, azonnal ugranának, sőt előtte el kellene szaladnod Obiba, hogy legyen elég ásó!
Bár a második mondatod elbizonytalanított... Ismered őket! F@sza, én is qwa sok embert ismerek, de nem mind a barátom -
celf
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #127973 üzenetére
akkor viszont én erre voksolnék.
NaCl is fontos -
celf
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #127941 üzenetére
sózod az ételeket?
-
Shingen
addikt
Ma Mell-Hát volt, talán atta.
Fáradtan ebben a fülledt időben kész voltam. -
Angel2014
addikt
válasz
Jim-X #127967 üzenetére
Nem értem miért töketlenkedsz velem....neked amilyen a stílusod egyet sem képzelek el melletted...
Azt sem értem mi érdekem lenne hazudni nektek...Bizonyítsam be nektek? ismerem lócit,krakoswkit, ismerem a djket és mellette rengeteg barátom is van....Budaival 10 éves korom óta ismerjük egymást...
-
Jim-X
őstag
Megtortent esemenyek alapjan:
XY: Szia, latom van sok baratod, lehetek en is a baratod?
Angel: Gyerekkori? -
GoTReX
őstag
Srácok, ti jónak látjátok Dallas McCarvert?
-
Zola007
veterán
-
Angel2014
addikt
válasz
MATEO6600 #127952 üzenetére
Mondtam a főnöknek mi a nyavalyának szerződött le ezekkel...
Csepel a DJ-ék hazája ...Budai, gyerekkori barátom,és szomszédom...Kühl, sterbinszky , Juniur Kiss József...Testvére NK Kiss Norbi...ők mindannyian csepeliek....milyen jó lenne betenni őket egy sarokba és élőben nyomnák a zenét....a reklámokat is élőben mikrofonba be tudnák mondani ...említettem a főnök srácnak azt mondta nem is lenne hülyeség...
Aelod azokon nőttem fel....Moltkor beszart az erősítő hoztak egy 500 wattos hatalmas Bluetoth ládát na ráküldtem a telefonomat egy kis Metallicával Mester of Puppets , Battery,,,Motorrbreak [link] [link] ne ne félj ettől mindenki felpörgött....
-
-
Angel2014
addikt
Ma voltam edzeni reggel 6 kor most értem haza...Teljesen lehúzott ez a Fitt rádiós zene Fitt Rádió nálatok is ilyen szólt egész nap? Kértem a recepciós adja oda a tel számukat elküldöm őket melegebb éghajlatra de nem adta oda. Erre a zenére mindent lehet csinálni csak edzeni nem ...még egy buzibárban is jobb zene van mint a fitt rádióban.
-
rendeltem pár 100grammos "mintát" a stillmassról 8 fajta íz, mondjuk nem a leggazdaságosabb fehérjevásárlásom volt, de kíváncsi vagyok, mert árban jó, meg legalább egy szlovák laborjelentést is melléraknak
-
norbi2010
őstag
Nem tudom új dolog-e, de újra van magyar myprotein.
-
Lábra azért nem edzünk, n mert szűk farmert kell hordani és nem fér bele máskülönben, hátra meg azért nem mert az hátul van és nem látszik.
-
aelod
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #127941 üzenetére
Megnézném azt a guggolást papucsban
-
aelod
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #127939 üzenetére
Guggoltál már papucsban. Vagy lábtolóztál már benne esetleg?
-
válasz
BUZZLGHTYR #127926 üzenetére
nem tudom én soha nem nyújtok de soha nem is görcsölök..
-
válasz
BUZZLGHTYR #127920 üzenetére
iszol eleget?
-
Radnix
senior tag
válasz
Az asztma csak eufemizmus a clenbuterol kúrára, mivel az egy asztmagyógyszer, és széles körben használják a gyúrósok a nyári szezon előtt, ezért bátorkodtam rákérdezni. Szóval nem kell szó szerint érteni.
-
aelod
veterán
válasz
Meg is válaszoltad a miértjét a dolgoknak.
-
aelod
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #127916 üzenetére
Mennyit szoktál nyújtani?
-
Radnix
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #127916 üzenetére
De káliumot fogadjunk nem viszel be eleget
félve kérdezem: nem vagy asztmás mostanság? van egy olyan mellékhatása a clennek, hogy kiüríti a kálumkészleteidet -
BUZZLGHTYR
senior tag
miért görcsöl mindenem? 2 szem kálcium magnéziumot szedek elég régóta..
-
Radnix
senior tag
válasz
Woodslave #127911 üzenetére
Jaj te milyen meleg serpenyőben sütötted azt a szegény húst? Úgy néz ki, hogy nincsen rajta kéreg :S
Én mondjuk mániákus vagyok, csak akkor rakom bele a húst a serpenyőbe, ha már pár centivel az öntöttvas serpenyő fölött érzem a tenyeremen, hogy forró
Zöldségek helyett meg csak a krumpliNa de egészségedre természetesen
-
Angel2014
addikt
Na bunny megint megmondja mire való a karnitin és a zsírégetők...
[link]
-
-
Ribi
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #127905 üzenetére
Neeem, ez úgy meg, hogy valakinek baja van, akkor hívnak valakit aki összetöri magát, akkor ő is szól más valakinek, hogy baja van aki odasiet(ne), de útközben neki is baja lesz, aki hív megint valakit ....
De ha van egy kis esze, 2 embernek szól és így rövid úton egész Magyarország egy nagy balesetgóc lesz. -
válasz
Angel2014 #127885 üzenetére
Van mentő-rendőr-tűzoltó... Ismerősöknek meg főleg az őseimnek is megmondtam már ha olyan a dolog, ne engem hívjanak elsőnek hanem az említett szerveket. Mert ha például egy fél bicikli lóg ki valakinek a seggéből én ugyan ki nem veszem, cserébe annyival később jön a mentő, amennyi idő alatt én odaérek... Ráadásul megkülönböztető jelzéssel lehet hamarább célba érnek mint én vagy bárki a legnagyobb BMW-vel ami nincs is sőt Merci se ráadásul - szóval mindenképp gyorsabb a mentő.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
MATEO6600 #127898 üzenetére
Jajó, azokat nem láttam még..
Hát milyen szavak is vannak erre? Köpönyegpörgető, hátszínű?(#127900) KisDoc: múltkor bevallotta a rádióban, hogy pénzeli a scitec (persze nem így mondta), szóval azért nyomja ezt a sok reklámot, hogy vegyél meg minden szart, amire igazából nincs és soha nem is lesz szükséged. Ja és a triptofánt is ötösével szedd!
-
Angel2014
addikt
válasz
Aventador91 #127892 üzenetére
Ezt úgy kell elképzelni elmentetek dolgozni lakásra UPC-bekötni,kőműves munka ,burkolás vagy valami hasonló és kért valamit a szerelőktől , de a szerelő nem bírta megcsinálni és kapott az öreg egy sallert?
Ha így van elég gusztustalan volt....
Amúgy merre volt ez?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest