Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
AdminGen #27492 üzenetére
..le7, hogy meg fogtok lepődni, de nekem a quad gyári coolere idle 40 alá viszi a termált..1k rpm mellett! 2 felett ritkán láttam..de akkor is 60-on tartotta.(csak a ramok vannak húzva, a CPU nem)..most gondolkodóba estem..Jelen pillanatban nem játszom, de ez rövidesen változni fog, ha meglesz az új VGA-m..
. Nem szeretnék kétszer venni..
-
Geller72
veterán
P35C Rev 2.0-ra szeretnék Freezer 7 Pro-t rakni. Nem lesz gondom vele? Fel lehet rakni simán, a lap kivétele nélkül? (Quadra lenne). Van vkinek már tapasztalata ebben a felállásban?
Üdv:
Geller -
AdminGen
csendes tag
Hi!
Tudna vlki ajánlani ehhez az efféle alaplapokhoz olyan progit, amivel lehet loggolni a hőfokokat?
Előre is thx!
-
Laraxior
titán
ehhez mit szóltok? 3900
ez a táp vége -
kNorbi88
csendes tag
Sziasztok!
Lassan túltennék a mostani alaplapomon. Mik a vélemények erről a Gigabyte lapról?
-
P00By
nagyúr
válasz
(Darkwood) #27460 üzenetére
Jaja, ott csücsülnek és nem hasznája őket
Többiek: Hisz ismertek, hogy lenne má az enyém?
bim: 4k-t érte, soha!
nike_:
-
nike_
addikt
válasz
Gnoome #27456 üzenetére
Nem jegyzi meg az időt a BIOS-ban ha erre gondoltál..
Bár láttam már extrém eseteket, amikor minden úgyanúgy maradt.
Sőt, nekem még a proci alapórajelét sem jegyezte meg (7x333), hanem 7x100, vagy 6x100 volt (100-as a legkisebb FSB, 6-os meg a legkisebb szorzó) amikor beléptem elemkivétel után. De lehet hogy 6x100 volt, mit tudom én.
-
-
Gnoome
csendes tag
ha az elem nem az időt jegyzi meg?
-
P00By
nagyúr
-
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy mikor arról beszélünk hogy egy procinál ne menjünk mondjuk 1,5V fölé akkor az a biosban adott feszre vonatkozik vagy a cpu-z által mért feszre mert nagyon nem mindegy...Előre is köszi!
-
topyjo
aktív tag
Visszavettem 3,6-ra, de jó volt kicsit felpezsdíteni a totyikot.
Kiváncsi vagyok Laraxior fórumtárs eredményére. Lehet veszek nagyobb tápot. -
topyjo
aktív tag
válasz
Laraxior #27424 üzenetére
Azé ne szaladj annyira!
Nem stabil, épp csak böngészni tudok vele.
3D MARK 06 cpu test 2-nél fagyi, everest stress azonnali restart (sztem kevés 450W táp)
Nem szeretném így hagyni, csak próbálgatom.Valaki tudja mitől van, hogy 400-as fsb esetén bármely szorzóval
7*400, 8*400,9*400 azonnali halál, és csak cirmos után kel életre a lap? -
topyjo
aktív tag
Elindult 4 gigán 1.6V fesszel.
Stabilitást meg sem merem próbálni.
[4GHz] -
Gnoome
csendes tag
sajnos ezt nem csak a p35 ök csinálják,hanem a p31 ek is:S:S:S
van valami megoldás rá,hogy ha procit huzok,ne állítsa vissza?? -
topyjo
aktív tag
p35-ds4 lap q6600,2*1G kingmax
DDR2 +0,2
PCI-E normal
FSB +0,3
MCH + 0,3
CPU 1,35 -
topyjo
aktív tag
Sziasztok!
p35-ds4 lapnak mennyi az a fesz amit szabad adni tuningoláskor?
0.3-at mertem eddig, de nem szeretnék határokat feszegetni. -
semetka
őstag
így néz ki
Vki tudna arra valamit mondani hogy miért amióta összeraktam a gépet nagyon porosodik.
Nem az zavar h porosodik hanem hogy az alaplapi csatikmelletti rések is tele vannak porral meg néha acsatlakozó is, főleg az USB.
A régi gépem USB-je nem ment tele porral.Valami ötlet?
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
s7evcsenko #27406 üzenetére
Lehet, hogy nem lett eléggé hangsúlyozva a proci típusa, de most megteszem: E8200, aminek köztudottan nagyon rossz a sensora, ebből adodóan irreális értékeket mutatnak a progik!!!!
A képernyőfotóknak mindössze az a szerepük, hogy mutassák mekkora hőmérséklet növekedés lett akkor amikor a procihűtőn nem ment a venti!A fent említett sensorhiba miatt én kézzel megérintve, kéznél hűvösebbnek éreztem a hűtőbordát amikor ment a venti, míg venti nélkül csak "alig" langyosnak.
De például, ha jól emlékszem Z-mester írta, hogy TX2-vel a E8200 procit passzívan hűtve valami 580fsb-t ért el (a pontos értékekre nem emlékszem, ha érdekel nézd meg a wolfi topikjában).
Természetesen egy más típusú proci esetében nagy valószínűséggel már a valós hőmérsékleteket mutathatják a progik.
Előzőekben én csak a tapasztalataim alapján mondtam el a véleményemet a TX2-ről, amit továbbra is kiváló hűtőnek tartok, de ha Te elégedetlen vagy vele esetleg cseréld le.
-
-
robyg
senior tag
Valamelykőtök tudna nekem segíteni?
A következő gond van a gépemmel.
Bizonyos programokat (töredezettségmentesítő,nero 6.6.1.4,Windows XP Pro SP3 bebútolása az SP2vel is csinálta) mikor elindítok teljesen lelassul a gépen úgy hogyha pl. az egermet mozgatom 4-5mpes késéssel mozog az egér mutatója.Játékoknál,film nézésnél nem csinálja.A konfig:
Intel 6850
Gigabyte GA-P35C-DS3R
800Mhz 2giga Kingston
MSI 8800GTX
Sata2 WesternDigital 320GB
Sata LG dvd író
FSP BlueStorm2 500WA saták az alaplap gigabytos csatlakozójára vannak rákötve (a lila szinűre)
Próbáltam már kábelek kicserélését és a saták megcserélését is de nem használt. -
Laraxior
titán
válasz
szacsee #27403 üzenetére
X48ról hallottam ezt..olyat akaram venni,de lebeszéltek hogy nem megy. Ezért maradt ez a lap.
Ide is beszúrom: QX6850@4GHz -
sz.j
nagyúr
válasz
s7evcsenko #27378 üzenetére
"Mindezektől függetlenül továbbra is él a kérdésem...
A hűtőm (TX2) vagy az alaplapom érzékelője szar? "Szerény véleményem a TX2-ről.
A többit döntsd el Te ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest