Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SONY LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Aktív témák
-
dunkel
őstag
Vótam bájotekkéknél. Okt 9-10 én 20% kedvezmény, ha van kártyád. A kártya igénylése ingyenes. Vannak most is jóárasított cuccok, csekk áut link
Nem is tudtam, hogy van Enigmának is edző dvd-je raboltam is egyet tüstént![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
vótam edzeni jóvót
Hát - csuklya, tricepsz, vennem kell gurtnit![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jojo5
őstag
-
Tomics
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
pihent agyú
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
marcus.fenix
aktív tag
Úgy látom a #49068 csak nekem tetszett...

-
dragonfx
veterán
jumbo professional vs biotech brutal??
melyike ajánljátok?? -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
damn good

-
kovsol
titán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
tuti mindenki elment korán aludni, hogy a reggeli kardióra legyen energia
megyek szüretelni ehh majd anyi szöllőt fogok enni közben, hogy két napig fosok majd
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Na mi van? A terminátor megölte a topicot?

Csak hogy valami ideillő is legyen:
1025g Dymatize mikronizált kreatin eladó (5000.-)
1900g epres Biotech Ultra Whey is (4000.-)
és egy teli doboz (3kg) vaníliás Ultra Whey (6000.-)
esetleg egy doboz Scitec Omega-3 (2000.-)Inkább használja olyan aki még hisz a táplálékkiegekben, vagy akin meglátszik.
-
marcus.fenix
aktív tag
-
God Vazzeg
veterán
Köszi srácok
Én is szeretném hinni hogy haladok, egy 105-106kg lesz reális ebben a ciklusban (8 hét) aztán pihi, és a következő ciklusban remélem a 110 meglesz. Utána meg meglátjuk hogyan tovább 
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
rohaggyon meg a befőtted

-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
csak a harmadik képen nagy a fejed szerintem
jó képek alakul a leányzó fekvése már
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
amíg hidegen nincs meg az 50, addig nincs mit beszélni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
cak fénormális?

-
8nemesis8
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Van hátad szépen

-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nice.
Én is ilyen V alakot akarok. 
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez. Neked is tetszik, azért is raktad be ide is

-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Annyira nem vizes, mint tavaly. A forma is jobb!
Az a hát póz

-
LOTR
addikt
válasz
Myki19
üzenetére
a spiro nem kox, az asztmagyógyszer, lényegében arra való, hogy kitágítsa a hörgőcskéket, az más kérdés, hogy sok esetben alkalmazzák diéta közben is, mert vannak pozitív hatásai is a diétára, persze negatív is, sokak inkább rosszul vannak tőle
amúgy a poénod szerintem értette mindenki, de attól még nem volt vicces... szerintem

na jólvan, itt dunkel már megírta a tutit

-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Azt az M-es pólót hányan adták rád?
Jó az a platóhát
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Vállban nekem is szoktak goondok lenni, karban nem, pedig jó lenne

-
Manitou
veterán
Az előbb találtam meg a gépen a tajgetosz 2020 nevű képregényt , aki ismeri tudja miről beszélek, végigolvastam, jó sok agymenés volt itt

-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mondjuk pont a pólók azok amik annyira nem érdekelnek, de nem mindegy, hogy hónaljban és vállban kicsi, vagy hasban és derékban
bár az előző variáció miatt én is vagy a fele pólótáram nem használom, ez csak azért kellemetlen, mert 1-1,5 évesnél egyik sem öregebb darab..... -
dunkel
őstag
Tegnap otthon maradt a séker, régen volt az előző kaja és hát lábazás volt + kardió szóval eléggé ki voltam, de a kis proteinem nálam volt, meg az aznapi (elmosott!) kajás dobozok. Nem volt mit tenni, kajás dobozba víz, beöntöttem rá a fehérjét, rá a fedele, azt hadd szóljon. Kicsit olyan érzés volt mint mikor a disznóknak önti be az ember a vályúba a moslékot, de 2 rázásra oldódott, szóval nem volt gond. A népek is jót kacagtak

-
-
swoody
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Igen igen az van.Bár már szerencsére nem nagyon érzem.
Jövőhéttöl alkar edzést is berakom edzéstervbe.
Hallod 100gramm zabot edzés után többet tuti nem fogok inni.

Még most is tele vagyok pedig jó 20 perce ittam meg. -
Manitou
veterán
Hasonló dolog van az én jobb vállammal is, nekem sem az izom, hanem olyan mintha az izület, vagy porc fájna
Bár most kicsit mintha javult volna, nekem főleg terhelésre jön elő, alapból nem fáj. De már karkörzésnél is érzem, hogy nem oké. Mindez karácsony óta tart
Próbáltam pihentetni, szedtem rá tápkieget( joint cuccosokat) valamit javítottak, meg pihentetés is, de aztán megint egyre jobban fájt.Hogy ont is írjak: az előbb ettem meg 15 lekváros fahéjas palacsintát

-
Radnix
senior tag
Zárható!

-
student
őstag
ez most ez mi ez itt?
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ebből is milyen vita volt anno a teszton...

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Myki19
üzenetére
"A genetikai határ koncepció azt írja le valójában, hogy egy egyén mekkora izomtömeget tud felpakolni egy adott testzsírszázalék mellett és nem azt, hogy mindentől függetlenül mekkora tömegre tehet szert. A te genetikai természetes határod 6% testzsír mellett mondjuk 90 kg. De ha edzel és úgy kajálsz, hogy fölmegy a testsúlyod 135 kilóra, akkor tuti biztos, hogy a kilencven kilós tömegedhez képest több izom lesz rajtad (csak több zsírral). Ezért van az, hogy a legnagyobb szumó birkózók -- akik nem igen tesznek mást, mint zabálnak -- általában több izmot hordoznak, mint a legnagyobb testépítők. Ez persze nem felhívás arra, hogy menj és elhízott vízilónyira zabáld fel megad, de mindenesetre ez a realitás. "
Forrás: [link]
-
Jojo5
őstag
Megjöttem és elolvastam a mai termést.
Macikosnak ha ez tetszik amit csinál hát csinálja csak nem így kéne megfogalmazódnia a dolgoknak benne szerintem
Többet nincs kedvem írni szóval mindenki ugorhat egyenlőre
-
penene
őstag
Fura, izomláz van az oldalsó vállamban, ilyet is ritkán éreztem. ill. amikor igen, azt hittem, hogy húzódás.
De ez most az odabaxás következménye, lassan kezdek ráérezni az oldalemelésre, és egyik kedvenc gyakorlatom lett, pedig nagyon utáltam annó... 
-
dunkel
őstag
-
penene
őstag
Jah, hétfőnként általában viszem a szokásos rizs/tészta-pörit..
az olyan 450g hús és 300-350g rizs/tészta. Jóval kevésbé vagyok kész tőle, mint a teletáltól, valszeg azért, mert tisztábban csinálom (ergo a teletál zsírosabb-> több kalória).. de ezt érzem is, majd meghalok néha 1-1 étkezés után.
Majd csinálok minden nap, ha megemberelem magam, egyelőre kényelmesebb, és több idő marad másra..Persze ez csak kifogás, majd ahogy jön az erő és tömeg, annál keményebben fogom tolni az egészet.

-
S e t h
nagyúr
Évekig nem zabáltam semmit pluszban, most a 110 kilómhoz napi 20 gramm plusz fehérjét viszek be az edzés után és nekem elég, nem vágyom többre és ezzel együtt van erő és van méret.
Szóval teljesen egyénfüggő, hogy kinek mennyire van szüksége és fullra leszarom ha vki 70 kilósan vagy 150 kilósan 1 gramm fehérjét eszik vagy élve marcangolja a halat meg a csirkét. -
-
AMATŐR
őstag
Sajnos nekem anno a rengeteg nagy súllyal végzett fekvenyomás tett be. Húztam ameddig lehetett, de azután olyan fájdalmaim voltak edzés közben...... Így maradt az injekció! Másnapra elmúlt. Azt hittem újjászülettem!
Azóta finomabban edzem, és rájöttem, ha 30 fokon nyomok fekve, nem fáj. Ezenkívül kíméli még a fekvenyomógép is , ha az ülőkét magasra veszed. Így teljesen leveszi a terhelést a vállról
Ezt az injekciót a vállba, csak ortopéd orvos adhatja be. 10mp fájdalom, azután minden ok.swoody: A csontritkulástól nem kell tartani, mert nem állandóan használod!
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
swoody
senior tag
válasz
AMATŐR
üzenetére
Én is ilyet akartam kérni alkaromba de orvos lebeszélt.
Eltelt már 1,5 hónap és még most se tudom eröltetni a bicómat mert érzem az alkarom.
De próbálom inkább szép lassan csinálni,már megy olyan 14-16 kg-val(egykezes mielött valaki beleköt
) szépen bedurran minden és nem fáj alkarom.Inhüvelygyuladás pfff.
-
Myki19
aktív tag
Fú ennyi fasságot már ne is haragudjatok,Macikos te ott baszod el a mutatványt,hogy zabálsz,nem tudom ki írta de teljessen jogos volt,hogy nem az a lényeg hány kg vagy hanem hogy mennyi izom van rajtad,attól mert többet eszel,nem fogsz jobban izmosodni, mintha annyit ennél amennyi kell,mindenki pontossan kitudja számolni,hogy mennyi kajára van szükség,valakinek a 20g protein-is bőven elég edzés után,de a te esetedbe tényleg nevetséges mennyiség.és nem utolsósorba a tömegezés nem azt jelenti hogy,na akkor lehet zabálni amit csak akarok,mert ugye tömegezés van,akkor lehet enni a buktákat meg a mákos pityputtyot,meg betolni egy erzsébet kenyeret fél kg töpörtyüvel estére,hanem lehet ugyis tömegezni,hogy aránylag száraz maradj,az meg hogy szálkásítani nem lehet kox nékül haggyuk már,irtam régennem korházban voltam utána elhiztam mint egy zsírdisznó,elkezdtem nemrém a diétának hangsúlyoznám tisztán,lement 6 cm eddig derékról karra meg feljött +2cm szóval valahogy nem akar elfogyni az izom sőt még jött is,lehet valamit elbaszok.A spiropent meg hát igen sejtettem hogy kox,de amúgy is viccnek szántam,de nem jött be.
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Kaptá vmit
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem. Csak én így tudom
(Elkezdtem leírni, h hogyan gondolom, de el kellet mennem kukoricát pattogtatni. Nincsen kedvem folytatni
)
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Motoros topic
- Robotporszívók
- Jogász topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Orvos nem vagyok, de azért küldök a fórumon keresztül egy kis energiát: penene nőjjjj!