- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
-
nike_
addikt
válasz i are robot #27696 üzenetére
Próbáld meg Operával..
-
i are robot
senior tag
válasz i are robot #27694 üzenetére
Húbaz, most látom csak hogy ezek direkt linkek a Realtek oldalára. Szóval ott vagyok, ahol a part szakad.
A tűzrókám állandóan túllépi a biztonsági időkorlátot. Azt át tudom valahogy állítani?
-
nike_
addikt
válasz i are robot #27694 üzenetére
Szerintem ez is jó.
-
i are robot
senior tag
Onnan már rég leszedtem, de az jóval korábbi rev., mint ami a Realtek oldalán van fent. Akkor átfogalmazom, a legújabb (1.94) revhez van valakinek alternatív linkje?
Mondjuk itt is van, de „csak” 1.93-as. Ha máshol nem találok, talán ez is jó lesz.
-
Gorneck
legenda
-
nike_
addikt
válasz i are robot #27690 üzenetére
A Gigabyte oldaláról próbáld meg inkább...
-
i are robot
senior tag
Nem tudom letölteni a Realtek oldaláról a Vista-s audio és az ATI HDMI drivert. Tud valaki alternatív linket? Megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
Genesis87
tag
Sziasztok!
Kérdésem nem tuninggal kapcsolatos, de mindenképpen technikai.
Van egy külső WesternDigital merevlemezem, amit USB-n keresztül kapcsolódik a p35-ds3 laphoz.
Néha gondol egyet a gép és nem ismeri fel az eszközt. Ha kihúzom és visszadugom az USB-be akkor kb. 5 perc gondolkodás után kiírja, hogy nem lehet felismerni az eszközt.
Ez miért lehet? Esetleg találkozott már valaki hasonló esettel?Még annyit szeretnék kérdezni, hogy az normális-e ennél a lapnál, hogy az USB-re kötött eszközök kikapcsolás után, mintha továbbra is kapnának áramot -> A Revoltec billentyűzetem továbbra is világít kikapcsolás után. Asus lapnál nem volt ilyen.
Segítségeteket előre is köszönöm!
AppTransTeam a szoftverhonosító csapat (http://apptransteam.atw.hu)
-
nagyúr
válasz tom_tol #27683 üzenetére
Leginkább az lenne érdekes, hogy az NB-n levő borda mien távolságra nyúlik az alaplap síkja fölé.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Minél sósabb a víz, annál alacsonyabb a jég olvadáspontja, és jobban hűti a vizet, mintha tömbben állna. Ez gondolom jó dolog vízhűtésnél.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
imibogyo
veterán
Sziasztok.
Már elég régen voltam itt, fenn, de most újabb kérdésbe problémába futottam.
Próbáltam képeket keresni DS3P-ről (rev. 1.0, széles magas Silent-Pipe-al), hogy milyen nagyobb hűtők férnek el a gyári borda mellett.Nem akarom még a chipset hűtőjét is lecserélni. Így egy rövidebb fajta felsorolást adhatnátok, hogy melyik hűtők férnek el biztosan a gyári borda mellett. Itt természetesen a nagyobbakra vagyok kíváncsi (Cooler Master Z-600 ??, Scytche Mugen ?? ilyesmik). Mert jól le akarom csendesíteni a gépemet.
Azt láttam Gorneck oldalán, hogy a Zalman elfér mellette, de egy komolyabb (akár passzív) elfér-e ?? A BigTyphon mellett sem gyári volt, az hogy áll méretileg az talán elférne ??
Kinek mi van ezen a deszkán (vízhűtést mellőzzük az sok pénz nekem) ??
Előre is köszi, és bocs a hosszú HSZ-ért. -
nagyúr
Vki meg tudná mérni, mekkora a DS4-en a HP koszorú?
-
Yoosku
tag
válasz Gorneck #27623 üzenetére
Szia!
Hát megoldódott minden probléma, úgyhogy köszönöm a segítséget!
A táp csere nem oldotta meg a kérdést, de azért nyugodtabb voltam már tegnap este mikor bekerült a gépbe a jó kis Enermax
A hibák a gyári CD-s driverek miatt voltak, méghozzá azért mert a gyári CD-n lévő szoftverek 2001-es verziók. (megnéztem az eszközkezelőben a részletek fülecske alatt, hogy milyen illesztőprogramok vannak fent és milyen verzió szám)
Ehhez képest a Giga oldalán 2007-2008-as driverek vannak. Leszedtem az összeset, rátoltam és láss csodát megszünt a WIN betöltési bugA BIOS beállítások és feszek is rendben vannak, tegnap már éjjel csináltam vele egy kis tesztet is, jól bírja nagyon a tuningot is
Yoosku
:-) ...Védd az erdőt, egyél hódot... :-)
-
Gorneck
legenda
-
solarix45
senior tag
válasz c.zsolti #27670 üzenetére
Én meg nem akartam leszólni az eredményed Csak jeleztem, hogy nem feltétlen jó összehasonlítási alap, messze lassabb ugyan azon a fizikai winyón a kitömörítés. Ezért lehetett a kollégának 5 perc, nekem sem gyorsabb. Kicsit bánom néha, hogy szétszedtem a Raid0-mat, de ez a halkság megéri .
-
bim
veterán
válasz solarix45 #27666 üzenetére
persze hogy nem mindegy..nem kérkedni akartam vele csak azért tettem be hogy nekem ha rendesen össze van szedve a rendszerem ezt tudom elérni.
amugy most hogy kicsit szétzilált igy olyan 2,5 perc körül csomizik ugyanekkora méretet.gorni: bios 1,525V grat az uj karihoz.
[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
Na itt a nyár!!
Én már visszavettem a procit alapfeszre,és igy megy 3,2Ghz-en!
Akinek léghütése van figyelje a hömérsékleteket,nehogy lefüstöljön valami a nagy melegben! -
XaraX
addikt
-
Laraxior
titán
még mindig 25é szórod?
bim: úgy fest ráérek a tuninggal 5-éig,megjön a táp, a memóriát is megveszem akkor.
Uhh..kicsit erős lett ez a hónap Q+TX+Kingmax
Asszem ráérek bekészíteni a jeget a fagyóba
220%nál vannak a memtestek és 0 errors...behalok...hehe,futtattam egyszerr 2 memtestet és egy orthos blendet. memória használat: 3200/3900
fizikaim meg csak 2GB kissé megfeküdte a gyomrát a gépnek[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
nike_
addikt
Addikt vagyok..
Na most egy ideig az leszek.
[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
90x50mega és még egy 47megás. komplett film...
lara: isten hozott quad országban. hoszu és idegörlő tesztsorozatnak nézel elébe. nyugi én is ugy álltam neki tesztelni mint az E6400-at nymtam. azután rá kellett jönnöm hogy a quad egészen más tészta.
itt foglalkozni kell mindennel.sokkal nehezebb kicsavarni egy P95 stabil eredményt , főleg nagy feszeknél mint egy 2 magosnál..[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
ugyanannyi mint az enyém ,egy DVD...
P00By: bótolnék,de a kingmaxból kapok kétszer annyit fele árért. Van még a készletből?most futtatok egy dual MemTestet... érdekes,mert a prime blend alatt kifagy a rákba. Tipikus ramhibával.Nyomok egy resetet,és nem újraindul a gép,hanem kipacs,és utána indul el...
Ráadásul miután megnyomom a resetet,nem csinál semmit... csak pár mp múlva...Lehet visszaosztom mégjobban[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
öcsém...ilyet nem pipáltam...ehh megveszem a 4 giga kingmaxot,nincs mese. ezt meg kivágom a csába... hát mennyin működtessem hogy üzemeljen rendesen? ott rohaggyon meg a crucial... ha meg gariztatom,most már nem micron chipest kapok... köszönjük emese.
4x1GB Kingmax megkapom egy tizesért hiáb a pénz nagy úr....*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
-
bim
veterán
gorni: ezt beilleszted a táblázatodba?
mch +0,125V
memo +0,2V 860mhz 4-4-4-12 kingmax
minden egyéb normalon..
bios F8 -
tlac
nagyúr
válasz Laraxior #27637 üzenetére
2V (alapon is), sajnos nem lehet rajta változtatni és itt még nincs ctrl + f1
a tuning jumperekkel megy, a köv lépcső 400 lenne, de azon már nem indul
win98se-t raktam rá, elég sok minden kompatibils még vele (legújabb cpu-z, prime95, everest, total commander, firefox, mind megy)"htpc"-t akartam belőle, de szaggat a film rajta mplayer-rel is
egy 450-es pentium2 kellene[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Ujrapasztáztam a procit igy most, 1,44V-al megy 3,6Ghz-et és igy max60 fok terhelve prime alatt. Ez igy akkor elmehet 24/7-re? Azt viszont nem vágom hogy az miért van hogy terhelés alatt csak 1,39V-ot jelez a CPU-Z. Ez miért van?
-
V1d0N
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Melyik alaplap a jobb? GIGABYTE GA-P35-DS3L vagy a GIGABYTE GA-P35-DS3
-
nike_
addikt
válasz s7evcsenko #27615 üzenetére
Jaa, nekem a házamban eleve egybe van az USB, csak egyszerre be kell kötnöm.
-
elfelejtette
veterán
válasz s7evcsenko #27611 üzenetére
Hehe...
Én telepítettem már olyan gépet is, amire a gyári CD-s drivereket tettük fel, és november óta hibátlanul müxik.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Yoosku
tag
válasz Gorneck #27621 üzenetére
OK átállítom majd 0,1V-ra és megnézem.
Nem futott semmi stabilitás tesztelő, de mondjuk órákat használtam a gépet, amikor ment a WIN és nem volt soha olyankor baja. Órákat játszottam TDU és Crysis-t, alatt mp3, telepítés, másolás/tömörítés...
Ettől persze nem biztos, hogy teljesen stabil, de szerintem ha nagyobb nyűgje lett volna már kiállt volna.Yoosku
-
Yoosku
tag
válasz s7evcsenko #27611 üzenetére
Igen Én is így gondolom, alapon és különösebb terhelés nélkül, szerintem sem az lesz a hunyó Viszont a táp már jó régi és használt, úgyhogy akár még okozhatja az is a hibát, bár mégegyszer mondom Én sem hiszem. Csak szükségből tettem bele erre a pár napra, mert az új táp, ami vettem hozzá elsőre az hibás volt
Igen ezért is kértem véleményeteket, mert mással is konzultáltam, aki állítása szerint a közel múltban 3-4 DS3-as ilyem lapot telepített, mint az enyém és egyikkel sem volt gondja...
Yoosku
-
Ősember
őstag
a gond az, hogy ha az fsb-t a 333-as procival sem tudom állitani az attol még szerintem nem lesz garos téma, mert alapon megy rendesen a másik meg, hogy nincs a polcomon elfekvöben egy sem
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Yoosku
tag
válasz Gorneck #27608 üzenetére
A táp kérdés ma megoldódik, mert meglesz az új tápom délután remélhetőleg
BIOS beállítási gondok? Mire gondolsz konkrétan, ami ilyen hibát okozhat, hogy a WIN nem töltődik be?
4*1db RAM van a gépben és már az elején adtam a RAM-oknak is, meg az mch-nak is +0,2V-ot! A RAM-ok 1066-on mennek, de próbáltam 800-on is, akkor sem jobb a helyzet. (Kingmax)Yoosku
-
Gerisz
addikt
válasz s7evcsenko #27602 üzenetére
Jó az nem színkódos de egy tű le van zárva, tehát, ha nem vagy erőszakos akkor egyféleképpen megy rá. (most ez lehet, hogy nem mindenhol így van, nekem mind a 2 gépnél ilyen)
-
s7evcsenko
addikt
válasz Yoosku #27607 üzenetére
Üreben ez a konfig kb. 120W-ot fogyaszt, amit még annak a hurka tápnak is tudnia kell!
Az elején elkövettem azt a hibát, hogy Én is Gigabyte gyári CD-ről toltam az install-t, mert naívan akkor még nem olvastam bele a topicba
Én mindig a cd-s drivereket telepítem és ez miatt még sosem volt gondom!
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Ősember
őstag
még mindig nem tudok fsb-t emelni 266-on marad akármit csinálok. volt már bios flash, procicsere, ramcsere, hosszu cmos clear, hosszu áramtalanitás clear dmi bios flashnél...
éppen egy e7200 van bent és az ehhez egyedüli jo f13i. csak a lap a régi p35-ds3
van még valami a harakiri elött?[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Yoosku
tag
Üdv Mindenkinek!
Próbáltam türelmesen és szorgalmasan visszaolvasgatni, de nem sikerült meglelnem az infot, amit kerestem, de ha Én voltam figyelmetlen, akkor előre is elnézést kérek
Van egy GA-P35-DS3 lapom a lent olvasható hárdver környezetben, és az lenne a gondom, hogy az első hsz-ban olvastam WinXp telepítési és driver felrakási gondokat, illetve boot problémákat. Nekem a config összeszerelése után tökéletesen felnt az Xp prof SP2, majd mikor már felállt élesben a rendszer és telepítettem a szükséges szoftvereket és frissítettem, akkor újraindítások után azt vettem észre, hogy nem jön be a WIN. Boot, RAM pörgés minden OK, majd Xp logo előtt bejött a menü: win normál módú indítása, vagy előző helyes config betöltése. Ekkor bármelyiket választottam elsőre, másodikra semmi, majd egyszer csak újra bejött és működött a win. Ezt azóta már sokszor csinálta, de van olyan is, hogy egymás után többször beindul minden gond nélkül. Miért lehet?
Az elején elkövettem azt a hibát, hogy Én is Gigabyte gyári CD-ről toltam az install-t, mert naívan akkor még nem olvastam bele a topicba
Ha emiatt van, akkor mit csinálhatok most utólag? Kezdjem letölteni a netről a friss drivereket, és cseréljem le azokra? (Express installt nyomtam)
De csak azokat hagytam bepipálva, ami kellett a felesleges dolgokat kivettem.Hozzátartozik a dologhoz, hogy technikai problémák miatt egy átmeneti "szükség" táp van a gépemben (Mercury 400W), ami egy igen hurka vékony darab ehhez a géphez, de minden alapon van, még nem kezdtem tuningba. Ez is lehet oka?
Kicsit sok tényezős és lassan kiszűröm, ha végig csinálok minden lehetséges javító intézkedést, de ha volt valakinek ilyen, akkor hátha konkrét infot is kaphatok
Üdv:
Yoosku:-) ...Védd az erdőt, egyél hódot... :-)
-
solarix45
senior tag
válasz Gerisz #27600 üzenetére
Ő... hát az én előző házamban (Csiftek) volt egy kábel, a végén egy marék csaltakozó, apró fehér felirattal, aztán úgy kellett kisakkozni, hogy mit hova kell dugni. Régebben nem minden alaplapi USB csati volt ilyen, 2x4-es, hanem volt egy sorba rendezett tűs is, nyilván azért ilyen.
Pont ennek okán én is megsütöttem egy bluetooth adaptert. Mondjuk az kevésbé fájdalmas -
s7evcsenko
addikt
Activesync azt írja usb-re, hogy error!
-
s7evcsenko
addikt
válasz Gerisz #27600 üzenetére
Mitől lenne színkódos az USB?? Nálam nem az!
Igaz nem mai a ház sem!
Sőt az alaplapra sincs ráírva mit hova kell, csak hogy usb1...
Lusta voltam elővenni a könyvecskét, rutinból akartam rádugni, és sikerült 180 fokkal megtekernem az egyik csatit![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- LG LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Windows 10
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- További aktív témák...