- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hossszú
őstag
Néhány napja FSB emelésre IRQ NOT LESS OR EQUAL bluescreen hiba üzenettel újraindul a gépem. Régebben 450-es FSB-vel használtam a gépet a max.480 körül volt, most 420 a max amin elindul a gép. Csökkentett módban most is indul 450-en.
A memóriákat memtesttel megnéztem 450-es FSB-vel 1125MHz-en, nem hibáztak.
VGA-t cseréltem, ODD-ket HDD-ket lehuztam a lapról, az XP friss.
Ötleteket, javaslatokat szivesen vennék, hogy mivel próbálkozhatnék. -
DeSanto
őstag
válasz
Laraxior #29580 üzenetére
Akkor jó.
A 2,24V-t még nem sok neki remélem.
A Ballistix tracer-t 1075-n használom 5-5-5-1518-as beállításokkal +0,4v-on amit az everest 2,24V-nak lát.
A Performance Enhance extreme-re van állítva.
Jelent valami változást ez az opció ha manuálisan állítom be az időzítéseket az első 4 sorban? -
Maruti
csendes tag
sziasztok!!! a segítségeteket kérem!!! olyan gonddal küszködöm hogy a gépem nagyon sokszor és sűrűn újraindul kékhalállal megspékelve!! sajna a kékhalálból egyből újraindul így nem tom elolvasni hogy mi lehet a baja!!!sokszor játék közben csinálja, de van úgy hogy bekapcsoláskor!!!
a feszültségeket nem bántottam Auto-n van
tuningot nem alkalmaztam
A config a következő:
-gigabyte GA EP35 DS3
-Asus EN 8800 GTS 512
-E8400
-2*1 Gb CSX 1066 ram (ami 800-on megy mert 1066-on szintén leáll a gépem)HELP PLEASE
THX -
DeSanto
őstag
Van egy P35-DS4 alaplapom.
Az everest szerint alapon 1,89V-ot kap a ram.
Ha én +0,4V-ot állítok be akkor az 2,3V lesz 100%-ra vagy esetleg kevesebb? -
fagy53
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Az előfordúlhat hogy vga-m azért melegebb mint volt, mert a mostani procim jobban kihajtja mint 939 AMD anno?
-
Laraxior
titán
hopp a kis kingamxok elindultak 1125 turbon
Kettővel könnyebb mint néggyel,igaz. -
Bordoi
őstag
Nem kiabálom el
, de megoldódni látszik a problémám . A Tejesember barátomnál teszteltem a ramjaimat és melegedtek, sőt igen melegedtek . Viszont nem fagyott ki a gép 20 Everest RAM teszt közben, nálam már 30 másodperc alatt fagyhalál volt .
Vettem egy másik ugyanilyen lapot és megy a tuning is rendesen és a Ram-ok is .
Úgytűnik az előző lapom volt a hibás mindenért .
Most 1000Mhz-n mennek a ramok és csak 2.1V-ot adtam nekik .
-
Gergello
addikt
A procimat e1200 csak az újabb verziójú bios támogatja. Most még nem tudom milyen van a lapon, de ha esetleg nem támogatná, akkor el se indul vagy csak pontosan nem ismeri fel?
Remélem elindul, hogy legalább win alól tudjak frissíteni? -
Gorneck
legenda
P45ön csak 1 pwm-es csati van, ha jól emléxem...a cpu...a többit sima 3as. Azon az egy csatin nekem volt vagy 4 venti is...mindet szépen szabályozta...de Én mindent panelra kötök...nem szeretem, ha nem Én vok az aki irányít...
Ki lett szedve a menü, de olvastam, hogy egyes ventiknél van csak gáz...van aki cserélt ventit utána meg szuperül ment a ventiszabályzás...
Az lehet a baj, hogy ventiméret, maghő stb is elég rendesen beleszól...szal nem biztos a szabályzás xar...hűtés, venti, proci szenzor.
-
BK87
senior tag
Hali!
Szeretném megkérdezni, hogy átlagosan hány fokosnak kell lenni egy ds3-as lapnak?Nekem everest szerint 42 fokos, ez nem sok egy kicsit? -
irtam a gigabyte-nak, hogy idegesítő, hogy veszek egy lapot és hiába a 4 pines venti csatlakozó, hulladék a szabályzás. (persze szebb szavakkal
)
a válasz:[I]Dear Sir,
Thank you again for your kindly mail and inquiry. We are sorry to inform you that we do not have a plan to release a BIOS version now. This mail has been forward to relevant department, possible improvement will be made under a comprehensive evaluation. We are sorry if there is any inconvenience.
At last, if you still have any further suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact with us. We will try our best to help you ASAP.
******** Thank you for supporting Gigabyte products ***********[/I]
magyarul mehetek a sóhivatalba....
tudtam, hogy abitot kellett volna vennem. -
csimav
őstag
Ga-EP35-DS3 hoz van vmi tuning összefoglaló?? h hol/mit kell állítani a procihoz..
-
ToBeY
nagyúr
Akkor 60 vagy 80?Mert mikor 57-58 fok volt primeel akkor sokkal hűvösebb volt.Most lehet szerintem 65fok is, majd kipróbálom
-
ToBeY
nagyúr
Annyit még kérdeznék hogy hány fok a gáz mert primel már jártam 57-58fok környékén.
Az intel oldalán meg mintha olyan lett volna hogy 72C már nem igazán egészséges. -
marsu
veterán
válasz
fsb1000 #29522 üzenetére
Szia!
Köszi az infót ...
Már összeraktam a gépet, de kipróbálni még nem tudom. Csak holnapra érkeznek meg a memóriáim, (A-Data Vitesta 800+ Extreme Edition)
Nem vagyok nagy tuning bajnok ... nem is akarok 8000MHz-et kihozni belőle.
Inkább csak legyen stabil, megbízhatő gépem és akkor meg leszek vele elégedve.
-
ToBeY
nagyúr
Ugye jól gondolom hogy E6550@3Ghz 24/7 elvárható?
-
Laraxior
titán
válasz
fsb1000 #29525 üzenetére
itt fórumon vette haver.
DS3ban,neki X38a van,de megnézzük az enyémben is
E6750től kicsit nagy kívánság a 4G 24/7re3840 mondjuk már nagyon jónak mondható emberi 1.5Vos fesszel.
-
bajusz15
senior tag
valaki erre ??
-
P00By
nagyúr
Egy csöppet melegebbek lettek a magok(~5-6 fok)
-
Thomeee
tag
ÜDv! mindenkinek, nemrég szert tettem egy Ga-p35 ds3 lapra!
Azt szeretném tudni hogy 2xxx széria húzására melyik a legjobb BIOS?
Nekem rev 2.1 lapom van! Ez jobb mint a rev 1.0 vagy 2.0 tuningban vagy rosszabb?
Valahogy ugy érzem p5k jobb volt :S tuningban....
Első csalódás..... vettem egy 2140et ami nagyon tuningos darab... és ds3p lapban 1.200V alatt vitte a 3.2ghz-t ebben a fostalcsika ds3 ban meg 1.28-1.29V kell hozzá hogy már nincs drop(tehát többet adtam Bioszban)
Des-t nem töltöttem fel..... gyári lemezről töltöttem fel a drivereket.... kb ennyi! és hajol emlékszem F10es Bios van rajta!
Álohá! -
Laraxior
titán
válasz
Gorneck #29503 üzenetére
DS4 vs. DS5 csak a kondik különböznek és a pár sata csatival több? Lényegében ugyanaz a tápellátástól elkezdve minden.... Nem kellett volna már DDR3at nyomatni ezekbe? vagy az marad egyelőre az X szérián? Mondjuk még az "egekben" van az ára....
ez az 1600FSB ennek van valami extra jelentősége? szerintem nincsen...mert a mostani 1333assal elég jól elvagyok 1800as FSBvel mint a huzat (450x9)
L...P
meleg van,nyomja a folyékony kenyér az agyammeg a tudat hogy jön a 8400
Mit gondolsz a lap fogja megmondani hogy hol a max FSB vége vagy a proci? 6750el 520ig jutottam,ott a proci vége volt,mert a lap bírja a nagyobbat is elvileg.A 8400esek meg elindulnak 600 körülivel is.... -
Laraxior
titán
válasz
Gorneck #29501 üzenetére
első ránézésre,két feltűnő dolog:
DS4ből van lite verzió?Szerintem hót feleselges.
A másik hog a DQ6 felett van egy extreme nevű apróság,ez viszont pozitív hír, gondolom ugyanaz mint aDQ6,csak éppen vizesblokk van az északi hídon.
Ma gyün egy E8400alapfeszen 3650et ment...470x9en volt hajtva 24/7ben (4230) 1.4 alatt volt a fesz bőven,egy P35-DS3 lapban....ma belehányjuk az enyémbe,aztán megy az X38ba... remélem a legjobbakat.
Sok sikert a vizsgához
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája