Hirdetés

Aktív témák

• Myki19

aktív tag

Fú ennyi fasságot már ne is haragudjatok,Macikos te ott baszod el a mutatványt,hogy zabálsz,nem tudom ki írta de teljessen jogos volt,hogy nem az a lényeg hány kg vagy hanem hogy mennyi izom van rajtad,attól mert többet eszel,nem fogsz jobban izmosodni, mintha annyit ennél amennyi kell,mindenki pontossan kitudja számolni,hogy mennyi kajára van szükség,valakinek a 20g protein-is bőven elég edzés után,de a te esetedbe tényleg nevetséges mennyiség.és nem utolsósorba a tömegezés nem azt jelenti hogy,na akkor lehet zabálni amit csak akarok,mert ugye tömegezés van,akkor lehet enni a buktákat meg a mákos pityputtyot,meg betolni egy erzsébet kenyeret fél kg töpörtyüvel estére,hanem lehet ugyis tömegezni,hogy aránylag száraz maradj,az meg hogy szálkásítani nem lehet kox nékül haggyuk már,irtam régennem korházban voltam utána elhiztam mint egy zsírdisznó,elkezdtem nemrém a diétának hangsúlyoznám tisztán,lement 6 cm eddig derékról karra meg feljött +2cm szóval valahogy nem akar elfogyni az izom sőt még jött is,lehet valamit elbaszok.A spiropent meg hát igen sejtettem hogy kox,de amúgy is viccnek szántam,de nem jött be.

Aktív témák